Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı Benim isteğim şu yönde olucak MsXLabs Günlüklerine herkes günde bir(veya birkaç) konu açabilsin bazı üyeler 5-6 konu üst üste günlük yazmakta bundan ben rahatsız oluyorum diğer üyelelerin yazdığı bi günlüğü belkide görsem benim hoşuma gidicek ve okumak isteyeceğim ama şuanki(sadece bugün için değil genel olarak) şekliyle daha o günlüğü görmeden aynı kişinin üst üste yazdığı günlükler karşıma çıkmakda bu olaya bi çözüm bulunmasını talep ediyorum... 
Saygılarımla
Alıntı
KENCISii adlı kullanıcıdan alıntı valla ruff sana katılıyorum bende bu şikayeti dile getirecektim
mesela günde 3 günlük acmak cok iyi ama 6/7 günlük açmak o kadarda mantıklı gelmiyor banada
sen yazmasaydın bende bu şikayeti bi gün dile getirecektim
Günlükler, kullanıcıya özel. Çok belirgin site kuralları dışında (hack, hacking içerikler, serail, crack, warez paylaşımlar, telif ihlali sorunu çıkarak içerikler, vb. gibi) kullanımı tamamen kişinin kendi inisiyatifinde. Üye isterse peşpeşe 100 adet mesaj da gönderebilir. Okumak istediğiniz günlük yazıları içinse üyenin günlüğünde arama yaptırabilirsiniz.