Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 7

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.962 Cevap: 697
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

Tarihte Bu gün Kısmının Küçük Bir Pencere İçinde Ana Sayfada Bir Konuyu Tıklamadan Görünmesi gayet Hoş olabilirdi...

Sponsorlu Bağlantılar
Örneğin...

Flash Olarak...

500 Genişlik * 100 Yükseklik

Sadece ArkaPlan Rengi veya Resmi... Efekt Yok

Sol Başa Tarih...ortada Bu güne Ait En önemli Olaylar Yer Alabilir...

-------------------

Bu sayede Daha çok kişi genel kültüre sahip olur...

Ekleme:
Üstüne Gelip tıkladığımızda o günün diğer tarihi olayları ekrana gelebilir....
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Şubat 2008       Mesaj #62
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

Ekleme:
Üstüne Gelip tıkladığımızda o günün diğer tarihi olayları ekrana gelebilir....

Yakın bir zamanda forum sistemi güncellenecek. Üyelerin profilleri MySpace gibi daha gelişmiş olacak, kendilerine ait resim albümleri ve sosyal grupları olabilecek. Bu güncellemeden sonra önerileri değerlendireceğim.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
13 Şubat 2008       Mesaj #63
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
CHAT ODALARININ BİRİNE PC DEN PC YE DOSYA ALIP GÖDEREBİLME EKLENEBİLİRMİ? (MSN DEKİ GİBİ) ... OLSA GÜZEL OLUR PAYLAŞIM İÇİN ...
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2008       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hatta sohbetlerimiz görüntülü ve sesli olsa süper olur.
Abartmayalım lütfen.
EDEBALİ - avatarı
EDEBALİ
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #65
EDEBALİ - avatarı
Ziyaretçi
Acaba resimde görüldügü gibi garip olaylar bölümü ve din bölümünü altında alt forumlar olacak şekilde ayarlayabilirmisiniz.

çünkü şu anki sisteminizde neyi nereye paylaşacağımız konusunda sıkıntılarımız var.

misal dini bölüme üç farklı kategoride (resim) ekledim ve silindi sağolsun silen yöneticimiz ilgili bölümden devam ediniz diye bilgi notu düşmütü ama dini bölümde multimedya bölümünü bulamadım.

ilgilenirseniz sevinirim.

8979capture1

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2008       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Garip Olaylar, tek bir başlık altında devam ettirilebilir, ki konu mevcut ve tarafınızdan açıldı.
İslamiyet içerikli forumlara gelince menkıbeler için ayrı konu oluşturulmasından ziyade bizim hedefimiz temel ve genel içerikleri sunmaktır.
Bu nedenle belirtilen gerekçe doğrultusunda hareket edilmesinde fayda var: İlgili konular mevcut olup konu altından devam ediniz.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008       Mesaj #67
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Benim isteğim şu yönde olucak MsXLabs Günlüklerine herkes günde bir(veya birkaç) konu açabilsin bazı üyeler 5-6 konu üst üste günlük yazmakta bundan ben rahatsız oluyorum diğer üyelelerin yazdığı bi günlüğü belkide görsem benim hoşuma gidicek ve okumak isteyeceğim ama şuanki(sadece bugün için değil genel olarak) şekliyle daha o günlüğü görmeden aynı kişinin üst üste yazdığı günlükler karşıma çıkmakda bu olaya bi çözüm bulunmasını talep ediyorum... Msn Happy
Saygılarımla
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #68
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
valla ruff sana katılıyorum bende bu şikayeti dile getirecektim

mesela günde 3 günlük acmak cok iyi ama 6/7 günlük açmak o kadarda mantıklı gelmiyor banada

sen yazmasaydın bende bu şikayeti bi gün dile getirecektim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Benim isteğim şu yönde olucak MsXLabs Günlüklerine herkes günde bir(veya birkaç) konu açabilsin bazı üyeler 5-6 konu üst üste günlük yazmakta bundan ben rahatsız oluyorum diğer üyelelerin yazdığı bi günlüğü belkide görsem benim hoşuma gidicek ve okumak isteyeceğim ama şuanki(sadece bugün için değil genel olarak) şekliyle daha o günlüğü görmeden aynı kişinin üst üste yazdığı günlükler karşıma çıkmakda bu olaya bi çözüm bulunmasını talep ediyorum... Msn Happy
Saygılarımla

Alıntı
KENCISii adlı kullanıcıdan alıntı

valla ruff sana katılıyorum bende bu şikayeti dile getirecektim

mesela günde 3 günlük acmak cok iyi ama 6/7 günlük açmak o kadarda mantıklı gelmiyor banada

sen yazmasaydın bende bu şikayeti bi gün dile getirecektim

Günlükler, kullanıcıya özel. Çok belirgin site kuralları dışında (hack, hacking içerikler, serail, crack, warez paylaşımlar, telif ihlali sorunu çıkarak içerikler, vb. gibi) kullanımı tamamen kişinin kendi inisiyatifinde. Üye isterse peşpeşe 100 adet mesaj da gönderebilir. Okumak istediğiniz günlük yazıları içinse üyenin günlüğünde arama yaptırabilirsiniz.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008       Mesaj #70
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Günlükler, kullanıcıya özel. Çok belirgin site kuralları dışında (hack, hacking içerikler, serail, crack, warez paylaşımlar, vb. gibi) kullanımı tamamen kişinin kendi inisiyatifinde. Üye isterse peşpeşe 100 adet mesaj da gönderebilir. Okumak istediğiniz günlük yazıları içinse üyenin günlüğünde arama yaptırabilirsiniz.

Sadece okumak istediğim değil ilgimi çeken günlük yazılarını okumayı kasıt etmiştim görmedende ilgimi çekemiyeceğine göre aramada yapamam.Msn Happy Peş peşe 100 mesaj attıktan sonra zaten ana sayfadaki günlük başlıklarınada pek gerek yok. Msn Happy neyse cevabı verilmiş bize bişey demek düşmez tekrar saygılarımla teşekkür ederim...