Alıntı
OneNight adlı kullanıcıdan alıntı Ben arkadaşlık isteği almak istemiyorum forum da bu konuyla ilgili bir değişiklik bekliyorum.
Şu an için mümkün değil maalesef.
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı Bu başlık altında sorabileceğimi düşündüğüm iki sorum var:
1. "Arşive Kaldırılan Konular" ile "Taslak Konular" arasındaki fark nedir?
2. Açtığımız şarkı sözlerine ait konular nerede? Yeni bir forum oluşturulmuş, olabilir, ancak daha önce açılan konuların sorunu neydi, bilmeyi çok isterim. Çünkü eski tarihli bir şarkı sözü konusuna ulaşamadım, açıldığını bildiğim, ancak forumda artık bulunmayan.
Tabii bunlar şimdilik farkedebildiğim eksiklikler.
1.
Arşive Kaldırılan Konular arama motorları tarafından indekslenmez. Bu forumda bekletilen konular ya silinir ya da düzenlenmek üzere taslak forumuna taşınır.
Taslak Konular arama motorları tarafından arama sonuçlarında gösterilir. Bu forumda yer alan konular düzenleme yapıldıktan sonra uygun bir foruma taşınır.
2. Şarkı sözleri konuları neredeyse forum konularının üçte biri oranındaydı. Yeni açılanlar hariç, tüm şarkı sözü konuları arşive taşındı ve periyodik silme-temizleme işlemi kapsamında siliniyor. Mevcut şarkı sözleri forumundaki konular arama motorları tarafından indekslenmiyor.
Sitedeki konuların büyük bölümü
içerik kalitesini yükseltme çalışması çerçevesinde elden geçiriliyor.