Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 119

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 860.292 Cevap: 5.357
lord_blue - avatarı
lord_blue
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #1181
lord_blue - avatarı
Ziyaretçi
men bu mesenger dan resım hırzıslıgı programını nasıl ındırecegım lutfen ılgılenınn
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sinful - avatarı
sinful
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #1182
sinful - avatarı
Ziyaretçi
konu araştırmak için girdim ve üye oldum.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
HEKS - avatarı
HEKS
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #1183
HEKS - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza daha incelemedim ama umarım seveceğim bir s,teyi dolaşırken serhat adlı arkadaştan öğrendim sağolsunforumları kullanmayı çok bilmiyorum umarım buraaki arkadaşlar bana yardımcı olur takıldığım yerlerde ....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
didemmm - avatarı
didemmm
Ziyaretçi
28 Aralık 2006       Mesaj #1184
didemmm - avatarı
Ziyaretçi
msn ifadeleri ararken karşıma çıktı..çok süper bü yerTender
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kirli - avatarı
kirli
Ziyaretçi
28 Aralık 2006       Mesaj #1185
kirli - avatarı
Ziyaretçi
merhaba buraya goog le den bir konu araltırması yaparken buldum açtım gerçekten e hoş bir yer olmuş teknik ekibe teşekkür ederiz kendi adıma ben forum cu yumdur
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
genc_ilhan - avatarı
genc_ilhan
Ziyaretçi
28 Aralık 2006       Mesaj #1186
genc_ilhan - avatarı
Ziyaretçi
Msn Wink Msn Wink öncelikle slm www.msxlabs.org gercekten ben böyle bisey hic bekle,iyordum cok buyuk bir rastlanti oldu benim icin goole den baska biseyler ararken karsimama cikti kendi kendime bu ne ya dedim sonra bana cok yarari dokunurdiye uye oldum ve ogun bugundur daha bu siteyi yanliz birakmis degilim ve cokta sansliymisim ee yaniherkese tasfiye ederim??????........Msn Happy Msn Happy Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
erhan86 - avatarı
erhan86
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #1187
erhan86 - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle slm`lar

adim erhan, türkce rap e yurtdisindan gönül verenlerdenim, dinleyici olarak (zaten önemli olan da bu ise gönül vermek)!!!
bayaa uzun zamandir tr rap dinliyorum her neyse....

google de olympos ve tayfasina ait bi haber ararken karsima MsXLabs cikiverdi, tesadüfe bak hele, güzel oldu valla ortam güzel hosuma gitti...

cümleten slm
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nbuyucu - avatarı
nbuyucu
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #1188
nbuyucu - avatarı
Ziyaretçi
HOŞBULDUK
Sitenizi internette PİT10 a ait bilgi ve şarkıları ararken buldum. Sadece onun için üye oldum. (Her ne kadar bu müzik tarzı bana uygun olmasa da) Sitenizin içeriği oldukça etkileyici. Bu çalışmanızdan dolayı tebrik eder, daha sık görüşmeyi dilerim.
Hepiniz sevgiyle kalın.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Noe - avatarı
Noe
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #1189
Noe - avatarı
Ziyaretçi
ben bi isim yazmistim tesadufen bu site geldi ben uye oldum ve memnunum cok guzel bir site
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
eSmEr_CoCuK - avatarı
eSmEr_CoCuK
Ziyaretçi
30 Aralık 2006       Mesaj #1190
eSmEr_CoCuK - avatarı
Ziyaretçi
mrh Ben serhat siteniz çok güzel olmus begendim ve site hosuma gitti bende bir üyelik alayım dedim ve aldım ama sizlere site yapımcılara ve sizee çok ama çok teşekkür ederim böle bir site olmasını işdiyordum ama insallah bura ya gelen arkadaslarımızı memnun olmasından tehmin ederim ve ben afyon da oturuyorum 24 sat internetde gezinirim yani anlayacagın 24 saat onlineyim sitede ama gerçekten site hos olmuss Tüm EmeGi GeÇeN Arkadaslarıma teşekkürlerimi sunarım ve burda son veriyorum, son sözlerimi de yazıyorum YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜKLER YÜREGİNİZDEN VE GÖZLERİNİZDEN SEVGİ EKSİK OLMASIN İŞ HAYATINIZDA BASARILARDİLERİM KOLAY GELSİN

KARDESLIGIN
DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINEDE
MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE YILLARA VE NICE BAYRAMLARA
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Blue Blood; 30 Aralık 2006 19:20 Sebep: site genelinde msn adresi vermek yasaktir.