Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 183

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 879.158 Cevap: 5.357
zakire - avatarı
zakire
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1821
zakire - avatarı
Ziyaretçi
google da arama yaparken tanıştım.İçerik olarak zengin bir site fakat yazılan yazılara biraz daha dikkat erilmesini tavsiye ederim!!!
Sponsorlu Bağlantılar
RemZiDk - avatarı
RemZiDk
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1822
RemZiDk - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben mahsun danimarkadan siteniz harika bir arkadas tafsiye etti suphersiniz Smiley32
Sponsorlu Bağlantılar
anatomy642 - avatarı
anatomy642
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1823
anatomy642 - avatarı
Ziyaretçi
Merabalar ben bu siteyi yapanlara vede bu sitede olanlara teşekkür ederim şimdiye kadar baktığım kadarıyla çok seviyeli ve konuları harika entellektüel bir havası var konuları çok doyurucu vede benim alanıma uygun bir grafiker olarak eğlenceli bir iş gezisi diyorum. siteyi bana perileriniz gösterdi ve onlara çok teşekkürler elimde oldukça girmeye çalışacağım ama şu 2,5-3 ay içerisinde pek aktif olamam sanırım. hep böyle harika bir site olarak kalır umarım bu site.Rofl Rofl Wave
alp85 - avatarı
alp85
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1824
alp85 - avatarı
Ziyaretçi
tesadüf buldumve süper bi site sitedekı butun arkadaşların emeklerine saglık herpsi birbirinden güsel olmuş Msn Happy
Freyja - avatarı
Freyja
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1825
Freyja - avatarı
Ziyaretçi
slm ben bursadan Freyja...bu siteyi küçük kuzenimin proje ödevini araştırıken bulduk...Bizim için çok faydalı oldu.İçeriği gibi tasarımı da çok güzel...Şimdiden herşey için teşekkür ederimMsn Grin
phantomm67 - avatarı
phantomm67
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1826
phantomm67 - avatarı
Ziyaretçi
SELAM BEN PHANTOMM67 FORUMA Bİ ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ İLE KATILDIM. FORUM BANA ÇOK İLGİNÇ GELDİ İLERİDE DAHA FAZLA YAZABİLİRİM.
SELAMLAR PHANTOMM67
dişi_sagopa - avatarı
dişi_sagopa
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1827
dişi_sagopa - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaslr bende bu siyteyi tesadüfen bulanlardanım google ye hip hop yazdım ilk cıkan site buydu tıkladım 3 gündür geziniyodum hoşuma giti bugunde üye oldum gercekten cok harika bi site yapmışsınız..emeğinize sağlık sagolasınız...............bu arda adım gülsüm tam bir hiphop ve rep manyagıyım en cokta türkçe rep e bayılıyorum......
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1828
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zakire adlı kullanıcıdan alıntı

google da arama yaparken tanıştım.İçerik olarak zengin bir site fakat yazılan yazılara biraz daha dikkat erilmesini tavsiye ederim!!!

Örnekler misiniz?
Hangi yazılar dikkat edilsin dedikleriniz?
lolita987 - avatarı
lolita987
Ziyaretçi
24 Nisan 2007       Mesaj #1829
lolita987 - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi google arama motoru sayesinde keşfettim ve oldukça etkileyici buldum. ancak bir problem var . çokta bilgi sahibi bir kullanıcı değilim. sundukları programları ve buna benzer harika resimleri indirme konusunda tüm arkadaşlar daha açıklayıcı bilgiler bırakırlarsa sevinirim.
aver59 - avatarı
aver59
Ziyaretçi
25 Nisan 2007       Mesaj #1830
aver59 - avatarı
Ziyaretçi
Bu siteyi tamamen tesadüfen buldum.
Umarım birbirimize faydalı olabiliriz