Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 197

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.959 Cevap: 5.357
peaceful - avatarı
peaceful
Ziyaretçi
26 Mayıs 2007       Mesaj #1961
peaceful - avatarı
Ziyaretçi
MSXLABS İLE BİR ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ İLE TANIŞMIŞ OLDUM .GÜZEL TASARLANMIŞ.KOLAY GELSİN
Sponsorlu Bağlantılar
AcHiLLeS34 - avatarı
AcHiLLeS34
Ziyaretçi
27 Mayıs 2007       Mesaj #1962
AcHiLLeS34 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende geldim Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar

Yazıcak bişi bulamadım k.bakmayın Msn Grin
RomeQ - avatarı
RomeQ
Ziyaretçi
28 Mayıs 2007       Mesaj #1963
RomeQ - avatarı
Ziyaretçi
Abi Tek Kelimeyle Süper... Çok GüzeL Yani Uzun Süredir Üyeyüm Buraya Açıklamayı YEni YApıyorum Yani YEtkili Arkadaşlar Çok iLgiLi Ve Süper EtkinLer... Bence Herkese Tavsiye Edilecek Bir Forum Sitesi... Ben Bugünden Başlıyorum Tüm Arkadaşlarıma Üye oLmaları İçin MAil Atıcam BöyLe Bir Siteyi Herkesin Bilmeye Hakkı olduğuna İnanıyorum... Çok GüzeL Ve Güzellikler İnsanlar İçin Yaratılmıştır O Zaman Herkes Bilmeli Burayı... Eee Arkadaşlar Sizde Benim Gibi Düşünüyorsanız Neden HaLa Duruyorsunuz Sizde Bu GüzeLLiği Paylaşsanıza Eş Dost Kim Varsa... Bu Arada BöyLe Bir Paylaşım Sitesi Düşünüp Uygulamaya Koyan Bu Konuda Emeği Geçen Tüm Arkadaşlarıma Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyorum. İyi Ki Varsınız. SaygıLarımLa (RoMeQ)
pc_seyit - avatarı
pc_seyit
Ziyaretçi
28 Mayıs 2007       Mesaj #1964
pc_seyit - avatarı
Ziyaretçi
siteyi bana bi abi önermişdi ama ben o zaman ilgilen medim bu gün araştırma yaparken gördüm bakayım nasıl bir forum die abinin dedi kadar war gibi süperrrrr ama çok korktum ya Msn Grin bi kız gülüo benim kıllar diken diken oluo Msn TongueMsn Grin
huseyin21 - avatarı
huseyin21
Ziyaretçi
29 Mayıs 2007       Mesaj #1965
huseyin21 - avatarı
Ziyaretçi
Nasıl tanıştımm..Nette gezinirken rastladım ve gece yarısıydı bazen garip sesler çıkıyodu ve ben ürkmüştüm bu ne diye Msn Happy ama şimdi gerçekten çok güzel bi site çok hoşşş...ben şahsen memnunum...Msn Happy
neouzay - avatarı
neouzay
Ziyaretçi
29 Mayıs 2007       Mesaj #1966
neouzay - avatarı
Ziyaretçi
valla arkadaşlar google den buldum ama bu siteyi nasıl yaptınız helal olsun
çok şahane bi site umarım dahada geliştirirsiniz
musti43 - avatarı
musti43
Ziyaretçi
29 Mayıs 2007       Mesaj #1967
musti43 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar bende bu siteyi üye oldugum bir forumda gördüm üye oldum hos vakit gecireceyimi umuyorum tüm üyelere selam ve saygilar,
fire_storm_60 - avatarı
fire_storm_60
Ziyaretçi
29 Mayıs 2007       Mesaj #1968
fire_storm_60 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba...
ben msxlabs la yeni tanıştım ben bu zamana kadar birçok site sayfalarına girdim ama bu kadar güzel bir paylaşım görmedim sık girmek isterim siteye ama işimden dolayı fırsat bulabildikçe girmeye çalışıyorum çünkü çok hoş bir paylaşım ve dostluk çerçevesi teşekkürler yüreğinize sağlık arkadaşlar....... :Msn Happy)
ironik - avatarı
ironik
Ziyaretçi
29 Mayıs 2007       Mesaj #1969
ironik - avatarı
Ziyaretçi
slm bende yeni üye oldum .ilk girişi gördüğümde biraz ürktüm vallahi .Ama çok güzel olmuş ellerinize sağlık Msn Happy Turkiye
gdnyr - avatarı
gdnyr
Ziyaretçi
29 Mayıs 2007       Mesaj #1970
gdnyr - avatarı
Ziyaretçi
Slm.Tamamen tesadüf eseri bulduğum bu forumun öncelikle fonuna bittimBow Umarım eğlenceli bir yerdir ki okuduğum bir kaç yorum öyle olduğunu gösteriyorMsn Grin Henüz birkaç dakikalık üyeyim alışmam zaman alabilir idare edinMsn Wink Önce aradığım şeyi bulayım dönerim yineMsn Happy