Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 214

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.821 Cevap: 5.357
SoLtheR - avatarı
SoLtheR
Ziyaretçi
28 Haziran 2007       Mesaj #2131
SoLtheR - avatarı
Ziyaretçi
Sitenizi bana kımse onermedı fakat kısa zamanda bu siteden herkesın faydalanacagından emınım... Sitenın tasarımı cok guzel olmus.. Aranıza katıldıgım ıcın mutluyum ve benı kabul ettıgınız ıcın sizlere Teşekkurlerımı Sunarım..
Sponsorlu Bağlantılar
PrEnSeS - avatarı
PrEnSeS
Ziyaretçi
28 Haziran 2007       Mesaj #2132
PrEnSeS - avatarı
Ziyaretçi
Tek kelimeyle sitenizi muhteşem buldum google den buldum resim bakarken Msn Happybenide aranıza alırmısınız? Msn Tongue
Sponsorlu Bağlantılar
indefinite - avatarı
indefinite
Ziyaretçi
28 Haziran 2007       Mesaj #2133
indefinite - avatarı
Ziyaretçi
ben mehmet fotografcılıkla ugraşırım çalışıyorum bu yüzden vaktim oldukca girebiliyorum trabzondan of liyim sitenizi google den buldum ama bulduguma hiç bişman olmadın gayet siteniz süper ve elinize saglık hepinizden allah razı olsun(alasmagladık)
tekno - avatarı
tekno
Ziyaretçi
28 Haziran 2007       Mesaj #2134
tekno - avatarı
Ziyaretçi
bir akşam üstü tam olarak hatırlayamıyorum ama soğuk bir ayaz vardı dışarda ve ben ısınmak için kendimi buraya sıcak buldum ve ondan sonra o bana ısındı bende ona ve üyelerimiz sayesinde..Msn WinkMsn Wink dimi_??
miravolki - avatarı
miravolki
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2135
miravolki - avatarı
Ziyaretçi
asLında yapmak istedikLerimLe iLgiLi bu forumLa tanısmam kısa bir süre kiLLanın backLerini yaptıktan sonra asLında beck oLarak kaLmak istemediğimin farkına vardım
ve gerçek rapper duygularımı ortaya koymak istedim
mükemmel bir site ve bu uzun yoLda
attığım büyük adımlardan biri oLduğunu düşünüyorum umarım ben ve msxlabs birbirimize uğur getiririz = )
alpersogut - avatarı
alpersogut
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2136
alpersogut - avatarı
Ziyaretçi
teşekür ederim herzaman
zuhal - avatarı
zuhal
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2137
zuhal - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy Merhaba google de arama yaparken sitenize rastladım yaklaşık iki aydır takipçisiyim kaliteli bulduklarım arasında ilk sırayı alıyorsunuz baktım bu böyle olmayacak üye oldumMsn Grin ekip arkadaşlara ve üyelere neşeli günler dilerim

sevgiler
hani_donecektin - avatarı
hani_donecektin
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2138
hani_donecektin - avatarı
Ziyaretçi
Msn Grin mhb benim ismim mustafa selçuk üni. mezunuyum internetde dolanırken sitenizi buldum biraz içeriğine baktım ve hoşuma gitti üye oldum Msn Happy
black__light_ - avatarı
black__light_
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2139
black__light_ - avatarı
Ziyaretçi
vallaha bende ole sanalda salak salak sıkılmış ve hiç birsey yapmak istemezken aynı zamanda da bos turmak istemezken bi şekilde karsıma cıktı .dedim bi bakalım baktım diyer forumlardan farklı bi format ta gibi geldi çünkü griş falan ilginçti bende bi akilim dedimgirdik bakalım sonumuzu allah hayr eylesin cümlenize selam sanalın tek hüçrelileriii...
izmirliii - avatarı
izmirliii
Ziyaretçi
29 Haziran 2007       Mesaj #2140
izmirliii - avatarı
Ziyaretçi
valla arkadaşlar5 ne yalan söyliyim ben google de gezinirken buldun bu siteyi ben 23 yaşında izmirde yaşıyan bi teknisyenim bakalım ve görelim bu kadar övülen site nasılmış

valla dediğim gibi nette saf saf takılıodum aniden karşıma çıktı sitenin giriş sayfası dikkatimi çekti bende girip üye oldumMsn Happy
Son düzenleyen izmirliii; 29 Haziran 2007 21:26 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi