Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 23

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 855.534 Cevap: 5.357
ByKatip - avatarı
ByKatip
Ziyaretçi
9 Ağustos 2006       Mesaj #221
ByKatip - avatarı
Ziyaretçi
merhaba dostlar ben namı diğer Bykatip her kes bana noterde katipmisin diye sorar genelde burada da tekrar açıklamasını yapayım bari.

Sponsorlu Bağlantılar
soyadım yazıcı olduğu için kelime anlamını da eş kabul ettiğim için bu rumuzu kullanıyorum sanal ortamda.

msxlabs'la nasıl tanıştığıma gelince bir gün msn de bir kardeşimle sohbet ederken göz kırpmaları yolluyordu sürfekli kıskanç biri olduğum için hemen nerden yüklediğini sordum önce sadece bende olsun diye bencillik etmeye kalktı ama ben inadını kırdım bana msxlabs.com adresini verdi ve hemen yükledim.

bir müddet ara verdim vede bende aynı şekilde sevgili dostum arkadaşım kompetan kediye bu linki verdim vermez olaydım (şaka şaka ) adam işi gücü bırakmış msxlabs.com a takılıyormuş benim haberim yok .

bir gün aramızdaki özel bir konuşmada msxlabs ailesinde aktif görev almış olduğunu vede bana burda görev alabilirmisin (msxteam)diye sorunca seninle ölüme giderim orası neki dedim ve sevgili Büyük şefimiz NeutralizeR dende kabul görünce o gün bu gün burdayım inanmazsanız kompetankediye sorun Msn Happy vede burada olmaktan siz değerli dostları tanımaktan son derece mutlu olduğumuda belirteyim.

sizleri seviyorum dostlar ALLAH 'a emanet olun
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
serdarboys - avatarı
serdarboys
Ziyaretçi
9 Ağustos 2006       Mesaj #222
serdarboys - avatarı
Ziyaretçi
valla ben şansa geldim başlat menüsünü karıştıtırken msn discovery yani mmsn ispiyoncusunun içinde bu adresi buldum valla tam hecker işi bi site galiba dost ortamıda sağlam bakalım bu ilk günümüz aranızda barına bilecekmiyiz birolakkus
@hotmail.com bana ulaşırsanız sevinirim özellikle arkadaşlar sizleri beklerim
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
RiddicK - avatarı
RiddicK
Ziyaretçi
10 Ağustos 2006       Mesaj #223
RiddicK - avatarı
Ziyaretçi
Slm ben kısaca rid Msn Grin
Arkadaş sağolsun o verdi siteyi ve öle tanıştım msx 'le ii de oldu süper bir şey inş. hep böle devam eder yenilikleri beklioz Msn Grin şuı avatar arşivi bir düzenlense resimgalerisiMsn Grin birde savaşçı resimleri olsa tmmdır Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
badboyberk - avatarı
badboyberk
Ziyaretçi
10 Ağustos 2006       Mesaj #224
badboyberk - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar yardımcı olun yeni üye oldumda ben.şu mafya oyununu nasıl oynıcaz nerden gircem ve türkçe olmasını istiourm çünkü başka yerden girdim ingilizceydi.bıraktım.türkçe istiorum resimdeki gibi..yardımcı olursanız çok sevinirim ve sizi öldürmem oyunda Msn Grin :p
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ssEDaa - avatarı
ssEDaa
Ziyaretçi
10 Ağustos 2006       Mesaj #225
ssEDaa - avatarı
Ziyaretçi
MsX'le daha bi kaç saat önce tanıştım. nette bişiler arıyodum kendimi burda buldum ve hemen üye oldum çok hoşuma gitti. anlıcağınız gibi bn daha çok yeniyim. bu arada bn seda Msn Happy)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yasak - avatarı
yasak
Ziyaretçi
11 Ağustos 2006       Mesaj #226
yasak - avatarı
Ziyaretçi
slmm ben bu sıteyıı bır dıssı ararkenn buldumm bı arkadası8mm soledı ama uye deıll buraya neysee ole ustee uye oldumm ve gusell bı sıteye bensıyoooo...Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
muzafferdastan - avatarı
muzafferdastan
Ziyaretçi
11 Ağustos 2006       Mesaj #227
muzafferdastan - avatarı
Ziyaretçi
Rastgeldiniz.Girdim.Renkleri cezbetti.Adminleri berbattı.Ama beni aranıza bir gül kattı.Teşekkürler.Gençlik akıldan çok duygu yoğunluğu yaşıyor.Bu burada dorukta.Kelimeler beynin ayaklarıdır.Hızlı ve güçlü düşünce ve duygu üretir.İyi duygular ve düşünceler bulaşıcıdır .İyi bulaştırmalar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen muzafferdastan; 11 Ağustos 2006 15:56 Sebep: Ek isteği.
muzafferdastan - avatarı
muzafferdastan
Ziyaretçi
11 Ağustos 2006       Mesaj #228
muzafferdastan - avatarı
Ziyaretçi
Önce okumalı,okumalı,okumalı ...yazmalı yazmalı sonra.Okunacak kaç kitap var ki???Ya ileri ya yukarı ya içeri yolculuklar ilgi çekici gelir bana...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ANIL - avatarı
ANIL
Ziyaretçi
11 Ağustos 2006       Mesaj #229
ANIL - avatarı
Ziyaretçi
bu sıteyi bir arkadasım tavsiye etti ve gerçekten çok samimi söylüyorum'ki bu kanal bir harika zannedersem bu site artık hayatımın bir parçası olacak Msn Happy umarım buarada güzel dostlukklar da edinirim.ve site yöneticileri gercekten uyelerle yakında ilgileniyorlar bunun için onlara çok tskkr edıyorum. ve belırtmek isterimki aslında ben bu işlerden pek anlamam yani blgsyrdan nese söylemek istedigim çok sey var ama bu kadarı yeterli sanırım. Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ManantiaL - avatarı
ManantiaL
Ziyaretçi
13 Ağustos 2006       Mesaj #230
ManantiaL - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle herkeze selam.buraya arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum.inşallah memnun kalırım.biraz inceledim güzel bir site.Msn Up herkeze iyigünler.Wave
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.