Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 252

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.591 Cevap: 5.357
intugre - avatarı
intugre
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #2511
intugre - avatarı
Ziyaretçi
Slm ben bu siteyi tesadufen gezinirken buldum a,z, hepsi var burda emek veren butun arkadaslara tsk ediyorum....
Sponsorlu Bağlantılar
mustafaucar - avatarı
mustafaucar
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #2512
mustafaucar - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bu siteyi tesadüfen buldum çok beğendim bourda olmaktan mutluyum
Sponsorlu Bağlantılar
micrap - avatarı
micrap
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #2513
micrap - avatarı
Ziyaretçi
rap adına bı arama yaptım Google da, bu sıte geldı. Bu sekılde...... Onun dışında ben talha,, bu mesajı daha once gondermelıydım, bundan dolayı ozur dılıyorum herkesten. Msn Sad herhangı bı tehtıt olmadıgı surece uyumsuz bırı degılımdır.
kaya1112 - avatarı
kaya1112
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #2514
kaya1112 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar biraz önce üye oldum siteyi program ararken buldum aradığım programıda buldum neyse ben siteyi geziyorum herkeze iyi çalışmalar
myakamoz - avatarı
myakamoz
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #2515
myakamoz - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs Hi-Tech Forum bir arkadaş önermişti onun sayesinde tanıştım. Evet 2. soru cok zor kendimi tanıtmak .Msn Grin Evli ve 2 cocuk babasıyım. Bir kamu kurumunda memurum bilimiyorum başka bişey söylemeye gerek varmı. ileriki zamanlarda daha iyi tanışır ve iyi vakit geçirirsek burada siz beni tanıtırsınız.Msn HappyMsn Happy
GeNCo_ - avatarı
GeNCo_
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2516
GeNCo_ - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bu siteyle nasıl tanıştım

heh şimdi hatırladımm şey bir programın peşine daldım ve burda buldum kendimi Msn Grin
cennetten1melek - avatarı
cennetten1melek
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2517
cennetten1melek - avatarı
Ziyaretçi
ben bilmiodum acikcasi.nette bi konu arastiriyodum sonra bu site yardimci oldu uye oldum ve zaten yeni uyeyim dilerim ii arkadaslar edinicem ve yararlanicam bu siteden sitede bendenMsn Grin
electronik23 - avatarı
electronik23
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2518
electronik23 - avatarı
Ziyaretçi
ben elektronik ve bilgisayar eğitimi elektronik öğretmenliğinden yeni mezun oldum...merak ettiğim bişeyler vardı ...biraz araştırma yapayım derken sitenizi gördüm ve hoşuma gitti.. bütün başlangıçların bi ayrıcalığı vardır...şimdilik bu kadar....

saygılar......
sahin43 - avatarı
sahin43
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2519
sahin43 - avatarı
Ziyaretçi
Selam ben sahin sayfanizla tanismak benim icin bir seref olmustur msn avatar larini ararken tesadufen sayfanizi buldum ve inanin cikamadim . bu kadar genis icerikli bir web sayfasi daha görmedim . Basarilarinizin ve emeklerinizin devamini dilerim . sahin

Selam adim suleyman kütahya lıyım yasim 43 devlet memuruyum internette degisik ve enterasan cep programlari ve pc programlari ilgimi cekiyor. Bu da zaten sitenizde hayli cok onun icin sitemi bulduguma inaniyorum. gec oldu ama temiz oldu.Emegi gecenlere Tesekkürler. SAHIN
Son düzenleyen sahin43; 8 Eylül 2007 11:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
nequx1960 - avatarı
nequx1960
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2520
nequx1960 - avatarı
Ziyaretçi
Selam.E-mail adresime mesajınız geldi.Merak ettim,sitenizi görünce üye oldum.Bu konuda fazla deneyimim yok.Klavyem ve teknik bilgim çok iyi değil.Öğrenmek ve geliştirmek istiyorum.Van da öğretmenim,ilçede olduğum için internetin dışında fazla yapacak bir şey yok.Eğitim,satranç,coğrafya,tarih,politika,ülkem,dünya ve tabiki insanlar ilgi alanlarım.