Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 269

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.599 Cevap: 5.357
asiqul - avatarı
asiqul
Ziyaretçi
29 Eylül 2007       Mesaj #2681
asiqul - avatarı
Ziyaretçi
slm adım asigül yasım 27 istanbulluyum modatasarım işi ile ugrasıyorum..bekarımMsn Happy vede bu siteyii tamamiyle kendi cabalarımla buldum...tesadüfleri severim...
Sponsorlu Bağlantılar
rabish169 - avatarı
rabish169
Ziyaretçi
29 Eylül 2007       Mesaj #2682
rabish169 - avatarı
Ziyaretçi
slm ben kısaca rabishMsn Happy msxlabs ile google da ödev ararken karşılaştım..ve doğum günlerimizin aynı olması beni msx e daha çok bağladı birçok arkadaşıma tavsiye ettim çok güsel bi site en önemliside artniyetli insanlar tarafından rahatsız edilmemekkMsn Grin
TEŞEKKÜRLER MsXLabs
Sponsorlu Bağlantılar
thedarkprince91 - avatarı
thedarkprince91
Ziyaretçi
29 Eylül 2007       Mesaj #2683
thedarkprince91 - avatarı
Ziyaretçi
Bencede bu site epey seviyeli.Bende bir program ararken rastladım.Ve site dikkatimi çekti.Bende aktifleştim.Herkes hoş geldi Msn Happy
LadyJasmine - avatarı
LadyJasmine
Ziyaretçi
29 Eylül 2007       Mesaj #2684
LadyJasmine - avatarı
Ziyaretçi
İyi geceler, aslında bu siteyi keşfetmem aylar öncesine dayanıyor ama daha bu gece üye oldum... Aylar öncesinden kastım bir 7-8 ay öncesinden bahsediyorum...
Kendi iç dünyamla ilgili fantastik resimler aramaktaydım ve arama motorlarında Mavi -Karanlık ismi beni kendine doğru öyle bir çekti ki...
Misafir konumunda sürekli aranızdaydım aslında, tıpkı bir ruh gibi!..
Ben sizleri görebiliyordum ama siz varlığımdan haberdar değildiniz ve işte buradayım, daima hemde...
Tabi aranıza kabul ederseniz...
Edersiniz değil mi?..
Benden size ***Msn RoseMsn RoseMsn Rose***
lolipop - avatarı
lolipop
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #2685
lolipop - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben kısaca Think,
MsX maceram uzun 1az ama kısa keseyim; MsX'i aslında ben bulmamıştım, o beni buluverdi işte; sıcak 1 temmuz gecesi, bundan yaklaşık 3 yıl önce..
Ve buluştuğumuz o günden bu yana beraberiz..
Belki alışkanlık, belki tutku, belki de kimilerinin bana 1 kaç kere dediği gibi, MsX benim hayatımın vazgeçilmezi.. Hayatımda ve hep olması, arzularımdan 1'i..
Mükemmelliğin içinde mükemmelikle alay etmek gibi 1 duygu MsX'te olmak..
Neyse, zamanla anlarsınız demeye çalıştıklarımı..

fibonaccinin hayatını arıyordum ve bu sitede buldum bundan dolayısı ile teşekkür amaçlı siteye kayıt oldumMsn GrinTender
gkcn - avatarı
gkcn
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #2686
gkcn - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben gkcn siteyi nette gezerken buldumm inş güzel wakit geçiririm burda herkeze slmm.!! Msn HappyMsn Happy
asmin - avatarı
asmin
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #2687
asmin - avatarı
Ziyaretçi
Bende jasmin gibi önceden taniyorum aslinda, aslinda nickimde vardi ama aylardir hastaligim nedeniyle nete giremedigim icin bir yazi dahi yazamadim aksi zamana denk geldi....
Sifremi unutunca yeni üyelik aldim... Ben asmin isvicrede yasiyorum... calisiyorum... Sanirim bundan sonra SIKca basinizi agriticam....
Herkeze iyi aksamlar...

Bu arada süper bir forum..... Ellerinize emeginize saglik ( emegi gecen herkezein)
peder_gökce - avatarı
peder_gökce
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #2688
peder_gökce - avatarı
Ziyaretçi
selam bende artık burdayım ısmım peder yasım 18 herkese ıı forumlarMsn SleepyMsn SurprisedMsn Happy
selçuk_05 - avatarı
selçuk_05
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #2689
selçuk_05 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşımın tavsiyesi üzerine kayıt oldum (nur_08) ilk baş anlayamaıştım siteyi zor geliyodu ama gittikce kolaylaşmaya başladı şimdi gayet memmunum sık sık girmeye calısıyorum bence cok güzel bir site biraz daha basit kolay olursaMsn Happy
blueghost - avatarı
blueghost
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2690
blueghost - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar.. sitenizi nette gezerken tesadüf eseri bulmuştum. sitenize 5,6 aydır misafir olarak giriyordum ve sitenizi cok ilgi cekici buluyordum. bugüne kısmetmiş üye olmak..
MAVİ benim hayatım başka ne diyeyimki..
bu sitede emeği gecenlere cok cok teşekkürler..