Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 303

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.369 Cevap: 5.357
stukatr - avatarı
stukatr
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #3021
stukatr - avatarı
Ziyaretçi
bende ödevimi ararken girdim bence başarılı bir forum siteyi daha görmedim ama daha ilk dakikalardan bu siteye üye olayım dedim inşallah ilişkimiz uzun sürer Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
ahmeterten - avatarı
ahmeterten
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #3022
ahmeterten - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

emekli işçiyim.google de bir proğram ararken msxlabs'la karşılaştım. o günden bu yanada gerektikçe sizlerleyim ve de oldukca menmunum. emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimle.
TaTLı BeLa - avatarı
TaTLı BeLa
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #3023
TaTLı BeLa - avatarı
Ziyaretçi
tesadüfen qirdimm Msn Happy baktımkii bombaA bi site çok başarılıı üye oldum hemen siteyi keşfe çıktım şimdi...güsel wakit geçiriceğimden eminim...bütün ekibi kutlarım ilk defa böyle biyere üye oluorumm...yanlışlarım hatalarım olursa düzeltin Msn Wink
SmYrNa - avatarı
SmYrNa
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #3024
SmYrNa - avatarı
Ziyaretçi
waLLa ben unuttum biLe nasıL buLup girdiğimi. bayağa oLuo Msn Happy
Ama bu sitede gerekLi biLgiLer konuLar vs. işime yarıo saoLsun arkadaşLar güzeL bi site yapmışLAr herşey var gerekLi gereksiz yok yok yani..
Blader - avatarı
Blader
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #3025
Blader - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu siteyi avatar ararken buldum. Gerçekten güzel.
realistdincer - avatarı
realistdincer
Ziyaretçi
14 Aralık 2007       Mesaj #3026
realistdincer - avatarı
Ziyaretçi
güzel bir site.. bu siteyi nette gezerken buldum live messenger ın 8.5 beta sürümü indireceğim zaman bu site geldi karşıma...
FIRTINA54 - avatarı
FIRTINA54
Ziyaretçi
14 Aralık 2007       Mesaj #3027
FIRTINA54 - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs´la yani bu siteyi zaten daha önce ziyaret etmiştim ve çok hoşuma gitmişti ve bir türlü fırsat olupta tanışamadım yani üye olamadım şimdi üye oldum ve tüm arkadaşları selamlıyorum teşekkürler
batuhan0000 - avatarı
batuhan0000
Ziyaretçi
15 Aralık 2007       Mesaj #3028
batuhan0000 - avatarı
Ziyaretçi
ben batuhan yurt disinda kaliyorum sitenize yeni uye oldum kuzenimin tavsiyeyiyle oldum guzel bir yere benziyor emeklerinizden dolayi tesekkur ederimMsn Wink
parkc - avatarı
parkc
Ziyaretçi
15 Aralık 2007       Mesaj #3029
parkc - avatarı
Ziyaretçi
selam bende sitenize yeni üye oldum umarım iyi vakit geçiririz bu arada siteniz görsellik açısından harika görünüyor bir benzerini daha görmedim nette..herkese tekrar selamlar saygılar...
ChakAL - avatarı
ChakAL
Ziyaretçi
15 Aralık 2007       Mesaj #3030
ChakAL - avatarı
Ziyaretçi
SELAMUNALEYKUM ARKADASLAR ARTIK ARANIZDA BENDE VARIM...AZ DAHA VAZGECECEKTIM NEYMIS YA BI UYE ISMI KABUL ETMEDI Msn Happy NEYSE BENDE ARTIK BURADAYIM ARKADASLAR...ADIM ATAKAN ANKARADAYIM HEM CALISIR HEM OKURUM...ISTEN GELIR GELMEZ NETE BASLARIM DINLENEMIYORUM Msn Happy