Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 318

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 859.659 Cevap: 5.357
_YARASA_ - avatarı
_YARASA_
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #3171
_YARASA_ - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim bu siteye kabul edildigim için Msn Happy tanişmam karakalem çizimleri yapıyorum ve ınternetten araştırıyordum sıtenızı ziyaret ettım cok begendım ondan sonra tabiki hemen üye oldum:d guzel bır sıtenız herkesi selamlıyorum bukadar Msn Wink

Sponsorlu Bağlantılar
s105618520848396459la5
Son düzenleyen _YARASA_; 27 Ocak 2008 21:30 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
hayatzor - avatarı
hayatzor
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #3172
hayatzor - avatarı
Ziyaretçi
ben sadece satanıstlerın ne kadar igrenc varlıklar oldugunu ogrenmek ıcın gırdım bu sıteye ama daha fazlası var sanırım gun gectıkce ogrenırız
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008       Mesaj #3173
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
20lrgcarngespideyvenomxb5

işte bu resim sayesinde bulmuştum. o yüzden benim için bu resmin özel bi anlamı var Msn Happy hemen diğerlerinden çok fark bi forum olduğunu anlamıştım... Öncelikle görsel olarak harikaydı sonradan seviyeli üyelerini tanıdıkça artık MsX vazgeçilmezim oldu(iyikide oldu)...
HaYaT_dErSi - avatarı
HaYaT_dErSi
Ziyaretçi
28 Ocak 2008       Mesaj #3174
HaYaT_dErSi - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA BEN YUNUS AMA ARKADAŞLAR KISACA HAYAT DER NEYSE FAZLA UZATMIYAYIM...
MSX İ KENDİM KEŞFETTİM...GOOGLEDE GEZERKEN MSX KARŞIMA ÇIKTI AÇTIM VE BEYENDİM ÇIKMADAN ÜYE OLDUM... GEÇ KEŞFETTİM AMA OLSUN BUNUN GİBİ SİTELERİ BULMAK ZOR OLUYOR... BU SİTE GİBİ Sİ DÜNYADA YA 4 TANE YADA 5 TANE VAR GÜZEL SİTE VE KEŞFETTİĞİMEDE MEMNUNUM ARKADAŞLARIMA DA TAVSİYE EDİYOM...EE BUNUN GİBİ BİR SİTTEYİ BULMUŞUZ KAYBETTMEKTE İSTEMEYİZ TABİ NEYSE FAZLA UZATMIYAYIM... GÜZEL SİTE
SİTE SAHİBİNİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİİM....
gulum352 - avatarı
gulum352
Ziyaretçi
28 Ocak 2008       Mesaj #3175
gulum352 - avatarı
Ziyaretçi
bır arkadasım grafık uzerıne hos resımlerın oldugunu soyledı bende boylece uye oldumMsn Happy
BLuEyeSBaBy - avatarı
BLuEyeSBaBy
Ziyaretçi
28 Ocak 2008       Mesaj #3176
BLuEyeSBaBy - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyti rasgele buldum ama gercekten cok harika bi sitee her forum sitesine girmem her bulduqumu indirmem cunku cogu bozuk ve calismayan linkler iceriyor.Bu sitede ilk deneyimimi yaptımm ve ilk kez bu kadar cok takıldıqım bir forum sitesi oldu burasi ben ki hic forum sitelerinde gezmezdim ama burasi cok gusel paylasimlar öneren gusel bi yerMsn Happy belki de onan burdaym basıralırınızın devamini temenni ederim Msn Up
satoshi sd - avatarı
satoshi sd
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #3177
satoshi sd - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar seda ben 18 yasındaım 19 olcam burayı zaten biliodum ama sifremi unuttum icin yeniden kayıt oldum Msn Grin nese bukadar tesekürleri bekerim söle 1000 2000 kişiden Msn Grin hee bide j rock,Oshare kei,Angura Kei,Eroguro Kei ve vazgecilmezim Visual kei hastasıyımdır herkese öneririm ^^
ve ve spacem herkese acıktır

MySpace.com - ???_ASİ_??? - 18 - Female - - www.myspace.com/uke_sadness
mehmet yilmaz - avatarı
mehmet yilmaz
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #3178
mehmet yilmaz - avatarı
Ziyaretçi
vallahi hersey iyi hos ama su sitenizin yanindaki resimler ne bilim animasyonlar hic goze hos gelmiyor onlari kaldirsaniz bence daha iyi olur cizgi film karakterlerinden bahsediyorum ve en ustteki kadin resminden iyi gunler
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #3179
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

işte bu resim sayesinde bulmuştum. o yüzden benim için bu resmin özel bi anlamı var Msn Happy hemen diğerlerinden çok fark bi forum olduğunu anlamıştım... Öncelikle görsel olarak harikaydı sonradan seviyeli üyelerini tanıdıkça artık MsX vazgeçilmezim oldu(iyikide oldu)...

Dostum iyi ki o resimi arayıpta buraya gelip üye oldun, sahiden çok değerli bir resim ben onu çerçevelettirsem bile hiç abartmış olmam çünkü seninle çok hoş vakit geçiriyoruz hepimiz, Tender umarım daima vazgeçilmezlerin arasında kalır MsX (Tıpkı mantı gibi)...

Alıntı
mehmet yilmaz adlı kullanıcıdan alıntı

vallahi hersey iyi hos ama su sitenizin yanindaki resimler ne bilim animasyonlar hic goze hos gelmiyor onlari kaldirsaniz bence daha iyi olur cizgi film karakterlerinden bahsediyorum ve en ustteki kadin resminden iyi gunler

Mehmet Yılmaz bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz, MsXLabs sitesi kurulduğu günden bu yana gerek içeriği gerek satndart prensipleri ile bu seviyeye geldi ve bu seviyeye gelmesinde büyük rol oynayan görsel efectleri'de yadırgamamak lazım. MsXLabs sitesi birçok kesime hitap eden bir sitedir yukarıdaki animasyondaki kadın resimleri'de sadece bir fantastik kahramandır ses efectleri eşliğinde hazırlanmış bir animasyon sadece...

Yıllardır bu animasyon aynı çerçeve içerisinde aynı kroki ile olduğu gibi durmakta sadece bazı linkler ekleniyor arada bir o kadar, sanırım değiştirilmesine sıcak bakılmaz. Hem alışırsınız zamanla, tekrar hoşgeldiniz aramıza... wink

----

Şimdi gelelim benim tanışma faslıma
not me

Özetle:

Abimin edebiyat vede felsefik konulara olan merakı sayesinde buldum MsX 'i

Abim
benim görsel efekt düşkünü olduğumu bildiği için 2006 nın haziran aylarında beni MsX le tanıştırdı ve gelip sitede ilk olarak ziyaretçi takıldım nede olsa sitede linkler ziyaretçilere açık diyerekten, ilk etapta sitenin görünümü gözüme yabancı geldiği için yaklaşık 10, 15 günlük bir süre içerisinde alışmaya başladım aradan uzun bir süre geçti yani 6 ay falan sonra siteye iyice bağlandım ve üye olasım geldi üyeliğimi yaptım bir yılı aşkın süredir aranızdayım hepinizi çok seviyorum iyi ki buradayım...

Abim MsX 'e artık girmiyor bazı kişisel nedenlerinden dolayı...
Aslında özetle değil tamamen anlatmak lazımdı ama böylesi de iyi oldu...

DeepBlue - avatarı
DeepBlue
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #3180
DeepBlue - avatarı
Ziyaretçi
Requiem puan falan kazancak diye zorla üye yaptıMsn Tongue
Bu işin şakası tabi zaten bildiğim bi siteydi hoş vakit geçirceğmi düşünüyorum