Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 352

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.786 Cevap: 5.357
oguz163 - avatarı
oguz163
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #3511
oguz163 - avatarı
Ziyaretçi
ben burayı pek beğenmiyorum.Msn RolleyesBöyle acayip acayip temalar,giriş introları...Hıh!(olumsuz bir mesajMsn Grin)
Sponsorlu Bağlantılar
kadirKEŞ60 - avatarı
kadirKEŞ60
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #3512
kadirKEŞ60 - avatarı
Ziyaretçi
slm millet herkeze ben yeniyim bu sayfada ama daha iyi olcana aminim herşeyin
Sponsorlu Bağlantılar
BlueNighT
Yasaklı
13 Mayıs 2008       Mesaj #3513
Yasaklı
Dün Gibi Hatılıyorum..

Sene 2004 Aylardan Aralık ..

Messenger Programları Ararken Karşıma Çıkmıştı Google'da...

2-3 Ay kadar Sessizce takıldım..Site Kapanana Kadar...

Daha Sonra 16 eylül 2005 Te açılması ile tekrar üye olmam bir oldu...

Arkadaşlıklarla , Dosluklarla , Tartışmalarla ve Banlanmalarla geçen Kos koca 3,5 yıl Msn Happy
toledoank - avatarı
toledoank
Ziyaretçi
13 Mayıs 2008       Mesaj #3514
toledoank - avatarı
Ziyaretçi
aslımda msnde bı sorunum var onu ararken yardımcı olurlar belkıdıye buldum burayı
sabri1 - avatarı
sabri1
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #3515
sabri1 - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi tesatuflen buldum benim hosuma giti her alania ilgi guydum baktim benim aradigim her konu var uye olma karar verdim iyikide vermisim cunku harika bir site.ben yakinda emekli olacam o zaman bu siteye calisacam sanedersem her konu eklenebiliyor bundan boyle burdanda emekli olurumMsn GrinMsn Grintesekurler saygilarimla.
Son düzenleyen asla_asla_deme; 14 Mayıs 2008 20:26
lazzal - avatarı
lazzal
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #3516
lazzal - avatarı
Ziyaretçi
herkese selamlar valla ben bu siteye direkt bacasından girdim msn için girdik ama daha fazlasını bulduk çok güzel mavi karanlık ismi zaten güzel cici bir site msxlabs msn içerikleri için beni kandırmaya mı çalışıyon hadi bakalım Msn Grin
deep68 - avatarı
deep68
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #3517
deep68 - avatarı
Ziyaretçi
valla tesadüfen bir programda yardım ararken msxlabs girdim o giriş ,girişim oldu bi dahada kopamadım ihtiyaç duyduğumda ilk uğradığım yer konumuna geldi,artık bir şey aramasam bile sık sık uğrayıp neler olduğuna bakar oldum.yöneticilerine teşekkür eder,başarılarının devamını dilerim.
ati26_541984 - avatarı
ati26_541984
Ziyaretçi
14 Mayıs 2008       Mesaj #3518
ati26_541984 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben bu siteyi tamamen tesadüf eseri buldum ve biraz inceledikten sonra üye olmak istedim.sonuç: bir üye olarak sitenizdeyim,bu siteni beklentilerimi karşılayabilcek bir site olması dolayısıyla site yönetimine teşekkür ederim. msn ile ilgili sorunlarım vardı ve sitenizde geçirdiğim zamanlarda msn ile ilgili güzel bilgiler öğrendim ve bu yönden size teşekkür etmek istedim.
I LOVE MSXLABS
kartanesi14 - avatarı
kartanesi14
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #3519
kartanesi14 - avatarı
Ziyaretçi
S.a arkadaşlar.Sitenizi çok beğendim, pc ile ilgili bazı konuları araştırırken tesadüfen sitenize girdim ve çok hoşuma gitti hemen üye oldum inş. beni de aranıza kabul buyurusunuz... Sitenin şekli,düzeni her şeyi süper yaa hazırlayananların emeği geçenlerin ellerine sağlık Msn Wink
berkantim - avatarı
berkantim
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #3520
berkantim - avatarı
Ziyaretçi
internette msn discovery yüklemek icin aranirken..sizin adresinizi gördüm girdim cok begendim..bir cok arkadaslarimida tavsiye ettim..onlarda cok memnun kaldiklarini söylediler..gercekten harika bir site hazirlamissiniz,tüm calisanlarin ellerine saglik..calismalarinizin devamini diliyorum kolay gelsin..Smiley32Cheerleader