Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 363

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.950 Cevap: 5.357
sleeplessminds - avatarı
sleeplessminds
Ziyaretçi
21 Haziran 2008       Mesaj #3621
sleeplessminds - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar....bende tesadüfen bu site ile tanıştım..daha tam olarak inceleme fırsatı bulamadım ancak üstünkörü baktığımda güzel bir site gördüm..umarım hepimize faydalı olur..paylaştıkça varız unutmayalım...
Sponsorlu Bağlantılar
sarygul - avatarı
sarygul
Ziyaretçi
22 Haziran 2008       Mesaj #3622
sarygul - avatarı
Ziyaretçi
slm...photoshop ile ilgili araştırma yaparken, tesadüfen bu siteyi buldum...15 gündür hergün girip yazıları takip edip öğrenmeye çalışıyorum...ama takıldığım yerler oluyo ve ben soracak kimse bulamıyorum...bugün de üye olayım dedim ve oldum ama sitenin içinde kayboldummmm Msn Embarrassed . inşallah en kısa zamanda adapte olurum...Msn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
cengo0665 - avatarı
cengo0665
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #3623
cengo0665 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,öncelikle duyarlılığınız için teşekkürler.Ben ulaşamadığım konuda yardım almayı,yardımcı olmam gerektiğinde de yapmayı aldığım nefes gibi düşünüyorum.Ama gel gelelim sitelerde öyle şeyler varki gülmek bile boş,çünki zaten gülünecek durumlarını anlamamazlıktan gelip birde sitede hergün milleti günaha sokuyorlar,ayıp yani.Ben bir program ararken tesadüfen sitenizi buldum ve üye oldum,umarım ciddiyetinizde sözleriniz gibidir.Sizlerde benim mes ıma cevap verirseniz sevinirim.Şimdilik hoşçakalın,ileride yazışacak zamanımız bol olacak zaten.
taz_maniac - avatarı
taz_maniac
Ziyaretçi
23 Haziran 2008       Mesaj #3624
taz_maniac - avatarı
Ziyaretçi
ben araştırmayı severim, pc hakkında internet ve msn hakkında 2005 te 2048 dsl hız ve kotasız bir şekilde internete girme imkanım olduğundan beri nette bilmediklerimi öğrenirim. ilk ziyaret ettiğim sitelerin başında gelir msx. teknik mevzularda arama yaptığımda karşıma çıktı bir iki kez.önce daha düzgün ismli siteleri denedim arama sonucunda çıkan. fakan hepsi reklam ve spam doluydu.çoğu asılsız dı . bir de dedim şuraya tıklayayım msxlabs her ne demekse diye de geçirdim içimden. Msn Happy sonra ciddi ve bilgili kişileri gördüm bilmediklerimi öğrenebileceğim bir yer olduğunu gördüm ve takılmaya başladım. bir çok kişiye tavsiye ettim hem reel de çalışma arkadaşlarıma hem de msn listte sanal dostlarıma. bir çoğuda etkilendiklerini söyledi yani msx i ilk görenin ilk tepkisi ''wouuww ..!! '' olanların oranı yüzde 85 in üzerindedir.
sniper_atmaca - avatarı
sniper_atmaca
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #3625
sniper_atmaca - avatarı
Ziyaretçi
ARkadaşlar merhaba ben izmirden hakan herkese selamlarımı iletiyorum
AnubiS__ - avatarı
AnubiS__
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #3626
AnubiS__ - avatarı
Ziyaretçi
ben ada gözde..
şans eseri buldum buruyı.)
acayip hoşuma gitti..
ama kimse yoK!.(
foniks10 - avatarı
foniks10
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #3627
foniks10 - avatarı
Ziyaretçi
fransadaki yegenimle net aracılıyla görüsebiliyordum ve canı sıkılmasın diye sizin ifadelerden indirmiştim.arkadasım tavsiye etmişti
mikroskop - avatarı
mikroskop
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #3628
mikroskop - avatarı
Ziyaretçi
mrblaaar ben her zamanki gibi arayış içerisindeydim,göçebeydim ancak sonradan burayı gördm ve işte burası bnm memleketm dedimyani daha ilk görşte anladm umarım sizlerde bana bir yer ayırırsınız aranızda şimdiden çok tesekkrler
kerem88 - avatarı
kerem88
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #3629
kerem88 - avatarı
Ziyaretçi
sıte 10numara olmuşş harıkaa çokk eglenecegmi umuyorumm benn bu arada kendimi tanıtımm ist buldan 18 yılllık magzacılıkla ugrasıyorum keremm sıteyı bır kaç arkadasımından duydum uye oldmm çok eglenecegimi umuyorum
LazkopaTS - avatarı
LazkopaTS
Ziyaretçi
25 Haziran 2008       Mesaj #3630
LazkopaTS - avatarı
Ziyaretçi
msn çoklu oturum açma yaması