Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 445

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 877.036 Cevap: 5.357
erdsahi - avatarı
erdsahi
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #4441
erdsahi - avatarı
Ziyaretçi
valla ne yalan söliyim proje ödevi için araştırma yapıodum sonra msxlabs ta buldum kendimi. bu siteyi bulduktan sonra hiiiç başka sitelere girmedim araştırmalarımı burdan yapmıştım yaptım ve hep burda yapacağım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İYİKİDE BU SİTEYİ BULMUŞUM (YANLIŞLIKLADA OLSA) Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
erologuzer - avatarı
erologuzer
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #4442
erologuzer - avatarı
Ziyaretçi
bu gun 3d max ogrenmeye basladım.bu vesıle ıle nette doalsırken buraya dustum.şikayetcımıyım? hayır degılım.aksıne ıyı bır yerde olduguma emınımkı uzunca bır suredır
buradayım.ılerlıyen zamanlarda cok ıyı seylerın olacagına bırbırımıze ıyı seyler verecegımıze bırcok guzellık paylasacagımıza emınım.
Sponsorlu Bağlantılar
AsHiLaL - avatarı
AsHiLaL
Ziyaretçi
20 Ekim 2009       Mesaj #4443
AsHiLaL - avatarı
Ziyaretçi
Bu siteyi her ödev yaptığımda görüyordum ve sonunda üye oldum. Msn Grin
HackerInside - avatarı
HackerInside
Ziyaretçi
20 Ekim 2009       Mesaj #4444
HackerInside - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs ile tanışmam uzun sürmedi ve çok kolayca gerçekleşti.Soğuk bir Ekim günüydü.Her şeyi buldum bu sitede, dostluk ve arkadaşlıklar da gelecektir elbette.Neyse ben sizi tutmuyum fazla.
bonfire003 - avatarı
bonfire003
Ziyaretçi
21 Ekim 2009       Mesaj #4445
bonfire003 - avatarı
Ziyaretçi
Bu forumu çok önceden beri biliyordum.
Fakat bunlardan başka olarak şunu söylemek istiyorum:
internette herhangi bir konu hakkında araştırma yapan bir kişi Google arama sonuçlarında MsXLAbs'tan da bir sonuç görmedim diyemez.
CESET01 - avatarı
CESET01
Ziyaretçi
21 Ekim 2009       Mesaj #4446
CESET01 - avatarı
Ziyaretçi
bu sitenin 3 senelik bana yardımı dokundu ve dahada yardımı dokunuyor gerçekten süper bir site yapanın pcsine sağlık Msn Grin allah kolaylık versin herkese
adiyaman - avatarı
adiyaman
Ziyaretçi
21 Ekim 2009       Mesaj #4447
adiyaman - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteye 2008 yılında ziyaretçi olarak bazı dökümanlar aldım çok benğenmiştim ama sitenin ismini unutmuştum ve daha sonra aniden baş harfleri aklıma geldi ve yazdım siteyi buldum çok beğeniyorum umarım bol bol iyi vakitler geçirim. ve inşallah bir sorun yaşamam Saygılar...
karakedi - avatarı
karakedi
Ziyaretçi
22 Ekim 2009       Mesaj #4448
karakedi - avatarı
Ziyaretçi
gotik resim arıyodum,birden kendimi burda buldum...çok iyide olduMsn Happy
seaside - avatarı
seaside
Ziyaretçi
23 Ekim 2009       Mesaj #4449
seaside - avatarı
Ziyaretçi
Tamamen tesadüf eseri buldum burayı çok amaçlı bi siteye benziyo teşekkürler inşallah bundan sonra hep burdayım...Ellerinize sağlık arkadaşlar...
springwater - avatarı
springwater
Ziyaretçi
23 Ekim 2009       Mesaj #4450
springwater - avatarı
Ziyaretçi
ben yeni kayıt oldum bu siteye ve pek incelediğimi de söyleyemeyeceğim. bir anonim şirkette çalışıyorum muhasebe sorumlusu olarak ve artık denetim kurulu üyesiyim. bununla ilgili bilgilerimi tazelemek istiyordum. bulduğum yazılardan biri de buradaydı. bi bakındım ve işime yarayacak bir çok şeyin burada olduğunu ve de fazlasını da bulabileceğimi düşündüm. umarım haksız çıkmam.In Love