Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 451

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.821 Cevap: 5.357
lockermehmet - avatarı
lockermehmet
Ziyaretçi
23 Aralık 2009       Mesaj #4501
lockermehmet - avatarı
Ziyaretçi
ben bursadan volkan bilgisayar prg cısıyım web sitesi üzerine ve domein bilgisayar gsm teknik servis ustagsm mühendisim güzel formunuz behendim elimden gelen yardımı yaparım
grafik tasarım web tasarım
Sponsorlu Bağlantılar
freechild55 - avatarı
freechild55
Ziyaretçi
23 Aralık 2009       Mesaj #4502
freechild55 - avatarı
Ziyaretçi
Googleda konu ararken buldum ilgimi çekti üye oldum.Güzel siteye de benziyor.Özellikle program ve teknik konularda yardim alinabilecek bir yer.Başarilarinizin devamını dilerim.Okan-Samsun
Sponsorlu Bağlantılar
selın - avatarı
selın
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #4503
selın - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlarr benn selin...
aranıza yeni katıldımm umarım sürekli iletişim içinde olur görüşürüz...
aramızınn iyi olması dileğiyylee...hepinizi öpüyorummm
ketir - avatarı
ketir
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #4504
ketir - avatarı
Ziyaretçi
Ben burayı keşfedeli aylar oldu , üyelerden biri( Volare) arkadaşım .
Sizin neşeli ,esprili , teknik donanımdan zengin ve çoook güvendiği bir site olduğunuzu söyledi . Eh bende burdayım ...
yuzcan - avatarı
yuzcan
Ziyaretçi
27 Aralık 2009       Mesaj #4505
yuzcan - avatarı
Ziyaretçi
herkese merhaba gta san andreasa bugün 6 7 saat boyunca ara vermeden tek tek araç yükledim tek amacım oyunda sadece araçları değiştirmekti diğer herşey aynı kalacaktı fakat bu kadar uğraştıktan sonra oyuna girdim ve loading ekranında hata verip windowsa geri döndü bunca emek boşunaymış onu gördüm. bunun üzerine adam gibi bir mod bulup denemek için googleda araştırma yaparken bu sitedeki ultra süper moda rastladım şuan indiriyorum.sitenin tasarımı çok hoşuma gitti diğer sitelerden farklı olması falan çok hoş. ilk izlenimim bu çok dikkat çekici bir sitedeyim
MuratUckun - avatarı
MuratUckun
Ziyaretçi
29 Aralık 2009       Mesaj #4506
MuratUckun - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben bu siteyi daha önceleri konular ile ilgili bilgi arar iken rastlardım,Tesedauf benimde bir sanal radyom var,bir arkadasım dinledi onun tarifi ve tafsiyesi ile burayı öğrendim,O benim ricamı kırmadı bende onun yönetici olduğu bu foruma uye olmak boynumun borcu diye uye oldum,herkese merhaba,ve Tüm herkesin yeni yılını kutlarım,
serdem3176 - avatarı
serdem3176
Ziyaretçi
30 Aralık 2009       Mesaj #4507
serdem3176 - avatarı
Ziyaretçi
İnternet cafede çalışıyorum bildiğiniz üzere öğrenciler ödevlerini netten alıyorlar cafeye gelen öğrencilerin sayesinde desem yerinde olur aradığım her konuyu burda buldum ve inanınki her ödev araştırmasında ilk bakmak istediğim site oldu size ve ekibinize teşekkürlerimi sunarım ....

Mavi karanlık değilde mavi aydınlık desek daha mantıklı olur bence kolay gelsin...
rapishare - avatarı
rapishare
Ziyaretçi
30 Aralık 2009       Mesaj #4508
rapishare - avatarı
Ziyaretçi
ben, burayı bir araştırma ödevi yaparken keşfettim. üye oldum ve çok güzel bir site
zgrkdr - avatarı
zgrkdr
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #4509
zgrkdr - avatarı
Ziyaretçi
Ben bi kitap yasmaya çalışıorum günlerden bi gün google amjadan bana şöle fantastik resimler bulmasını reja eddim oda saolsun beni buraya yönellti ama eykide yönelldi yaane Msn Grin dabi bu olay yaklaşık 2 yıl önjeydi baya bi hesap açıp kapattım o sürede allah izin edrse de daa da ayrılmaaamm Msn Grin
BiriXs - avatarı
BiriXs
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #4510
BiriXs - avatarı
Ziyaretçi
Ben BiriXs ilk başta bir sorum vardı onu arıyordum sonra burayı buldum güzel bir yer olduğunu anlayınca hemen üye oldum ve çok eğleniyorum burada Msn Happy :skull: MaVİKaranlıK -->Kısaca MK Msn Bat