Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 468

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 855.534 Cevap: 5.357
legh1914 - avatarı
legh1914
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #4671
legh1914 - avatarı
Ziyaretçi
selam ben izmirden ahmet
Sponsorlu Bağlantılar
aLmys - avatarı
aLmys
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #4672
aLmys - avatarı
Ziyaretçi
(: ve son olarak ben. Burayı hep biliyordum sanırım üye olmak bugüne nasipmiş. Oldukça iyi bir site her konuda herşeyi bulabildiğim. Adminlere teşekkürler böyle bir siteyi yönetmek kolay değildir. Tebrikler.
Sponsorlu Bağlantılar
SorCevaplayak - avatarı
SorCevaplayak
Ziyaretçi
8 Aralık 2010       Mesaj #4673
SorCevaplayak - avatarı
Ziyaretçi
ben burayı googleden birşey araştırıken buldum ve iyiki bulmuşum çok güzel bir site Msn Grin
ilketırpancı - avatarı
ilketırpancı
Ziyaretçi
9 Aralık 2010       Mesaj #4674
ilketırpancı - avatarı
Ziyaretçi
slm ben ilke bir konu araştırıyordum.. burayı gördüm ve üye oldm çok iyi bir site bi şey sorcam kurucu kim?
AndThe_BlackSky - avatarı
AndThe_BlackSky
Ziyaretçi
10 Aralık 2010       Mesaj #4675
AndThe_BlackSky - avatarı
Ziyaretçi
Bir arkadaşımın vermiş olduğu link tanıştırdı beni mavinin karanlığıyla tasarımı çok hoşuma gitti ilgi çekiciydi bir çok konuda zamanın değerini anladım boş değil hoş geçen vakitlerim oldu zamanla.. başarılarınınz devamını dilerim paylaşımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim
undead - avatarı
undead
Ziyaretçi
17 Aralık 2010       Mesaj #4676
undead - avatarı
Ziyaretçi
:skull::skull::skull::skull:ben burayı tesadüfen buldum . bana kimse söylemedi.ama bu site çoook güzel:skull::skull::skull::skull:
oltuluronaldo - avatarı
oltuluronaldo
Ziyaretçi
19 Aralık 2010       Mesaj #4677
oltuluronaldo - avatarı
Ziyaretçi
meraßa ßen oLtuLu ronaLdo ... sTeyi Çoq ßeqendim ßide Şu maçLarın qeniş Özetini buLaßiLsem çoq memNun OlLacam Msn Grin
OrginaL - avatarı
OrginaL
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #4678
OrginaL - avatarı
Ziyaretçi
Her şey 1 - 2 ay önce başladı...

Bir gün performans ödevim vardı. Aradım aradım burada buldum ve sayenizde 100 aldım Msn Happy tesşekkür ederim bu arada. Ondan sonra ödevlerdede aramaya başladım ne ararsam bu site cıkıyodu siteyi acaip bir şekilde sevmiştim. Valla ne desem azdır teşekkürler...
Son düzenleyen OrginaL; 24 Aralık 2010 13:20 Sebep: kelime eksik "ay"
bekhaos - avatarı
bekhaos
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #4679
bekhaos - avatarı
Ziyaretçi
2 yıl öncede buraya takılıyodum. Tekrar dönmek geldi içimden aranıza . Daha iyi yerlere gelmesini temenni ederim.
Güneş Tanrıçası - avatarı
Güneş Tanrıçası
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #4680
Güneş Tanrıçası - avatarı
Ziyaretçi
Aslında daha önceden de düşünmüştüm üye olmayı ama olmadım.Google'da aradığım soruların hemen hemen hepsinin cevaplarını burada buldum.
Ondan sonra üye olmaya karar verdim ve iyikide olmuşum diyorum şimdi kendi kendime...