Ziyaretçi
Merhaba,
bence bu site harika neredeyse istediğim herşeyi buldum bugüne kadar...
siteyle tanışalı oldukça zaman geçti... ne ararsam karşıma bu site çıkıyordu... bende artık herşey için ilk bu siteye bakıyorum... emeği geçen herkesin ellerine sağlık... 
---------- Mesaj tarihi 14:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:03 ----------
Merhaba,
siteyle tanışalı oldukça zaman geçti... ne ararsam karşıma bu site çıkıyordu... bende artık herşey için ilk bu siteye bakıyorum... emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
Sponsorlu Bağlantılar

---------- Mesaj tarihi 14:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:03 ----------
Merhaba,

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
ve hemen üye oldum ve siteden çokk memnunum
yerken kardeşim bana çarptı o arada yanlışlıkla bu site açıldı. Sonra çok güzel bir site olduğunu gördüm ve kayıt oldum yani, az önce oldu bu.
Ben buraya coook önceden de üyeydim.Bi gün yine kendi blogum icin resim arıyordum;bi baktım MsX'teyim.Sonra giriş yapmaya calistim üyeliğimin silinmiş olduğu gerçeğiyle yüz yüze geldim
..(sure uzatılabilirse çok iyi olur
) Yeniden üye oldum.Eskiden olan hic kimse yoktu.(cok aci
) Burayı nasıl özlediğimi fark ettim
ve buz perisi nickiyle devam ettim MsX macerasına (kardeşimin hesabıyla birleştirildi.) Sonrası malum.Calistim tekrar zaten onceden de hak etmiş olduğum bu konuma geldim.
Bana istediğini yapabilirsin amcam(kompetankedi).Hakettim.Manzarali bir mezarlik vasiyetimdir.