Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 43

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.821 Cevap: 5.357
YollugTgN - avatarı
YollugTgN
Ziyaretçi
16 Eylül 2006       Mesaj #421
YollugTgN - avatarı
Ziyaretçi
Geçen sene bu aylarda bi forumda dolaşırken mdx in Taklit(imitate) özelliğiyle karşılaştım ve çok hoşuma gitti. Programı yükledim ve taklitten başka ve daha önemli özelliklerini de gördüm , kaptırdım kendimi. Discovery hakkındaki en genel ve sağlam içerikli bilgileri de bu forumda buldum..Bize bu olanakları sunan arkadaşlara saygı ve teşekkürlerimi sunarım...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
heart - avatarı
heart
Ziyaretçi
16 Eylül 2006       Mesaj #422
heart - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben herart =)
live messenger icin genis detay ariyordum bi baktim burdayim .. güzel bi site dedim nie üye olmuyorum .. Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
eastblood - avatarı
eastblood
Ziyaretçi
17 Eylül 2006       Mesaj #423
eastblood - avatarı
Ziyaretçi
Ben "msxlabs" la çoklu oturum programı sayesnde tanıştım. Msn Happy Google'den çoklu oturum yazınca karşıma çıkan ilk site bu oldu. Hemen üye oldum. Ve çok sevdim.Msn Happy Özellikle e-mail adresine gelen maili görünce bu siteye daha da hayran oldum...Msn Heart
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen eastblood; 17 Eylül 2006 11:18 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
veba - avatarı
veba
Ziyaretçi
17 Eylül 2006       Mesaj #424
veba - avatarı
Ziyaretçi
bu site karşıma internette dolaşirken çıktı ama gerçekten dolaştıkça hayranlığım artti emeği geçen tüm admin ve yönetici arkadaşlarımızın yüreğine sağlık çok güzel bir siteyi bize sunduğunuz ve bizleri aranıza kabul ettiğiniz için sağolunSmiley32
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yurdanur - avatarı
yurdanur
Ziyaretçi
17 Eylül 2006       Mesaj #425
yurdanur - avatarı
Ziyaretçi
DÜN AKŞAM MESSENGER DİSCOVERY İ YÜKLEMEK İÇİN GEZİNİRKEN ARAMA ESNASINDA BURAYI FARKETTİM.SİTE HARİKA HERŞEYİ BULABİLDİM.YÜKLEMEYİ DE BAŞARDIM.
HENÜZ SİTENİN ACEMİSİYİM AMA YAKINDA HERŞEYİ ÖĞRENİRİM ...
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
jeck_dowsen - avatarı
jeck_dowsen
Ziyaretçi
18 Eylül 2006       Mesaj #426
jeck_dowsen - avatarı
Ziyaretçi
selam olsun herkeze ben kısaca Think'e teşekkür etmek istiyorum neden mi ben msn discovery ararken googlede orda burada bu site ile tanışma fırsandı buldum ve bana aradığım ve istediğim programı almamı sağladı bana kaydolduğum için teşekkür ettiler ama bende onlara bizleri yani üyelerine gösterdiği ilgiden dolayı onlara teşekkür ederim her sitenin harcı değil bu davranış sağol Think,
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
alemdaroglu - avatarı
alemdaroglu
Ziyaretçi
18 Eylül 2006       Mesaj #427
alemdaroglu - avatarı
Ziyaretçi
bir bilsem bu askin nasil basladigini belki ilacini zamninda bulal bilirdim ama gerkte yok yani artik bu sevda sardi artik istemde kopamam
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2006       Mesaj #428
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çocuklar goog da dolaşırken tesadüfen buldular, şimdi ise msxlabs hayatımızın bir parçası oldu.Harika vazzgeçilemez bir site, emeği geçenlere tşklerSmiley32 Msn Rose
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
fyuksel2 - avatarı
fyuksel2
Ziyaretçi
18 Eylül 2006       Mesaj #429
fyuksel2 - avatarı
Ziyaretçi
Google'da arama yaparken karşıma çıktı, tıkladığımda açılan sayfanın müthiş dizaynı ve görünüşüne hayran kaldım ve mutlaka üye olmalıyım dedim, diğer forum siteleri çok basit geldi bana, onun için sizi tercih ettim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
begumocek - avatarı
begumocek
Ziyaretçi
18 Eylül 2006       Mesaj #430
begumocek - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba
ben akupunktur ve fizik tedavi uzmanı tıp doktoruyum
google'da akupunkturla ilgili arama yaparken, tedavi merkezleri baslığı ilgimi cekti..
tıkladım..
ve sizle karsılastım..
umarım birlikteligimiz sürer..

dr begüm öcek
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.