Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 44

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 856.221 Cevap: 5.357
keloglan - avatarı
keloglan
Ziyaretçi
18 Eylül 2006       Mesaj #431
keloglan - avatarı
Ziyaretçi
ben msn live messenger da çoklu oturum açmak için google da arama yapıyordum ordan buldum
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
PsychoDelic - avatarı
PsychoDelic
Ziyaretçi
18 Eylül 2006       Mesaj #432
PsychoDelic - avatarı
Ziyaretçi
Aslında çok zaman önce 2 yıl olmuştur belki bir arkadaşım söylemişti. Girmiştim. Aradığım her şey de var. Fakat biraz geç açılıyor olmasından pek girmedim. Ama şimdi hem yardım almak istediğim bir konuda danışabilmek hem de artık ihtiyaç duyduğumda her türlü teknik desteği bulabileceğimin farkına vardığımdan üye oldum. Hoş geldim Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ercandir - avatarı
ercandir
Ziyaretçi
19 Eylül 2006       Mesaj #433
ercandir - avatarı
Ziyaretçi
messenger la sorunlar yaşamaya başladım (son bir haftadır). o zaman henüz live ı da yüklememiştim. sabırsızlık yaptım yükledim. sanırım sorunlar daha da arttı. kaldırdım. çözüldü gibi. sorun olmuştu yine msxlabs ın verdiği iki dosyayı system32 ye koydum. sorun çözüldü. tabi bu çözümden etkilendim. bunlar bu işten anlıyor dedim.
Yalnız dün akşamdan beri başka bir sorun başladı hata kodu 80072745 olan. aynı hızla sitenize girdim. üyelik mecburiyeti karşılığında msn fixer diye bi yazılım aldım. net framework v2.0 istiyormuş. onu da yükledim. fixer yaptığını söyledi ama messenger hala çalışmıyor. Aslonda bu siteye niye üye olduğumu anlatıcaktım ama asıl sebebim olan messenger sorunuma burada da değinmeden edemedim. çabalarınız için teşekkürler. gelecek yardımölarınızı bekliyorum. hala güvenmekteyim. kolay gelsin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dnge_meselesi - avatarı
dnge_meselesi
Ziyaretçi
19 Eylül 2006       Mesaj #434
dnge_meselesi - avatarı
Ziyaretçi
herkes süslü laf etmiş ama nyse mp3 ararkene buldm siteyi ve sansarın full albümlerinn oldunu görnce tmm dedm bu site süper osra mp3leri indrdm ve üye oldm olay bu SAYGILR
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
merakli - avatarı
merakli
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #435
merakli - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar dostlar ben merakli siteyi tesadufen buldum çok hoşuma gitti bende site üyesi olarak hepinizi candan kucaklıyorum dostça kalın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
rapgirl_seda - avatarı
rapgirl_seda
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #436
rapgirl_seda - avatarı
Ziyaretçi
bendee google sayesinde keşfettim burayııı Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
TQRNADQ412 - avatarı
TQRNADQ412
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #437
TQRNADQ412 - avatarı
Ziyaretçi
MSN Çoklu oturum Açma Programını Ararken Google Aracılığı ile Sitenizi Buldum... Özellikle Tema Olsun, İçerik Olsun Çok Hoşuma Giden Bi Site Oldu... Site Yöneticilerine TEşekkür EDiyorum...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
siber - avatarı
siber
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #438
siber - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar ben sitenizi kendim keşfettim.Tabi bu bir keşif sayılrsaDeneyip tanımaya çalşacağım herkese saygılar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
serserseri_mavi - avatarı
serserseri_mavi
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #439
serserseri_mavi - avatarı
Ziyaretçi
çoklu oturum yaması ararken google dan bu site çıktı karşıma aradığımı untup gezmeye başladım siteyi o andan sonra zaten maviye tutkunum bi msxlabs kolik oldum çıktım harika bi site ya süpersin admin im ve yardımcılarımı desem amannnn işte tek kelime süpersiniz çok yeşekkürler.............Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
trofmen - avatarı
trofmen
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #440
trofmen - avatarı
Ziyaretçi
slm.dostlar henüz sitenizi tam tanıyamadım,umarım bana tavsiye eden arkaşımın tavsiye ettiği kadar vardır...teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.