Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 103

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.587 Cevap: 5.357
msankur - avatarı
msankur
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #1021
msankur - avatarı
Ziyaretçi
merhaba siteniz cok güzel plmuş begendim teşekür ederim

Sponsorlu Bağlantılar
ayı googleden emineme girmiştim ve sizin siteyi gördüm ve hemem oraya girdim ok
Son düzenleyen msankur; 13 Aralık 2006 15:31 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
seloman - avatarı
seloman
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #1022
seloman - avatarı
Ziyaretçi
ben zaten üyeniz olan firstladynın tavsıyelerıyle üye oldum ama güzel bir site gercekten herkes için birşeylerin olması özel bir avantajı
Sponsorlu Bağlantılar
takunya - avatarı
takunya
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #1023
takunya - avatarı
Ziyaretçi
mrb herşeyden önce
bizim chatlac önerdi güzel bi ortam felan dedi tam senin aradığın tarz dedi samimi dedi dedi de dedi işte
serdar ben bi özel hastanede çalışıorum ve bu insanları hiç anlamıorum. hayatın ne kadar kısa olduğunu hergün görüyolar ama hayatı kendilerine ve başkalrına zindan etmekten vazgeçmiolar. aptal aptal işler anlamışlığım yok.
toprağın ay ışığında saklıdır varya tam o karakterim işte ikizlerim sanatı kültürü yaşamayı eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviorum öle yani
esperanza - avatarı
esperanza
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #1024
esperanza - avatarı
Ziyaretçi
[quote=caglayannet;5310]ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezimden biri oldu cıktı.........
değişen yüzü tekrar beraber olmaktan mutluyum..........Msn Grin Msn Grin Msn Grin [/çok iyi bir site yapmıssınız sizi tebrik ederim
alim42 - avatarı
alim42
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #1025
alim42 - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum.
saygılar
Network - avatarı
Network
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #1026
Network - avatarı
Ziyaretçi
ben bu sıteye daha once uyeydım Euroteam nıckıyle sanırım sılınmıs sonrasında bu zamana kadar acıkcası hıc gırmedım bu gece nette arama yaparken yıne karsıma bu sıte cıktı Msn Happy bu sefer dedım uye olup kalıcı olayım dedım Msn Wink
toxic_203 - avatarı
toxic_203
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #1027
toxic_203 - avatarı
Ziyaretçi
Bundan 4 Ay Önce Google'de Msn Göz Kırpmaları Ararken Gördüm Ama Bağlı Olduğum Başka Bir Forum Sitesi Vardı Artık Hiç Bir Site UmrumdaMsn Mad Değil Eğer Burada Rahat Edersem Sonuna Kadar Sizinleyim Arkadaşlar Forum Sitenizi Geziyordum Önce Paylaşımlarınızı Kullanıyordum Üye Olmak Bu Güne Nasipmiş Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler Saygılarımla...Msn Happy
Son düzenleyen toxic_203; 14 Aralık 2006 11:05 Sebep: nasıl tanıştığımı Yazmayı Unuttum
Grafika_06 - avatarı
Grafika_06
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #1028
Grafika_06 - avatarı
Ziyaretçi
ßence Harika bir site daha önce boyLesıne rastLamadım!! Hemen Hemen 1 yIldır bu siteyi biLiyorum bi arkadasım tavsiye etmişti (msn hakkında aradığım her türLü şeyin ßuLunduğu) iyikide etmiş cidden cok faydası oLdu sizLere cok tşk ederİm... Msn Wink
slam_woid - avatarı
slam_woid
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #1029
slam_woid - avatarı
Ziyaretçi
Ben google ile tanıştım bu siteye.Mutlu olacağımı düşündüğüm için üye oldum.Birlikte iyi günler geçirmek dileği ile..

Birde bu sitede aradığım her türlü şeyi buluyorum ve bunları bulanlara teşekkür ediyorum.Çok yararlı bir site.
Son düzenleyen slam_woid; 14 Aralık 2006 17:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Reasonx - avatarı
Reasonx
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #1030
Reasonx - avatarı
Ziyaretçi
Windows live.com uzantılı mail acmak için kod ararken burada buldum kendimi gerçekten içeriği güzel ve hoş olan bir site sanırım burdan sonra bagımlılıgım burası olacak :p