Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 121

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.879 Cevap: 5.357
crazyus - avatarı
crazyus
Ziyaretçi
1 Ocak 2007       Mesaj #1201
crazyus - avatarı
Ziyaretçi
internette msn için hareketli görüntü programı ararken siteniz gözüme carptı ve ilgimi cekti. aslında ilgimi ceken şey sitenizin dizaynı ve renk deseni ... biliyorum alakasız bi yaklasım ama yine de gercek büöyleMsn Happy zaten benim bu kayıt oldugum ilk forum sitesi.. ben gıda işiyle ugrasıyorum vakit bulunca pc basına geciyorum ,yani pek sık deil. ama her seferinde de sitenize tıklıyorum ..kısacası hoş bisite olmuş emeğinizi kutlarım.. Turkiye Türkiyem CRAZYUS

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
türkmen - avatarı
türkmen
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1202
türkmen - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.Tesadüflere inanmiyorum...Hani derlerya dayak bile nasip,kismet meselesidir diye.Adam gibi bir site arayisindaydim karsima cikti biraz inceledim ve tamam bu olabilir dedim,simdilik flört asamasindayiz.Nasip olursa daima beraber olacagiz,yani bir yastikta kocayacagiz.Eh bunca emek sarfedip böyle bir eseride ortaya getirenlerede tesekkür etmeden gecmek olmaz.Emeginize saglik,Bayraminiz bayram ola,yurdumuz sen,rizkimiz bol,düsmanlarimizin ömrüde bu kadar ola.tekrar görüsmek üzere.Türkmen.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
alpsencer - avatarı
alpsencer
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1203
alpsencer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

MsXLabs'la google'de bir konuyu ararken karsilastim. kisacik bi incelemeden sonra cok begendigimi söyleyebilirim.. bu baslangicta tüm emegi gecenlere ve bütün üyelere tesekkürler ve selamlar.. uzun soluklu görüsmek dilegiyle hepinizin yeni yilini kutluyorum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
siberx - avatarı
siberx
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1204
siberx - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba degerli site yoneticileri oncelikle sunu belirtmek istiyorum harika bir site yapmissiniz ellerinze saglik canli ve hareketli bir site sitenize tabiki googleden ulastim sagolsun ..Msn Happy) benide araniza aldiginiz icin tesekur ederim fransada oturuyorum kendi sirketimde mudurum yol yapim ve cevre duzenleme insaat uzeri bir sirketiz forum erkadaslarima ve yoneticilerine basarilar dilerim TESEKURLER
sweetbarakuda - avatarı
sweetbarakuda
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1205
sweetbarakuda - avatarı
Ziyaretçi
google sayesinde tabıştım gerçi 1 günlük üyeyim ama anladığım kadarıyla kendini sürekli yenileyen bir site aranızda olmaktan çok mutluyumMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mumu - avatarı
mumu
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1206
mumu - avatarı
Ziyaretçi
Ben kısaca mumuMsn Happybu siteyi msn messenger yamalarını ararken buldum we msx de aradığım herşeyi buldum o yüzden de üye oldum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
expar - avatarı
expar
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1207
expar - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi birinin tafsiyesi üzerine girdim benimde hoşuma gitti kendimi anlatmayı sevmem kısaca bende sizin gibi biriyim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hookipa - avatarı
hookipa
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1208
hookipa - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben hookipa böyle bir forum hazırladığınız için emeği geçenlere tebrikler forum siteniz beni buldu bir konuda takılmıştım googleden aradım ve ogüzel giriş sayfası beni büyüledi ve artık ayrılmamak üzere sizlerleyim yanınızdayım reklamınızıda her yerde yapıyorum ama bir sorunum var her zaman bağlanamıyorum sayfa düşüyor belki güvenlik v.b bunun danedenini bilmiyorum iyi çalışmalar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ksklee_cuu - avatarı
ksklee_cuu
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1209
ksklee_cuu - avatarı
Ziyaretçi
google da program arıyprdum buraya yönlendirildim ve baktıgım kadarıyla guzel bır site ellerinize saglık ve bunan sonra sıkça gellecem gibi gözukuyör
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mutant146 - avatarı
mutant146
Ziyaretçi
3 Ocak 2007       Mesaj #1210
mutant146 - avatarı
Ziyaretçi
slm adım yunus bu siteyi desadüfen karşılaştım fakat iii olduğunada inanıyorum Msn Happy inşallah yanılmam kendimden bahsetmek gerekirse farklı bir yapı olduğumdan dolayı ismimi mutant146 olarak arkadaşlar taktı bu ismi ama haklılar neyse fazla uzatmaya gerek yok ii vakit geçireceğime eminim...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.