Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 323

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.657 Cevap: 5.357
kaan35 - avatarı
kaan35
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #3221
kaan35 - avatarı
Ziyaretçi
Flashlara ve şiirlere düşkünlüğümle tanınırım yine bişeyler ararken yolum sitenizden geçti.Aktif olamadım hiç buda benim gafım.Nickim erkek ismi ama bayanım resim bölümünüze,flash,msn bölümünüzü çok seviyorum.Dizaynınıza hastayım zaten.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Sponsorlu Bağlantılar
wwdeniz - avatarı
wwdeniz
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #3222
wwdeniz - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.. aslında bır tesadüf dıyebılırım sıteyle karşılaşmam.. şuan ılgılendığım konu (çoklu msn açma)..bakınırken uye oldum ama beceremedım bırturlu Msn Happy..yanı heryerde herşeyı beceremıyceğımıde öğrenmış oldum bu sayedede...Msn Embarrassed..nasıl ındırebıleceğım konusunda bana yardımcı olursanız sevınırım...tşkrlr şimdıden...ben takı tasarımı(kuyumculuk)....işiyle uğraşıyorum.saygılar .Denız.
Sponsorlu Bağlantılar
PuFFy_cb - avatarı
PuFFy_cb
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #3223
PuFFy_cb - avatarı
Ziyaretçi
Herşey 1995 yılı 20 haziran akşamı başladı anamın karnından fırladım Msn Grin iyi kötü geldik buralara adım Esra 13 yaşındayım böyle küçük görünfüğüme bakmayın gören 15 sanıyo Msn Grin ikizler burcuyum,abim ablam kardeşim ve benle birlikte 4 kardeş oluyoruz Msn Grin ne kadar alakasız bi ayrıntı Msn Grin neyse ben fazla saçmalamadan anlatayım çok oldu üye olalı ama ilk defa mesaj yazıyorum XD rock rap karışık dinlerim metal severim j rock az buçuk dinlerim,satoshi_sd nin kardeşiyim,neyse bu kadar bol bol teşekkür edin haa Msn Grin
bluegirl_14 - avatarı
bluegirl_14
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #3224
bluegirl_14 - avatarı
Ziyaretçi
bi 29 temmuz güNüü teSAdüfenn rastLAyıverdim bu siteeyee ... İİki rasstlamışım Msn Happy
royalrock - avatarı
royalrock
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #3225
royalrock - avatarı
Ziyaretçi
daha yeni buldum bugün bi resim ararken tıkladın bi resme bu site çıktı bi bakiim dedim üye oldum şuanda siteyi geziyorum yorumlara göre güzel bi site bakalım nasıl
journey - avatarı
journey
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #3226
journey - avatarı
Ziyaretçi
ben yaklaşık 1,5 senedir misafir olarak takip ediyordum msxlabs ı. bir ara üye olmuştum ama ne yazık ki uzun süre login olamayışımdan dolayı üyeliğim iptal edildi.

şimdi yeniden aranızdayım,
keyifli forumlar..
pro8181 - avatarı
pro8181
Ziyaretçi
10 Şubat 2008       Mesaj #3227
pro8181 - avatarı
Ziyaretçi
DÜZCEde yaşiyorum .kendi halinde bir insanım.bilgisayar ve çep telefonuyla uğraşmayı severim.hayatımdan memnunum insanları severim.sakin ve alçak gönüllü biriyim.siteyi çok beğeniyorum nasıl vakit geçtiğini anlıyamıyorumherkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum..

DÜZCE li
msn_ifade - avatarı
msn_ifade
Ziyaretçi
11 Şubat 2008       Mesaj #3228
msn_ifade - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BU SİTE MANYAK BİŞEY YAW Msn Grin
thampich06 - avatarı
thampich06
Ziyaretçi
11 Şubat 2008       Mesaj #3229
thampich06 - avatarı
Ziyaretçi
benim sizlerle tanışmam severek dinlediğim rapler sayesinde oldu. dinlediğim parçalarda sitenizden indirildiğine dair bir yazı vardı oradan adresinizi aldım. kendi kendime düşündüm ki eğer böyle parçalar o siteden indiyse orada daha güzelleri vardır die düşündüm ve aranızda olmak beni mutlu etti!..
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008       Mesaj #3230
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
MsxLaBs'la Msn İfadeleri İçin girmiştim Msn Happy) o günden sonra çıkamadımIn Love Msn Grin
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: