Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 322

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 860.721 Cevap: 5.357
MeMBeRiM - avatarı
MeMBeRiM
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #3211
MeMBeRiM - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, adım sedat, 23 yaşındayım, kumral ela gözlüyüm, antakya hataylıyım, herzaman internetteyim çünkü hastalık oldu Msn Tongue sürekli nette olmak istiyorum, herşeyi severim arkadaşlığı, gezmeyi, müzik dinlemeyi, spor yapmayı vs vs. sevdiğim müzik türü rap ve hip hop. Ben şarkılarda yazıyorum, sesimide beğenenler oldu Msn Grin inş bi gün ünlü bi rapçi olurum Msn Happy bunun için hep çalışmalarım var. Tabi bunun için bi stilimde var saçlarım uzun ama bağlamıyorum, saç bandı takıyorum, küpe takmam ( hoşlanmam Msn Mad ) Aslında ben herkes gibi normal bi insanım Msn Happy burada olmaktan mutluluk duyuyorum, hepinize saygı ve sevgiler ....
Sponsorlu Bağlantılar
punkrock20 - avatarı
punkrock20
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #3212
punkrock20 - avatarı
Ziyaretçi
ŞİMDİLİK GÜZEL BİŞEYE BENZİYOR DAHA 24 SAATİ DOLDURSAYDIM İYİ OLUCAKTI YA BİDE YANLIŞLIKLA BULDUM BU SİTEYİ KAYIT OL YAZIYODU BENDE OLDUM WALLAHA Wiggle İYİ YAPTIMMI BİLMİYORUM BENCE GÜZEL OLDU DİMİ ARKADAŞLAR NEYSE YETER HERKESE KOLAY GELSİN
Sponsorlu Bağlantılar
eysan - avatarı
eysan
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #3213
eysan - avatarı
Ziyaretçi
ben bi program ariyordum tesadüfen buldum hemen üye oldum
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
7 Şubat 2008       Mesaj #3214
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
TIKLA!
işte böle bi gece de tanıştık msx ailesiye...
biss başıboş gesip tozarkene msx sahip çıktı bisse!
Msn HappyMsn HappyMsn Happy
everbystander - avatarı
everbystander
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #3215
everbystander - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,
Adım Apo Arkadaşlar kıcasa Abdurrahman derler : ) ( sadece şakaydı )
Adım murat
bu site ile tanışıklığım 3 sene öncesine dayanıyor. bir arkadaşım sayesinde oldu. ( kendisinin üye adını bilmiyorum) ben bu siteye ara ara geliyordum ama üyelik almış olduğum bugünden Sonra daha sık gireceğim kesin.

şimdiden herkeze iyi eğlenceler,
semira - avatarı
semira
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #3216
semira - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy çok teşekkür ederim aslında aylardır misafir olarak sitenize dolaşıyordum.takip ettiğim kadarıyla çok hoşuma gitti üye olmak istedim.umarım sizde benden memnun kalırsınız
Msn YnCheerleaderWave
tUuce91 - avatarı
tUuce91
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #3217
tUuce91 - avatarı
Ziyaretçi
hmm güsel bi soruMsn Grin ben valla japonlarla ilgili bişey araştırıodum öle tesadüfen burayı buldumMsn Grin
sonra hoşuma gitti ve üye oldum^^
çok memnunum bu siteden iiki varsın MsXLabsMsn Wink
gölge35 - avatarı
gölge35
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #3218
gölge35 - avatarı
Ziyaretçi
müzik bize nefes aldırdı,yine o müzik bizi msxlabs 'la tanıştırdı..inş daha da büyük başarılara imza atmak dileğiyle.
sevgiler saygılar...
vilya - avatarı
vilya
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #3219
vilya - avatarı
Ziyaretçi
2005 yılıydı sanırım yanlıs hatırlamıosam Msn Happy aaah aaah ole iş yerinde sıkılıpta bu nemis ki diiip tıklayıp baktıım akabinde ve detayında hatalara düşüp unuttuğum site Msn Happy

artık üyeyim yine Msn Happy

herkese selam eder küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden(!) öperim Msn Wink mucxki
kralkurtbas - avatarı
kralkurtbas
Ziyaretçi
9 Şubat 2008       Mesaj #3220
kralkurtbas - avatarı
Ziyaretçi
aradığım bir program sayesinde tanıştım sitenizle.sitenizin içeriği gayet güzel..ama bence sitede çok fazla hantallaştırıcı şiyler var siteniz dahda hızlı olabilirdi.bu kadar süslemeye gerek yoktu.ama genede teşekkürler..