Arama

Dalgalı saç nasıl düzeltilir? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 7 Mart 2013 Gösterim: 54.574 Cevap: 76
osqe_-- - avatarı
osqe_--
Ziyaretçi
10 Ağustos 2010       Mesaj #41
osqe_-- - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnden tavsiye sakın saçlarınıza ütü yapmayın bn yaptım ve suan saçlarım çok fena durumda aynı bi oyuncak bebeqin sacları gibi naylon oldu. ütü yapıpta yıpranmış saclara tavsiyem :
1 adet limon
Sponsorlu Bağlantılar
ve 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı
bunları karıştırın saclarınıza sürünn...
Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben saçımı düzleştirmek istiyorum ama düzleştiricim yok nolur bana yardım edin saçlarım kıvırcık değil , düz ama kabarık düzleştirmeme yardım edin lütfen cevap bekliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
elidorun bı sampuanı bakım kremı vs. cıktı duzlestırıcıetkı duz saclar ıcınonu kullanınetkı edıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2010       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkdaslar bn saclarımı düzleştüyorum aradan 1 saat gecmeden tekrr eskı haloıne gelıyorr yardmmmmmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba saçı uzadıkça dalgalanan bir erkeğim pek kıvırcık sayılmam ama saçım şekil almıyor hep çok kısa kestirmek zorunda kalıyorum uzatıp ara makası attırıp fön çektirdiğim zaman bişeye benziyor ama her zamanda çektiremem saçı kısayken nasıl düzleştirebilirim, bi uygulaması varmı, nereden yaptırabilirim kalıcı düzleştirmeyi kısa saça ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YA ALLAH AŞKINA ÜTÜLEMEYİN SAÇINIZI ARIYA VERİRSİNİZ EĞER BİDE SAÇINIZ ZAYIFSA ÇOOK FAZLA KIRILIYOR BENDE DENEMİŞTİM HİÇ TAVSİYE ETMEM ARKADAŞLAR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
deneyenlerin hepsi bilgi versin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ocak 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim saçımın düzleşmesini çok istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz gerçekten çok ihtiyacım var yardım ederseniz çok sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kalıcı hiç bir çözüm yok. ki zaten para kazanmak içinde kimse uzun bir müddet çıkarmaz böyle birşsey brezilya fönleri çıktı onlar etkili hemde saçı fazla kırmıyo her banyodan sonra saç yağpmak daha çok kırarMsn Happy en iyisi bakım yapmak saça kullanıyorsanızdaMsn Happy
burakcan95 - avatarı
burakcan95
Ziyaretçi
19 Mart 2011       Mesaj #50
burakcan95 - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle yardım edecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Saçımı saç düzleştiricisiyle düzleştirmek istedim ama olmuyor bir türlü benmi yapamıyorum diye düşünüyorum ama. Saçım dalgalı annemin saç düzleştiricisini aldım, düzleştirmek istedim bi kere oldu ama daha olmuyor. Nasıl düzleştirebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum. SAĞOLUN.