Arama

Dalgalı saç nasıl düzeltilir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 7 Mart 2013 Gösterim: 54.599 Cevap: 76
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa ben saçımı düzletriyom bozuluyom kabarıyo hiç yapmamış gibi duruyo sınır oluyom bunun çözumu yokmu bozulmamasıı için bısı filan krem yokmu yaa cevap verın ??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benden ütü numarasını kullanan biri olarak diğer kozmetik ürünlerden daha çok etkide bulunuo bu yüzden bende ütü taraftarıyım ama şöle bişey war ütüyü kullanırken mutlaka birinin olaması gerekio hem saçlarınızı iyi düzleştirmek we hemde saglık açısından zarar görmemek için mutlaka uygun biçimde yapmanız lazımm ama ütü yapmadan önce saçlarınızın temiz olması yanii banyo yapmış we temiz saç derisi olması lazm... bunları dikkate alınnnn...Msn HappyMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence iyiki sormuş, çünkü benim gibi aynı bende bir türlü saçlarımı düzeltmek için saatlerimi veriyorum ama bir türlü düzelmiyor of ya acaba saçlarımı düzeltmek için ne yapmalıyım saçlarımı kırış kırış görünce çok sinirleniyorum o yüzden saçlarımı hep topluyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şey ben saçımı kestirdim adam rezil etti kısa ve iğrenç yaptı bunu nasıl düzeltebilirim bu arada benim saçım çok gür iğrenç duruo saçım böyle okula gidemem ben
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim saçım dalgalı ben utu yapmıştım saçımı kestirmeden önce şimdi yapmıorum çünkü acaip kırıoo saçın uuuzerine bişey örtmemiştimm şimdi saçımın uzerine havlu örterek utuyu yaparsam yine kırılır mıı???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben gamze ablamınkini ütüledim düm düz olduuu ammma bunu uzun saçlar içn daha iyi bir yolll kısada olur benim kısa ablam benimkini dee üytüülediii olldu birde abam uzun saçlıu saçı uzadı ütüleyince babanem yanar diyo ama bişi olmuyoır denesenizz süper olcakk byyyy................................................
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2010       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçımı evde nasıl düz yaparım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bitkisel düzleştirici var mıdır? doğal yollarla saçımı nasıl düşleştirebilirim?
kader712 - avatarı
kader712
Ziyaretçi
6 Temmuz 2010       Mesaj #39
kader712 - avatarı
Ziyaretçi
ya delimisiniz dalgalı saç daha hoş benim saçım dalgalı ve herkes çook beğeniyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ütüyle ben denedim gayet güzel uzun da sürüyo ama saçınıiyi bir düzleştiriciden daha fazla yıpratıyo yani tavsiyem ayda en fazla 4 kere falan bu arada soğukken ütü mü yapılır canım tabiiiki sıcakken ama dikkatli tabii başkaları yapsın