Arama

MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 31 Ağustos 2009 Gösterim: 15.555 Cevap: 51
Ziyaretçi1234 - avatarı
Ziyaretçi1234
Ziyaretçi
1 Şubat 2009       Mesaj #41
Ziyaretçi1234 - avatarı
Ziyaretçi
her oturum açılışında iki tane msn ve 2 tane msn discovery açılıyor.. bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir?
Sponsorlu Bağlantılar
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
3 Şubat 2009       Mesaj #42
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
MESSENGER DİSCOVERY LİVEYİ YÜKLEDİM YANLIZ OTURUM AÇIN DİYE UYARI GELİYOR AYARLARA GİREMİYORUM VİRÜS ENGELLİCİSİNİ SİLDİM VİNDOWS GÜVENLİK DUVARINIDA HALLETİM HALA OTURUM AÇIN DİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN
Sponsorlu Bağlantılar
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
5 Şubat 2009       Mesaj #43
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
bn discovery live türkçe indirdim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. bir de oturum acmadınız die bişe çıktı. lütfen yardımcı olunuz.
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009       Mesaj #44
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı
...
Quo vadis?
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
5 Şubat 2009       Mesaj #45
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Beyler MessengerDiscovery Live ı acıyom ayarlar denmiyo msn acık deil diyo acıyom yine deniyom acılmıyo yardım edermisiniz arkadaşlar şimdiden teşşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum
sny123 - avatarı
sny123
Ziyaretçi
18 Şubat 2009       Mesaj #46
sny123 - avatarı
Ziyaretçi
yaa bnmde bi sorum olacak bnm discoveryde bi msnımde titreşim göndrebiliom dierinde gönderemiom yanı özellikleri 2 msnımde de uygulayamıyorum acaba neden????
hk123456 - avatarı
hk123456
Ziyaretçi
24 Mart 2009       Mesaj #47
hk123456 - avatarı
Ziyaretçi
DİSCOVERY İ SAĞ TIKLADIĞIMDA SETTİNGS E GİRMEK İSTİYORUM FAKAT HER SEFERİNDE OTURUM AÇMAMIŞSINIZ DİYOR. BU SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009       Mesaj #48
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Quo vadis?
hhmercan - avatarı
hhmercan
Ziyaretçi
31 Mart 2009       Mesaj #49
hhmercan - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar merak etmeyin ben 51. kişi olarak oturum açmış değilsiniz uyarısının çözümünü sormayacağım Msn Happy

discovery i yükledikten sonra msnden herhangi bir konuşma penceresi açıyorum konuşma bittikten sonra pencereyi kapatıyorum ama alttaraftaki çubukta hala kapanmamış olarak görünüyor ...
yeni bir konuşma penceresi açıp kapatıyorum o yeni açıp kapattığım pencerede ekleniyor ve sanki 2 konuşma yapıyormuşum gibi simge durumundayken parantez içerisinde 2 yazıyor ...

bu açıp kapadıkça böyle gidiyor
işin cins tarafı ise, tamam bunlar kapanınca simge olarak aşağıya iniyor amatekrar açılmıyor ...
sadece yeni bir ileti gelirse onu açabiliyorsun
bunu nasıl çözebiliriz ?
umarım anlatabilmişimdir ...
serdaracr - avatarı
serdaracr
Ziyaretçi
17 Nisan 2009       Mesaj #50
serdaracr - avatarı
Ziyaretçi
pc me msnmessenger yükledim. çokda gzl çalışıyordu. bu akşam kişiler ve ayarlar bölümlerini açmaya calıştığımda "messenger oyurum açmış değilsiniz" ibaresi alıyorum. ama msn im açık ve cevrimiçiyim. galiba messengerimi bir sekilde kapatmış olmalıyım. öyle ise nasıl tekrar aktiv hale getrebilirm, başka hangi nedenden dolyı bu prblm olmuş olabilir.

yardımınıza çk tş ederim.

serdar acar