Arama

MSN'de beni engelleyenleri nasıl görebilirim? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Ağustos 2010 Gösterim: 24.580 Cevap: 22
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ocak 2010       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebookta beni engelleyenler

beni engelleyen birinin engelini kaldıra bilirmiyim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ağustos 2010       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar sevgilimin beni engellemiş oldugundan şüpheleniyorum bunu nasıl anlarım ?
Sponsorlu Bağlantılar
shadowdancer - avatarı
shadowdancer
Ziyaretçi
4 Ağustos 2010       Mesaj #23
shadowdancer - avatarı
Ziyaretçi
Engelleyenleri Görmenin 1. Yolu
Messenger listemizdeki her hangi birinin (çevrimdışı olan) üzerine gelip
sağ tuş yapıyoruz ve Görünümden > Profiline giriyoruz..O kişiye ait olan spaces sayfasının bir kısmı açılıyor ve hemen sol taraftaki kutucuğun altındaki Profil Ayrıntılarını Göster butonuna tıklıyoruz..Profiline baktığınız kişinin Messenger Görünümü yani alt kısmında avatarı varsa sizi engellememiş demektir içiniz rahat olsun.Aynen resimdeki gibi.
msn engelleyenleri ogren 1
Eğerki Messenger Görünümü yazan yeri göremiyorsanız avatarda yok ise vatandaş sizi blocklamış yani engellemiş demektir. Aynen resimdeki gibi.
msn engelleyenleri ogren
Gönül rahatlığıyla o kişiyi listenizden diskalifiye edebilirsiniz artık..
Engelleyenleri Görmenin 2. Yolu
Hotmailin ara yüzü ikince kez yenilendi ve yeni bir özellik daha eklendi. Bu özellik sayesinde engelleyenleri ikici bir yolla daha öğrenebilmemiz mümkün. Engelleyenleri nasıl göreceğinizin ikinci yolu;
  • Hotmail adresinizle oturum açıp mail kutunuza gidin
  • Sol tarafta yer alan İlgili Yerler başlığı altında bulunan Kişi Listesine girelim
  • Karşınıza çıkan kişi listenizin hemen yanlarında profil resimleri yer alıyor. İşte o resimleri bulunmayıp sadece klasik msn resmi olan kişiler sizi engellemiş demektir. Garanti olması açısında ctrl + f5 yaparak sayfayı bir kaç kez yenileyin ve sonucu görün.
Örnek vermek gerekirse aşağıya eklediğim resme bakın. Kırmızıyla işaretlediğim vatandaş beni engellemiş durumda. Diğer kişilerin tamamında kendi yükledikleri resimler var ama onda yok. Zaten kıllanmıştım epeydir oturum açmıyor diye. Şimdi kesin olarak emin oldum.
msn de engelleyenler 300x221
Live hotmailin getirdiği yeni özelliklerden yararlanmış olduk bu sayade.Ben messenger 8.5′da ve 8.1′ de denedim gayet güzel çalışıyor..Bu sürümlerin daha alt versiyonunu kullananlar yoktur sanırım. icon smile Konuya şurda rastladım epey karışık anlatılmış sanki derleyip toparladım.
Engelleyenleri Görmenin 3. Yolu
Uzun zamandır bu engelleme konusunda güncelleme yapmıyordum. Hotmail’in güncellenmesinden sonra yukarıda anlattığım yöntemler kimi zaman çalışmaz oldu. Engelleyenleri görmenin 3.yolunu anlatıyorum.
> Kişi listenizden her hangi birine sağ tuş yapıp Görünüm > Profil diyorsunuz
> Eğer kişi sizi engellememişse şu seçeneklerin çıkması gerekiyor; Profilime Ekle - Özel ileti gönder - Not gönder seçenekleri çıkacaktır
Nasıl olduğunu merak ediyorsanız örnek resime bakabilirsiniz.
>Eğer kişi sizi engellediyse şu seçeneklerin çıkması gerekiyor; Bu kişiyi zaten davet ettiniz - Özel ileti gönder
Nasıl olduğunu merak ediyorsanız örnek resime bakabilirsiniz. Kişi beni engellemiş

Kaynak : MSN ‘de Engelleyenleri Görmenin Yolu Bulundu » Henster