Arama

PC neden sürekli hata raporu veriyor? - Sayfa 7

Güncelleme: 2 Ocak 2015 Gösterim: 38.691 Cevap: 71
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2012       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim pc de arada bir hata veriyor nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarımın özellikleri 3 ram 1 ekran kartı 6.1 yapı şimdiden teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2012       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
windowns bilgisayarlarda hata raporu verince ne yapmalıyız arkadaşlar acil çözüm lazım ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2012       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pcsim her 4 saniyede bir geçeriz bir yönergeye karıştı diyor be kapata basıyrmm bastıkca cıkıyrr ellemeyincede cugalıyorr bide siyah bişe cıkıyor ne yapmalıymm acıll şimdiden tşkkrler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2012       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben tır oyunu olan euro truck simulatör otnuyorum onceden orjinal oynuyordum sorun yoktu ama yama indirdim oyuna giriyor işi kabul et diyor giriyorum kabul ediyorum hata raporu gönderiyor lütfen yardımcı olur musunuz???????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2012       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pcmde ikide br hata rapru veriyo kldırdım bu kez siteler kapanıyo napcam ben
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2012       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selamlar emegi egecen herkese şimdiden tesekkur ederm . Pc min ramlerinden biri yanmıstı ve onu cıkarttım .Pc 1gb ram a dustu format atıktan sonra sürekli hata raporu alıyorm explorer.exe system32.exe baslıklı hata raporları alıyorm . Gonderme ye basnca da pc gdip geliyor . dediğim gibi 1 gb ram var 256mb nvidia ekran kartı ge force 5500 ve amd işlemcisi var .yardımlarınız için şimdiden tesekkurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2013       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle hata raporu cıkınca starta ve pause breaka basın ordan gelişmisi secin sonra hata bildirimine basın ordan hata bildirimini devre dısı bıraka basın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2013       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
0x03EE kodlu hata raporunu alıyorum bilgisayarımda 1.5 gb ram ve 524 mb ekran kartı var bir dosya birim açık dosya artık geçerli olmayacak biçimde değiştirilmiş yazıyo oyun filan yükleyemiyorum bunun bi çözümü varmı yardımcı olun lütfen Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2013       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
0x03EE
Bir dosya için birim, açık dosya artık geçerli olmayacak biçimde dışarıdan değiştirilmiş.

hata kodum yukarıda Msn Sad bilgisayar özelliklerim 1.5 gb ram 512 mb ekran kartı bişi yüklerken bu problem hep karşıma çıkıyo yardım edin lütfen Msn Sad
Misafiryusuf - avatarı
Misafiryusuf
Ziyaretçi
16 Kasım 2013       Mesaj #70
Misafiryusuf - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım durmadan datamngr coordinator bir sorunla karşılaştı diye hata raporu veriyor ne yapmalıyım