Arama

Sigortasız Fransa'ya gidebilir miyim? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Kasım 2014 Gösterim: 14.641 Cevap: 18
sevdayesil - avatarı
sevdayesil
Ziyaretçi
20 Ağustos 2010       Mesaj #11
sevdayesil - avatarı
Ziyaretçi
biz iki ark.ız . ön lisans mezunu. turkiyede çalışıyoruz 1 yıl oldu . ama fransada yaşamak ve orda iş bulmak istiyoruz . ama fransadaki türk şirketlerinden haberdar değiliz . aygul22ay@hotmail.com bu adresten bize bilgi vermek isteyen olursa ulaşabilirler teşk. iyi gunler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2011       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben fransa doğumluyum fransa ya nasıl gidebilirim 37 yaşında bekarım endüstri meslsk lisesi mezunuyum 1974 dogumluyum 1978 sonunda babam türkiye ye dönmüş ne yapmam gerekiyor nereye başvuru yapmam gerekli 05399455126 05376992450 05448076816 nolu telefonlardan ulaşa bilirsiniz tc 47263021892
Sponsorlu Bağlantılar
ismail şaban - avatarı
ismail şaban
Ziyaretçi
17 Mart 2011       Mesaj #13
ismail şaban - avatarı
Ziyaretçi
ben buyaz kız arkadasımla nıkah kıyıp fransaya gıtme ıstıorum kız arkadasım turk ama fransada yasıyor ve bunun ıcın nıkahtan sonra yapılması gereken seyler ve engeller nedır yardımlarınızı beklıorum sımdıden cok tesekkurler saygılsr sezer-026@hotmail.com msn adresım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Nisan 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bosch beyaz eşya yetkili servisinde çalışıyorum konya dan yazıyorum fransada çalışmak istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam abiler ben 24 yasındayım fransaya gidip çalışmak istiyorum nasil gidebilirim cvb yazarsanız sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende frnsaya gitmek istiyenlerdenim eşimden ayrıyım iki cocugum var ailem sahip cıkmıyor bana yardım edin lutfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2012       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende fransaya gitmek isteyenlerdenim yalnız orada bimsem yok
ne şekil gide bilirim burdada aile sorunlarım var bosanmak ew cocuklarımla beraberce gitmek isyorum ne yapmalıyım ewli gozukuyorum hala bosanmasdım özel bi şti çalısıyorum maısım asgari ücretten gözukuyor bu şartlarda ne yapılabilir
ve bana neye mal olur en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum mmhan1919@hotmail.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2014       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben fransaya tatil için gitmek istiyorum ama çalışmıyorum , nasıl gidebilirim?
sevinç - avatarı
sevinç
Ziyaretçi
3 Kasım 2014       Mesaj #19
sevinç - avatarı
Ziyaretçi
mrb bende fransaya işci olarak çalışmak için gitmek istiyorum sigortam yok bunu nasıl yapıcam ya hıc yokmu tanıdıgınız biri oralarda ben fransaya gıtmek ıstıyorum lütfen yardımcı olun Msn Sad