Arama

Gözümdeki leke hissi için ne yapabilirim? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Ocak 2011 Gösterim: 18.112 Cevap: 12
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Eylül 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba; benim sol göz bebeğinde bir yerlere baktığım zaman lekeler görüyorum. lekelerin şekli tabiri caizse bir solucana benzer kıvrımlı gidiyor. bu bende bir yere bakarken dikkat bozukluna sebep oluyor ama görmeme engel değil. bu konuda bana yardıncı olursanız sevinirim. şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler. mail adresim admin_pc@hotmail.com
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
15 Eylül 2010       Mesaj #12
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba; benim sol göz bebeğinde bir yerlere baktığım zaman lekeler görüyorum. lekelerin şekli tabiri caizse bir solucana benzer kıvrımlı gidiyor. bu bende bir yere bakarken dikkat bozukluna sebep oluyor ama görmeme engel değil. bu konuda bana yardıncı olursanız sevinirim. şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler. mail adresim admin_pc@hotmail.com

Gözünüzdeki "lekeler ya da uçuşan küçük şeyler" için mutlaka bir göz doktoruna başvurun, retina yırtılmasının bir habercisi olabileceği gibi, göz tansiyonu, göz migreni gibi önemli rahatsızlıkların da başlangıcı olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Bazan da tansiyondaki düşme, sinirsel bozukluklar, şeker hastalığı gibi bilinen basit ya da önemli rahatsızlıklar da gözde kendisini haber verebiliyor ya da gözümüzü etkileyebiliyor.

Gözünüzü sabit tuttuğunuzda da görünüyorsa mutlaka göz doktoruna gidin. Gözle ilgili bir sorunun habercisi olabilir, ama zaman zaman oluyorsa ve sabit değilse tansiyon düşmesi gibi genel sağlıkla ilgili olabilir. Her durumda doktor muayenesi gerekir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2011       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benşm gözümde leke vardı
doktora gittim teklikeli birşeye dönüşebiliyormuş o leke gözü kaplayıp görmeme kapsamına geliyormuş 2-3 ay sonra yine kontrole çağırdı ''teklikeliymiş'' mutlaka sizinde doktora gitmenizi tavsiye ederim