Arama

MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 20 Nisan 2015 Gösterim: 140.019 Cevap: 77
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn gunluklerim nerede saklanılıyor bilmek istiyorum konuştugum konuşmalar nerede tutuluyor lutfen yardımcı olun
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #42
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı

.Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

msn gunluklerim nerede saklanılıyor bilmek istiyorum konuştugum konuşmalar nerede tutuluyor lutfen yardımcı olun

Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lutfen yardimci msn plus yok benim pc de dediginiz yerlere baktim bulamadim msn kayitlarini acil bulmam lazim lutfen yardimci olun ....
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
2 Mayıs 2010       Mesaj #44
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

lutfen yardimci msn plus yok benim pc de dediginiz yerlere baktim bulamadim msn kayitlarini acil bulmam lazim lutfen yardimci olun ....

.
Alıntı
Fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı

Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sohbet günlüklerimden sildiğim halde sohbetlerim ailem tarafından görünüyor.Nasıl bulabilir bu dosyayı ? Çok acilll
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ablamlar arkadaşlarımla ne konuştuysam okuyabiliolar bunu nasıl engelleyebilirim..?? lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2010       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm
ben mns günlüklerimi kaydetme olarak işaretledim fakat kaydetmiş nerede oldugunu bulamıyorum nasıl bulabilirimm....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2010       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msndeki yazışmlar shbet gnlüğü oladğı için yok başka nereye kaydolur programı varmı acil silmem grek
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
1 Eylül 2010       Mesaj #49
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KisukE UraharA adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntıdaki Ek 17123

Alıntı

msndeki yazışmlar shbet gnlüğü oladğı için yok başka nereye kaydolur programı varmı acil silmem grek

Alıntı

slm
ben mns günlüklerimi kaydetme olarak işaretledim fakat kaydetmiş nerede oldugunu bulamıyorum nasıl bulabilirimm....

Alıntı

ya ablamlar arkadaşlarımla ne konuştuysam okuyabiliolar bunu nasıl engelleyebilirim..?? lütfen yardım edin

Alıntı

emesen yazışmalarımı taha sonra nasıl okuya bilirim nereye kayıt oluyor

.Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2010       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn de iletileri "görüşmemin geçmişini otomatik olarak sakla" seçeneği iptal edilmiş
geçmiş iletilere ulaşabilirmiyim