Arama

Akrep erkeği nasıldır?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Mayıs 2012 Gösterim: 31.370 Cevap: 13
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
12 Aralık 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
ii qünler erkeklere çalişiosunus heralde ama banada yardım ediinMsn Sad akrep erkeğini nasıl tavlarım acaba nasıl aşık olur bana ??? neyi severler nelerden hoşlanırlar
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
Alıntı
action070 adlı kullanıcıdan alıntı

Bana Şeytanmı Demeye Çalışıyosunuz :D:P


Biz birsey demeye calismiyoruz sadece astroloji fali bunlar:)
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Eğer bir Akrep erkeğine aşıksanız ve ihtiras sözcüğü sizi korkutuyorsa, ayakkabılarınızı ayağınıza geçirdiğiniz gibi kaçın. Listenin başında o olmasına karşın, ben romantik ihtirastan söz etmiyorum. Aynı zamanda politikaya, çalışmaya, dostluğa, dine, yiyeceğe, akrabalara, çocuklara, giyim kuşama, yaşama, ölüme ve düşünebileceğiniz herşeye karşı duyulan şiddetli ihtirastan söz ediyorum. Eğer duygusal aşırılıkları kabul etmeyen bir insansanız.
Akrep erkeği kesinlikle sizin ruhunuzun ihtiyaç duyduğu biri değildir.Sakın arkanıza bakmayın. Hemen kaçın. Eğer Akrep erkeği ile yeni tanıştıysanız, onun ne kadar sakin ve dengeli bir insan olduğunu düşünebilirsiniz. Böylesine açıkça kendini kontrol edebilen bir insan nasıl ihtiraslı, hem de tehlikeli şekilde ihtiraslı olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Çünkü o, yüzeydeki serin görünüşüyle sadece blöf yapmaktadır. O, aldatıcı şekilde konrollü davranışlarının altında cızır cızır yanmaktadır. Sakın dokunmayın.


OYNARKEN DİKKATLİ OLUN
Onunla oynarken dikkatli olun. Nereye ve kiminle gittiğinizden emin olun. Akrep erkeği ile kurduğu ilişkide kendini güvende sanan hanımlara gelince; bakalım şu hipnotik, delip geçici Akrep gözlerinin arkasında neyin gizli olduğunu görebilecek misiniz? Şurası kesin ki, o sizin üstünüzde nötr bir izlenim bırakmadı. Ya onun çocuksu ve tatlı olduğunu düşündünüz ya da yaramaz ve ihtiraslı. Ama o bunların hiçbiri değil ve asıl sorun da bu . Veya belki, her ikisi de olduğu söylenmeli. Tek kelimeyle, bu adam yenilmek, yılmak nedir bilmeyen biridir. O buz gibi sessizliğin arkasında sürekli olarak fıkır fıkır kaynayan kocaman bir kap vardır. Şansınız varsa, kapağını ömür boyu sımsıkı kapalı tutar ama derin bir yara onu korkunç bir patlamayla havaya uçurabilir. Eğer tehlike çizgisi içinde değilseniz, seyretmek bayağı heyecan verici olabilir. Patlamanın yaklaştığını hissediyorsanız kenara çekilin ve sakın patlamaya neden olacak bir şeyi kendiniz yapmayın. Akrep, ikiz huyları olan ihtiras ve mantıkla sizi şaşkına çevirecektir.

O, bunların ikisinin de uzmanıdır. Zeka ve duygular onu eşit şekilde yönetir. Akrep zeki olmanın da ötesindedir. Eğer çok gelişmiş biriyse, o aynı zamanda varoluşun sırlarıyla ilgilenen ve yanıtlarını bulmaya çok yaklaşan derin filozofça bilgiye sahip bir insandır. Anlaşılmaz, estetik bir nedenle, her türlü konfordan uzak çıplak bir odada zor bir hayat yaşayan Akrepler de vardı ama bu burcun gerçek yapısı duygusaldır. Normal olarak Akrep kendini lüksle çevreleyecektir. Kuşkusuz, sizin tanıdığınız Akrep tamamıyla masum görünüşlü biri olabilir. İnsanın silahını elinden alan o gençlik dolu çekiciliğiyle ve ayartıcı tavırlardan habersiz oluşuyla sizi Pluto erkeklerinin ihtirasla ilgileri olmadığına inandırmıştır. Bu adamların ömür boyu sürecek yaralar açabilecek kadar patlayıcı öfkeleri vardır. Akrep öldürücü kuyruğunu vurduğu zaman iğnesi kötü batar. O, sadece kazanmaktan zevk almakla yetinmez.

O, kazanmak zorundadır. Kaybettiği zaman önemsiz şekilde de olsa, onun içinde bir şeyler ölür. Bununla birlikte tuhaftır ki Akrep erkeği normal alarak çok sportmence davranır. Diğer bütün duyguları gibi, düş kırıklığı da ciddi yüzüne yansımaz ve romantik niyetleri de içinde olmaz üzere bütün tepkileri sıkı kontrol altındadır. Romantik bir ilişkiden kaçınmasını gerektiren önemli bir neden varsa, dışarıdan buz gibi görünmesine karşın için için yanacaktır. Ancak, onun tüm erotik yapısına karşın, alaya ya da bayağılığa tahammülü yoktur. KENDİ YASASINI UYGULAR Her Akrep kendi yasasını uygular ve başkalarının kendisi için ne düşündükleriyle zerre kadar ilgilenmez. İyi dürüst bir vatandaş olarak saygı görmek ister, ama bu kendi kesin fikirlerine ve amaçlarına en ufak bir zarar veriyorsa, gerisine hiç aldırmaz. Sizin düşünceleriniz bile onun kararlarını etkilemez.

Biraz korkutucu olan bir şey vardır ve sizin adınıza oldukça cesaret isteyebilir. Akrep esrarlıi bilinmeyen şeylerden hoşlanır ve yolunun üstüne çıkan bilinmeyen şeyleri en küçük ayrıntılarına kadar çözmeden bırakmaz. Kadınlığın ezeli ve ebedi sırları her kızın en etkili savunma ve saldırma aracıdır. Bütün sırlarınızın açığa çıkarılması, size biraz açıkta kalmış gibi bir duygu verebilir. O, alev alev yanan gözleri ve herşeyi delip geçen sorularıyla eşelemeye başladığı zaman, açığa çıkmayan hiçbir sırrınız kalmayacaktır. Onun yüksek standartları vardır, arkadaşlarını rastgele seçmez. Onların kendi standartlarına uygun olmaları gerekir. O, harikulade, ender bulunur bir erkektir. Başka erkekler arasında, açık saçık esprilerini ve kaba saba şakalarını onlarla paylaşır; sonra tekrar o derin, esrarlı yapısına döner ve kibar tatlı bir erkek olur. Eğer fazla yumuşak bir insansanız, Akrebin yanında kolayca ezilirsiniz. Hiçbir zaman ona yeni giysiniz veya saç biçiminiz için en düşündüğünü sormayın. Yoksa acı gerçeği öğrenerek canınızın yanmasına hazır olmanız gerekir. Ama hiç olmazsa olumlu sözlerinin dürüst olduğunu ve içten olmayan sıkıcı komplimanların yapışkan zamkıyla birbirine yapıştırılmadığını bileceksiniz. KISKANÇLI-INA DİKKAT EDİN Kıskançlık konusuna gelince, adımlarınızı çok, çok dikkatli atmalısınız.

Gözünüze toz kaçtığı için yanınızdaki bir erkeğe kazara göz kırpmak zorunda kalırsanız Akrebiniz yanarak patlayabilir, ve eğer onun aline kuşkulanmasını gerektirecek gerçek bir neden verirseniz, çok, çok cesur bir kadınsınız demektir. Ancak, siz kendi kıskançlığınızı paketleyip sandığa kaldırsanız ve de kilitleseniz iyi olur. Öfkeyle gözyaşları dökmenin veya sitem dolu yakınmaların onun üstünde hiçbir etkisi olmayacaktır. Çocuklar Akrep burcundan bir babanın yanında yanlış değerler edinme şansını pek bulamayacaklardır.Her ne kadar onları da, önem verdiği her şeye karşı duyduğu içten ihtirasla sevecekse de, hiçbir saçmalığa göz yummayacaktır. Gerektiği zaman onları koruyacak, ancak onlar da çok geçmeden kendi ayakları üzerinde durmaları gerektiği mesajını alacaklardır. Ancak aldıkları ders sonunda onlara yararlı olacaktır. Büyüdükleri zaman, onun sıkı rehberliğine sahip olmakla ne kadar şanslı olduklarını anlarlar. Çocuklar başka hiçbir babadan hayatın gerçekleri konusunda bu kadar çok şey öğrenemezler.

Bu adamın içindeki ateş bir kez alevlenip, sizi istediğine karar verdiği zaman, karşı koymaya çalışmanın hiçbir yararı olmaz. Sizi hipnotize edip tüm iyi niyetlerinizi elinizden alacaktır. Akrep erkeğinin manyetizma gücü neredeyse elle tutulacak kadar yoğundur. Uzanıp ona dokunabileceğinizi hissedersiniz.

Elinizi uzattığınız zaman bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Eğer çok hassas ve yanabilir bir insansanız, sizi yakacaktır. Bir kartalla birlikte olup da parçalanmamak için cesur bir kadın olmak gerekir. Ona sımsıkı sarılın ama gözlerinizi de dört açın; korkakların hiçbir zaman göremeyeceği ufuklar göreceksiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Akrep burcunun (23 Ekim - 21 Kasım) özellikleri: Klasik astrolojide Akrep burcu, kötülüğü, cehennem ve sadizmi, hırsızlık ve şiddeti temsil eder. Akrep insanı, kötü gülümsemesiyle insanları tahrik eden bir şeytan mıdır? Hayır, Akrep kesinlikle bir şeytan değildir, ama insanlara şeytanca hareketler yaptırabilecek özellikler taşır.

Akrep insanının etkisi altında olduğu yıldız Plüton'dur. Plüton bütün yıldızların tersine, güçlü insancıl içgüdülerin yıldızıdır. Akrep insanının hayatındaki en önemli güdü, tutkuların ateşidir. Duygularının kon trolünü elinde tuttuğu sürece, bunların içindeki enerjiyi yararlı bir amaç için kullanabilir. Ama duygularının kontrolünü kaybederse, zehrinin ulaşabileceği alandan hemen uzaklaşmalı. Akreplerin her zaman aşırılığa kaçmaları olasıdır. Hiçbir burç, hem iyi hem kötü işlerde böyle anlamlı başarılar elde etme yeteneğine sahip değildir.

Akrebin tutkulu olmasının kökleri cinselliğindedir. Akrebin, cinselliği en saf ve esaslı biçimde bedenine uyarladığı söylenir. Cinsel arzular onun el sürülmemiş gücünün sadece bir görünüşüdür. Bunu, modern psikanalizin kurucusu Sigmund Freud'un ortaya çıkardığı "Her insanın içinde az ya da çok bir güç vardır ve bu güç onun düşünce, his ve hareketlerini belirler" teorisinde de görebiliriz.

Saf, tamamen gelişmiş bir Akrep, Zodyak'ın en etkileyici burcudur. Söylendiği gibi Pablo Picasso böyle bir Akreptir. Yüzyılımızın bu büyük ressamı, herkesten fazla tutkularının efendisi ve kurbanıydı, hem şeytana tutulmuş hem de ruhaniydi.

Akrep erkeği çekilmez bir eştir. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirir. Olgun Akreplerse, gerçeği bul ma yolunda bitmek bilmez isteklerle dolu, kendilerine ve diğer insanlara karşı umursamaz olurlar. Bu burçta birçok dahi doğmuştur.

Buna rağmen, Hitler'in Seytani propaganda bakanı Goebbels (o da Akreptir) hiç de böyle değildi. O, gelişmemiş Akrebin bir prototipi miydi? Şüphesiz Goebbels Akrep insanının temel özelliklerini taşıyordu: agresiflik, güç, kendine güven, keskin zekâ ve cesaret. En önemli özelliği otoriteye olan inancıydı. Gebbels'in, "Führer"i Hitler'e olan Tanrısal sevgisi, onu dünya tarihinin en büyük ve vicdansız liderlerinden biri yaptı. Böylece de kötü mesleklere giren Akreplerin yetenekleri üzerine resmî bir örnek oluşturdu.

Bu tanınmış Akrebin yaşam öyküsünden sonra, bu burcun karakterini biraz daha açalım."İşin karmaşık yolu varken neden basit yolu seçeyim'?" sözü Akrebin hayatını anlatır. Burada da zekâ küpünün zehirli fikirlerini görüyoruz. Onlar için hayat, yanımızdan huzur ve barış içinde geçmesini seyredemeyeceğimiz kadar kısadır. Her şey paramparça da olsa o kendi halinden memnundur. Tartışmalar, kavgalar, zafer veya yenilgiler; bunların hepsi Akrebe göredir. Anlaşmak sizin hiç hoşunuza gitmez. Huzuru sadece değişim aradığınızda istersiniz.

Hayat, Akrep için bir deney sahasıdır, ama oyun bahçesi değildir. Yaptığınız her şeyi çok ciddiye alırsınız. Kesin sınırlarla çizilmiş bir amacınız vardır. Her şey bu amaca nasıl ulaşacağınız sorusu çevresinde döner. Yolunuza çıkan her şeyle savaşır ve mümkünse yok edersiniz. Başkalarının oyunlarını bozmayı, onların hile ve stratejilerini açığa çıkarmayı seversiniz. Hiç kimse sizi aldatamaz. Siz bütün sahtekâr ve yalancıları hemen farkedersiniz. İnsanın içini okuyan bakışlarınızın hedefi olan kişi, iç çamaşırlarıyla kalmış gibi olur. Oysa sizin kartlarınızı görmek çok az kişiye nasip olur. Birisi özel işlerinize burnunu sokmaya ve ya ruhunuza girmeye çalışırsa, çok şiddetli tepki verirsiniz. Bu sizin için hoş bir durum değildir. Böyle tutumlar Akrebi kibirli, egoist ve hesaplı olmaya zorlar.

Ama sizin için "sağlıklı" bir egoizm, zararlı bir şey değildir. Kendinizi yolundan döndürülemeyen bir bozkır kurdu gibi hissediyorsunuz. Eğer "yoldayken" kendinize ve diğer insanlara karşı duyarsız oluyorsanız, bu sizin görev anlayışınıza göre "iyi bir şeyin" kanıtıdır. Biraz şüpheli olan "amaç, araçları meşru kılar" sözüne göre hareket ediyorsunuz.

Ama kendinizi kandırmayın. Kendinden çok emin görünen Akrepte bile kibir ve benmerkezcilik, duygulu bir kalbi saklamak için bir örtüdür. Bütün insanlar gibi Akrep de sevilmek ister. Bağımsızlığına düşkün olsa bile yalnızlıktan acı çeker. Şiddetli bir şekilde bireysel özgürlüğü savunsa da bu sadece kendi yalnızlığını saklamak içindir. Akrep, kimsenin onun gibi bağımsız bir yaratığı sevmeyeceğinden öyle emindir ki bu yöndeki bütün iddiaları şüpheyle karşılar. Bunun yanında Akrepler gerçekten sevildiklerini hissederlerse, en tutkulu ve güçlü âşıklar olacaklardır. Kimse kalbini sizin gibi konuşturamaz.

Bu sert kabuğunun altında yumuşak bir öz mü saklıdır? En azından olgun, gelişmiş Akreplerde bu durum geçerlidir. Zayıflık olarak görülmemesi gereken duygusallığının yanında soylu bir karakteri de vardır. Siz Akrep olarak, inatçı yapınızla daha zayıf insanlara güç veren tipte bir erkeksiniz, tipik bir "aşk çöpçüsü" sünüz.. Bütün dost ve tanıdıklarınız duygusal problemlerini size anlatırlar, hatta bazen istediğinizden de fazla. Herkes sizden kurtarıcı rolü nü oynamanızı ister. Oysa siz bu role çok zor katlanırsınız. En iyisi siz bu "hobi" nizden bir meslek yaratın ve psikiyatr veya psikolog olun. Akrep insanlarının, dostlarının problemlerine gösterdikleri anlayışın sebebi kendilerinin de cennet ve cehennemden geçmiş olmalarıdır. Hatalarınızı bilme özelliğiniz size acı verebilir.

Tekrar gelişmemiş Akrep türüne dönelim. Bu kişi son derece bencildir. Böyle bir Akrep, amacına ulaşmak için her şeyi yapar ve bunu ya parken hiç düşünmez. Gaddar ve sadist olabilir, ona yapılan bir haksızlığı asla unutmaz. İntikam hırsı, düşmanını uçuruma itmek için en karı şık entrikaları hazırlama gücü verir Burada da maalesef hileci, katil ruhlu Akrebi açıkça görürüz.

Günlük hayatta Akrep insanlarıyla kolay kolay birlikte yaşanmaz, özellikle evlilikte. Buna rağmen onlarda güçlü, güvenilir, gerçekçi bir kişilik vardır. Akrepler her konuda başarılı olabilirler. Başka hiçbir burçta bu kadar çeşitli işler yapan insanlar yoktur. Başarılı sporcular, öncü bilim adamları ve dahi sanatçıların çoğu Akrep burcundandır. Evet, beceriksiz olmakla birlikte yaratıcılıkları, onları sanatçılığa yöneltiyor. Hayat, Akrep insanına bizim anlama sınırlarımızı aşan şeylerle uğraşma yetisi vermiştir. Buradan Hz. Muhammed ve Martin Luther gibi büyük din liderlerinin Akrep burcunda doğmalarının bir rastlantı olmadığı görülür.
kaynak
action070 - avatarı
action070
Ziyaretçi
3 Ağustos 2009       Mesaj #4
action070 - avatarı
Ziyaretçi
Bana Şeytanmı Demeye Çalışıyosunuz Msn GrinMsn Tongue
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
action070 adlı kullanıcıdan alıntı

Bana Şeytanmı Demeye Çalışıyosunuz Msn GrinMsn Tongue


Biz birsey demeye calismiyoruz sadece astroloji fali bunlarMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
akrep burcu üstüne gelinmesinden hoşlanırmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ocak 2011       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya off nolur bnada yardım edin akrep erkeğini nasıl etkileyebilirim ? onun hoşlandığı başka kızlar var ama onların elinden almalıyım bi arkadaşım onun kimi sewdiğini sormuştu oda kimseyi demiş ama beni sewmesi için onu nasıl etkilemeliyim??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2011       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bi akrebi seviyorum ama onnu sevdiğimi blmiyor . bana sürekli kimmi seviyosun türü sorular soruyor. bnde slemekten kaçınıyorum ne yapmalıyım ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2011       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kizlar, yaklasik 8 yildir bir akrep erkegi ile dengeli ve gayet güzel bir iliski sürdüren bir basak kadini olarak, size kisa ve öz bir tavsiyem, asik oldugunuz akrep erkegin(iz)e karsi DÜRÜST(!), GÜVENILIR(!), $Ik ve bakimli bir bayan olmaniz ve genelde ona karsi istekli görünmenizdir diyebilirim.

Kesinlikle SIK BOGAZ etmeyin ve gereksiz yere kiskanclik krizi sergilemeyin (ne kiskanilmayi nede kiskanmayi sever) yani onu kiskandirmaktan da tamamen kacinin!!! Bazi erkekleri kiskandirmak beraberlige pozitif katkida bulunsa da bu tip erkeklerde tamamen aksi tesir yapar. Benden söylemesi, basarilar dilerim! Msn Wink
gkn - avatarı
gkn
Ziyaretçi
26 Kasım 2011       Mesaj #10
gkn - avatarı
Ziyaretçi
kizlar akrep erkeginden kesinlikle uzak durun bunu 7 yildir akrep erkegi ile birlikte olan biri olarak soyluyorum onun kiskancliklari yuzunden psikolojik tedavi gordum hala da ayrilabilmis degilim benden soylemesi...

Benzer Konular

8 Temmuz 2015 / JSAJDL Soru-Cevap
11 Eylül 2009 / Misafir Burçlar
8 Mart 2013 / bengu_mete Soru-Cevap
9 Nisan 2013 / Misafir Soru-Cevap