Arama

AÖF sınavsız geçiş yapabilir miyim? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Eylül 2012 Gösterim: 65.184 Cevap: 84
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2010       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben tıcaret meslek lısesı mezunuyum aöf ye sınavsız gecıs yapmak istıyorum ama ev ekonomısı bolumunu okuyup ıkı sene sonrada işletme okumak ıstıyorum bunun ıcın ne yapmalıyım saygılarımla maıl ıletısımım tesekkurler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
ben EMlisesi mezunuyum ve devlet memuru olarak çalışıyorum Sınavsız AÖF geçiş yapmak isityorum nasıl yapabilirim veya şuan böyle bir hak varmı varsa hangi bölümlere yapabilirim.teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm.a.o.f sosyalbilimler bitirdim..şimdi 2010 da ilahiyata sınavsız geçebilirmiyim..cevapppp
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben 2006 yılında ticaret meslek lisesinden mezun oldum.bilgisayar programcılığı şimdi açıköğretim fakültesine kayıt yaptırmak istiyorum ama bu konu hakkında hiç bir fikrim yok sınavsız geçiş hakkından faydalanabilirmiyim kayıt yaptırınca hemen 1. sınıftan okumaya başlayabilrmiyim bölüm olarak hangii bölümü seçeceğiz bunları çok merak ediyorum kimseden cvp alamıyorm yardımcı olursanız sevinirim..lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aö normal lisede okuyorum aöf sınavsız geçiş yapabilir miyim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben tekstil meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum sınavsız geçiş hakkımı kulansam açık öğretimden 2 yıllık okuyabilirmiyim. yoksa birebir örgün eğitimmi olur öğrenebilirmiyim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb.ben kız meslek mezunuyum istediğim açık öğretim bölününe başvuru yapa bilirmiyim.yerleşme olasalığım kaç ta kaç .
bhd3925 - avatarı
bhd3925
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #48
bhd3925 - avatarı
Ziyaretçi
1998 yılı ticaret meslek lisesi mezunuyum sınavsız olarak üniversite okuyabilirmiyim ? okuyabilme hakkım var ise eğer daha detaylı bilgiyi nereden alabilirim ? lütfen hemen cevap TEŞEKKÜRLER...........
kdr - avatarı
kdr
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #49
kdr - avatarı
Ziyaretçi
mrblar ben aöf işletme mezunuyum tekrardan sınavsız geçiş yapabilirmiyim başka bir bölüme mesala cocuk gelişimi bölümüne bunu ögrenmek istiyorum tşkler...
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2010       Mesaj #50
misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben elektrik bölümü endüstri meslek lisesi mezunuyum.. bölüm kat sayıları kalktı mı öss ye girip barajı geçtiğim taktirde bölümüm dışında herhangi bir başaka bölümü seçtiğimde puanlarda bir sapma olur mu ?

şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.