Arama

'Msncore.dll' hatası nasıl çözülür? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 22 Haziran 2011 Gösterim: 74.851 Cevap: 73
sahilinternet61 - avatarı
sahilinternet61
Ziyaretçi
28 Eylül 2009       Mesaj #41
sahilinternet61 - avatarı
Ziyaretçi
slm yönetici arkadaşım msn yı kuramıyorum msncore.dll' hatası veriyor bunu nasıl kuracam bana acil yardım edermısınız

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Eylül 2009       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn 9.0 yükledim ama açılmıyor.msncore.dll yüklemeniz gerekiyor diye hata veriyor ne yapmam lazım msncore.dll nedir ? yardımcı olursanız sevinirim..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2009       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim şöyle bir sorunum war msn messenger bilgisayarımda normal kurulu ve çalışırken bilgisayarımda deepfreeze olmasına rağmen msn messenger acılmamaya basladı ki böyle bi olasılık normalde imkansız diyebilirm. şimdi ise bilgisayarımda kesinlikle yüklü değil bundan eminim.Fakat msn messenger yükleyicisini çalıştırdıgımda msn messenger ve tayfasının yüklü oldugunu gösteriyor bi yardım edin çıldırmak üzereyim !
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha bn yapamıyorum Msn Confused
FB19o7 - avatarı
FB19o7
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #45
FB19o7 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Öncelikle iyi günler dilerim..Paylaşmış oldugunuz Sorun bendede var Ve. arkadaşların önerdiklerini yaptım sorun haloldu.Tşkler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa bnde yüklerdim ama olmadı mesenger 9 ama olmadı
yani çoklu msnyi inidircem dedim hata oluştu başlattan praogramlara girdim mesenger praogramı yoktu ne yapcam yardımcı olun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha olmuo şimdise dinamik bağlantıda bulunamadı dio!
lazkopat91 - avatarı
lazkopat91
Ziyaretçi
6 Kasım 2009       Mesaj #48
lazkopat91 - avatarı
Ziyaretçi
yaw kardesler dun sorun oldu pc de msn ıle ılglı yenı surum yukle dedı yukledm. ılktn msnger otrum acma yerı ckımıodu. smdı cıkıo aam bu sefer de msn acılmıo hızmet gecıcı olaraka kullanılamamaktadır dıyor ne yapmalıyım.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Kasım 2009       Mesaj #49
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
lazkopat91 adlı kullanıcıdan alıntı

yaw kardesler dun sorun oldu pc de msn ıle ılglı yenı surum yukle dedı yukledm. ılktn msnger otrum acma yerı ckımıodu. smdı cıkıo aam bu sefer de msn acılmıo hızmet gecıcı olaraka kullanılamamaktadır dıyor ne yapmalıyım.

Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben denetım masasından msn programlarını bulamıyorum hemde msn yı acarken dn aksam msn yenı surumunu yukleyın cıktı yukledım ve sabah coklu msn acılmadı coklu msn programını yukledım bu seferde msn hıc acılmadı ya ben ayvayı yedım nasıl yapıcam bı yardım edın bana