Arama

Evim rutubet alıyor ve fazla eşya var, ne yapmalıyım? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Ağustos 2013 Gösterim: 59.117 Cevap: 20
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alman'yada üretilen su , nem ve rutubete karşı kesin çözümler üretmekteyiz.Oraganik ürünlerle yaptığımız uygulamalarda neme rutubete 20 yıl garanti vermekteyiz.Özellikle alerjik hastaları olan ev sahipleri için değişik çözümlerimiz vardır.Sorunları olanlar lütfen bizimle temasa geçsinler 0212 222 43 83 gsm:0532 433 68 80 POROFN YAPI KMYASALLARI
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar benimde evimde cok ciddi sekilde nem ve rutubet var. Su anda neredeyse herseyim kufleniyor bir turlu engelleyemiyorum.Koltuklarin altinda kalan parkeler sırılsıklam ıslanıyor. Bu sorunlari nasil cozeriz ?? Onerisi olan varmi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Okyanus Temizlik - www.nemtutucu.com - Nem Tutucu - Nem Tut - 0(216) 589 93 33 sitesinde sorularınızın cevabını bulabilirsiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Aralık 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
internet üzerindende satılan NEMSON adlı bir ürün var fiyatıda çok uygun. Rutubetli ve nemli yerlerde kullanabilirsiniz
POrofin Yapı - avatarı
POrofin Yapı
Ziyaretçi
4 Şubat 2011       Mesaj #15
POrofin Yapı - avatarı
Ziyaretçi
Bodrumlardaki, oturma mekanlarındaki veya diğer yapılardaki nemli duvarlar yüzyıllardır normal idi ve önceleri mutlaka kabul görmekteydi.
Binalar, geçen yüzyılın 30’lu yıllarının başlarına kadar yükselen neme karşı neredeyse sadece yatay engeller olmadan inşa ediliyordu.
Bodrum duvarlarında o zamana kadar aynı şekilde dikey dış İzolasyonu çok nadir rastlanıyordu.
Tüm gelişmelere rağmen, bugün yeni binaların inşaatında rutubet problemlerine yol açan bir çok hata yapılmaktadır.
Bu hataların giderilmesinde veya eski binaların rehabilitasyonunda, bugün hala teknik olarak çoktan kat edilmiş olan veya örneğin madencilik ve tünel inşaatı gibi, diğer inşaat sahalarından gelen ve bugün mesken ve büro binalarında artık kullanılmaması gereken metotlar veya ürünler kullanılmaktadır.
Eski ve belki de 100 yıldan fazla yaşlı bir binanın veya 400 yıllık bir kilisenin yenileştirilmesi veya bir yeni binadaki inşaat hatasının düzeltilmesi gerektiğinde, hatasız ve uzun ömürlü bir rehabilitasyona erişmek için, hangi metotların ve ürünlerin kullanılması gerektiği konusunda düşünmek daima önemlidir.
Eski bir atasözü şöyle der: „Yaptığın her işin sonucunu göz önünde bulundur.“
Modern yapı kimyası bugün artık, inşaat malzemelerinin doğal yararlarını elde etme ve bunların dezavantajlarını dengeleme gücüne sahiptir.
Yapı kimyasına özgü malzemelerin üreticisi olarak, on yıllardır bu konularla uğraşıyor ve binalardaki kılcal su yürümesinin ilişkilerini, eski duvarlardaki bunun etkilerini, yeni inşaat malzemeleri ve inşaat metotları ile birlikteliğini ve ayrıca bugünkü kullanım ve değişen yaşama şartları tarafından ortaya çıkan değişiklikleri araştırıp inceliyoruz.
Bu bilgilerden, eski ve yeni hataları gidermek veya değişen kullanım ve yaşama şartları tarafından ortaya çıkan dezavantajları gidermek veya dengelemek için yeni metotlar ve ürünler geliştirmekteyiz.
Bu tür çalışmaları planlamak veya yürütmek isteyen her kimse, önce mutlaka gidereceği problemlere nasıl gelindiğini anlaması gerekir.
Bu bilgi kitapçığında, bizim bugünkü problem ve ürüne özgü bilgi föyleri bir araya getirilmiştir; Bunlar planlayıcılara ve işi yürüten teknisyenlere birçok hataya bağlı ve farklı metot ve ürünlerin etkisini açıklamakta ve ayrıca bu tür hata ve dezavantajların yüksek teknolojik ürünlerle durdurulmasını göstermektedir.
Ayrıca her zaman en pahalı olanın en iyisi olma zorunluluğu yoktur. İlk bakışta fiyatı biraz yüksek olanın, kuşkusuz daha az malzeme tüketimi veya uzun vadede daha hesaplı olabilir.
Porofin adlı madde, az olan tüketim miktarıyla sadece çevre dostu değil, bilakis sadece dört-beş misli enjeksiyon malzemesi ve diğer yardımcı maddeleri (örn. silisyumlu boyama, çimento esas sıvası, tıkama balçığı, onarma sıvası gibi) gerektiren örneğin jel oluşturan maddelere göre de daha hesaplıdır.
Bu bilgi föylerini ayrıca, örneğin müşterilerinize vermek üzere tek olarak da alabilirsiniz. Bazı tarifler, örneğin „Kurutma uyarıları“ gibi, birçok bilgiler bulunmaktadır. Münferit bilgilerin içeriğini tam olarak görebilmeniz için, bu tarifleri çoğu yerde bu düzenleme dahilinde bıraktık.

Hans-Jürgen Krein
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mayıs 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende evimi badana yaptıracaktım. dolapların arkası her taraf rutubet içindeydi resmen betonlar çürümüştü. bir arkadaşımda nem alma cihazı vardı. Pek inandırıcı gelmedi açıkçası bana. Bende bi kaç gün ödünç alıp denedim. Sanki duvarda şelale varda kovaya doluyor Msn Confused Evde ne koku ne nem kaldı. 360 tl ye aldım. isterseniz link vereyim

Kingpost RAE Model Nem Alma Cihazı

1 2 ay kadar oldu alalı memnunum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Temmuz 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aşırı nemlilik sonucu oluşan rutubet ve küflenmelerin yoğunluğu, sorunun ev içerisindeki dağılımı ve söz konusu alanın büyüklüğüne beraber değerlendirilerek seçeceğiniz size uygun kapasiteli bir Ebac Nem Alma Cihazı ile rutubet, küflenme, rutubet kokusu gibi aşırı nemin nedeni olduğu bütün sorunlardan
rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Ebac Nem Alma Cihazları ortamdaki havayı, ev içersindeki yaşam koşullarınızı algılar ve çalışmasını buna göre ayarlark evlerinizde yoğuşmanın oluşmasını engeller. Bulunduğu ortamda aşırı kuruluk yaratmayacak Ebac Nem Alma Cihazları evinizi, eşyanızı ve sağlığını rutubetin zararlı etkilerine karşı koruyarak
yaşam kalitenizi artırmada önemli bir rol oynayacaktır.

Ebac Ltd'nin İngiltere'de kendi üretim tesislerinde yüksek kalite ve performas standartlarıyla ürettiği Ebac Nem Alma Cihazları, farklı kapasite ve fiyat seçenekleri ile rutubet sorununuzun çözümünde en etkili yöntemdir.

Nem,Nem Alıcı,Nem Alma Cihazı - Nilyasam
Nem Alma Cihazı,Nem Alıcı,Ebac Nem Alma Cihazları,Online Satış Mağazası,Rutubet Önleyici
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Elektrikli sistemlerin yanı sıra elektriksiz sistemlerde mevcuttur.
[link text][1]


[1]: http://www.nemson.com
adresinden ürün ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
yasmin003 - avatarı
yasmin003
Ziyaretçi
12 Ağustos 2012       Mesaj #19
yasmin003 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba benim yatak odam rutubet oluya bebeğimde var beşiği başka odaya taşımamız lazım 2 oda bir salon evde oturuyoruz. en uygun misafir odam oradada yemek odasıyla beraber. heryer dolu sadece holde yer var. hole misafir odasından bikaç eşya çıkarsam beşiği oraya koysam nasıl olur. lütfen bir fikir verirmisiniz...şimdiden teşekkürler

Ya bende de o sorun var her yer rutubet ne yapmam lazim lutfen yerdim edin ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2012       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm eger kühlenme oluyorsa veya siyah siyah lekeler varsa duvarda havalandirmayla veya yemek buhariyla ilgili bir sey degil o lekeler bunlar dan dolayi gelmez ablacim evin yapisinda var sorun

Peli bu saydıkların zararlımıdır nasıl giderilir.

Benzer Konular

10 Haziran 2013 / Ziyaretçi Cevaplanmış
20 Ocak 2015 / Misafir Soru-Cevap
27 Aralık 2011 / ibrahim binici Soru-Cevap
6 Ekim 2011 / Misafir Soru-Cevap
4 Mart 2015 / Misafir Cevaplanmış