Arama

Ipod Nano kullanımı hakkında yardımcı olur musunuz? - Sayfa 2

Güncelleme: 21 Ekim 2015 Gösterim: 18.020 Cevap: 26
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl yani hem kulaklığa hem dışarıya ses veriyor? şarkı sesinden bahsediyorsanız bilemem yeni ipod da enregre hoparlör olduğu söylenmişti ama bnm ipodum 3.nesil hoparlörü yok malesef fakat tuş sesini dışarıya veriyordu,oda ayarlardan rahatlıkla değiştirilebiliyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler ya hıc bır anlamadım yrdmcı olum bır seyler ındırın fılan dıonuz fılan
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb yardımcı olurmusunuz ipod konusunda hiç birşey bilmiyorum menüde nasıl gezinileceğini bile
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum kimsede yok ya Msn Confused pc ye bağlayınca calısıo bağlantıyı keince ekran donuyor sonra kapanıyor ve açılmıyorMsn Confused naabcamı bilmiorum yardımcı olurmusun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ltfnn acil cvpp

bnde yeni bi ipod aldım ilk 3 hafta oyunca sorun olmadı ama 4. haftasından sonra itunesdan şarkı at diyince şarkı atmıyor ve ilk takılınca bile hemen ipoddaki uygulamaları silio ... bi arkadaşım da bunu yaşamış bna dediki ilk önce ipodu itunese tanıtman gerekio sonra direkt şarkıları atmaya başlıo dedi ...

yardımcı olabilecek birisi varmı??

LÜTFENNN ACİL CEVAPP
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
23 Şubat 2011       Mesaj #16
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Bir aramada sadece sürükle ile CEVAPLA çıkıyor ve REDDETME şansı yok.
Bir aramada ise hem CEVAPLA hem de REDDET çıkıyor. Bu niye oluyor?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende İlk aldıgımda ne yapacagımı bilmiyodum. Şimdi başlayabiliriz. İlk önce i-tunnes i indirin. Sonra İpod u bilgisayarınıza baglayın. İlk defa baglıyorsanız işiniz daha kolay olacaktır. Bilgisayarınızda olan tüm müzikleri İ-tunnes e taratın ve i-tunnesin içine girip o muziklerin kulagıdan tutup kendi ipodunuzun oldugu sol köşeye atın. Fakat ilk defa takmadıysanız, bunun için i-tunnese girip kendi ipod resmı olan köseye tıklayın.
Yukarıda Müsic yazan klasöre tıklayın.Daha sonra kendi klasörlerinizde atmıs oldugunuz müzigi bulup alt kösede yenıle butonuna tıklayın (Sync)
. İpodunuzda EŞZAMANLANIYOR diye yazı yazacaktır. İ-tunnes te ise atılma hızını gösterecek bir bölümü yukarıda bulabilirsiniz. KOLAY GELSİN...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende ipod 8 gb var da ben radyosunu bulamadım bi yardımçı olurmusunuz?
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
2 Mayıs 2011       Mesaj #19
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Ipod'da veya Iphone'da radyo nerede acaba?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar elimde iPad 2 var Facebook açtığımda sohbet kısmını görmüyorum bu konuda bilgisi olan var mı? Ne yapmam gerekiyor?