Arama

Ipod Nano kullanımı hakkında yardımcı olur musunuz?

Güncelleme: 21 Ekim 2015 Gösterim: 17.412 Cevap: 26
ziyaretçi - avatarı
ziyaretçi
Ziyaretçi
22 Aralık 2008       Mesaj #1
ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bana yurt dışından ipod nano hediye geldi. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum çünkü içinde türkçe kullanım klavuzu yok. içinde gördüğüm bütün dosyalara müzik attım ama ipodu çalıştırdığımda bütün dosyalar boş gözüküyor medetler bana bir çare...

Sponsorlu Bağlantılar
ÖNERİNİZ VARSA


ACİLLLL
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008       Mesaj #2
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
iPod ailesine yeni üye: "iPod nano" iPod ailesine yeni üye: "iPod nano"trsIpod Nano kullanımı hakkında yardımcı olur musunuz?
Tüm dünyada akım yaratan Apple ürünü iPod'un ailesine yeni ürünler katıldı. "iPod nano", "iTunes 5" ve "iTunes Uyumlu Motorola Cep Telefonu"nun tanıtımı San Francisco'da yapıldı.
Sponsorlu Bağlantılar
Apple, 1000 şarkı kapasitesinde ancak kurşun kalemden daha ince tasarlanan "iPod nano"yu tanıttı. Yakında Türkçe menüyle Türkiye'de de satışa sunulacak yeni iPod nano, kolay taşınabilir, hafif tasarımı; renkli ekranı, Apple patentli "klik tekeri" ve 1000 şarkı ya da 25 bin fotoğraf saklama kapasitesiyle göz dolduruyor.

Dijital müzik programı iTunes ile entegre çalışan iPod nano, 2 ve 4 GB'lık iki model olara üretildi ve her iki model etkileyici beyaz veya siyah tasarımlara sahip. Apple'ın CEO'su Steve Jobs, "iPod nano, orijinal iPod'dan bu yana en büyük devrimdir. iPod nano, inanılmaz ölçüleri dışında iPod'un tüm özelliklerine de sahip ve tüm taşınabilir müzik pazarında kuralları değiştirecek" sözleriyle düşüncelerini ifade ediyor.

Tasarım ve işlevsellik ön planda

Kulaklık kablolarını boyun askısınana entegre ederek boyun çevresinde kulaklık kablolarının sarkmasını önleyen opsiyonel aksesuarlara da sahip olan iPod nano'yu renklerle kişiselleştirmek isteyenler için pembe, mor, mavi ve yeşil renklerde opsiyonel şeffaf iPod nano kılıflar şık bir koruma sağlıyor ve "klik tekeri" dahil tüm fonksiyonların çalışmasını sağlıyor.

Gri, pembe, mavi, kırmızı ve yeşil renkte opsiyonel kol bantları, iPod nano'nun bir moda ve spor aksesuarı olarak taşınmasına da olanak sağlıyor.

iPod ve iPod mini gibi 30-pin yuva bağlantısına sahip olan iPod nano, iPod için geliştirilen, evde ve arabada müzik için ev stereo hoparlörleri ve iPod otomobil adaptörleri gibi 1000'den fazla aksesuarla rahatça çalışabiliyor.

iPod nano ile entegre çalışan iTunes sayesinde, şarkılar, fotoğraflar ve Podcastler, iPod nano bir Mac ya da PC'ye her bağlandığında senkronize olup güncelleniyor. iPod nano'nun yüksek çözünürlüklü ve çarpıcı renkli ekranı, albüm kapağı görüntülemeye, fotoğraflara bakmaya veya oyun oynamaya olanak sağlıyor. 14 saate kadar pil ömrü olan iPod nano, müzik çalarken sarsıntılarda atlamıyor, yeni bir kronometre, dünya saati ve ekran kilit uygulamalarına da sahip.

Bilgisayarda kolay yönetim

Tanıtım toplantısında gösterilen ürünlerden bir diğer olan Apple'ın dijital müzik programı iTunes 5, yeni arama çubuğu ile kullanıcılara aradıklarını daha kolay bulabilmelerini, şarkı listelerini klasörlerde organize edebilmelerini sağlıyor.

Ayrıca, akıllı shuffle ile kullanıcıya shuffle edilen şarkıların gelişigüzel sırasını ve Windows kullanıcıları için Outlook'ta bulunan takvim ve kontakları iPod'larına yüklemelerini ve senkronize etmelerini sağlıyor.

Apple CEO'su Steve Jobs yaptığı açıklamada, "iTunes'u devamlı olarak "podcasting" gibi yeni özelliklerle geliştiriyoruz ve her geçen gün daha iyiyi bulmak için çalışıyoruz. Çünkü biz de sizler gibi müziği seviyor ve müzikseverlere en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz" dedi.

Mac ve PC uyumlu ve İnternet'ten ücretsiz indirilebilen iTunes, Apple'ın üstün kullanım kolaylığıyla, entegre "podcasting" desteği, iMix şarkı listesi paylaşımı, iPod ile sorunsuz uyum ve kişisel kullanım haklarında çığır açma özellikleriyle, Mac ve PC kullanıcıları için güzel bir seçenek.

Dünyanın iTunes uyumlu ilk telefonu

Müzikseverler, Motorola ROKR ile iTunes'dan en sevdikleri 100 parçayı Mac ya da PC'lerine, oradan da cep telefonlarına indirebilecek. Motorola ROKR, kolay kullanımlı bir menüye, basit navigasyon ve "playback" özelliklerine sahip.

Kolay kullanılabilir müzik tuşu sayesinde müzik dinlenirken, tek tuşla istenildiği an telefon görüşmesine geçilip, tekrar müzik dinlemeye dönülebiliyor. Motorola ROKR ile resim görüntülenebiliyor, çift taraflı stereo hoparlörler ve stereo kulaklıklarla kaliteli müzik dinlenebiliyor.

Müzikseverler, bir USB bağlantısıyla favori şarkılarını, sesli kitaplarını ve Podcast'larını iTunes'tan gelişigüzel otomatik veya manuel olarak mobil telefonlarına yükleyebiliyor. Motorola ROKR, kullanıcıya bir arama geldiğinde kendiliğinden müziği durduruyor; fotoğraf çekerken ya da mesajları kontrol ederken müzik dinleme olanağı veriyor

Quo vadis?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BEN İPOD NANO ALMAK İSTİYORUM AMA HANGİ RENGİ ALACAĞIMA KARAR VEREMEDİM.HANGİ RENGİ DAHA İYİ OLUR?/Bir kız için/
Son düzenleyen Blue Blood; 31 Ağustos 2009 17:26 Sebep: İşaretleri uzatmayınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR BEN İPOD NANO ALMAK İSTİYORUM AMA HANGİ RENGİ ALACAĞIMA KARAR VEREMEDİM.HANGİ RENGİ DAHA İYİ OLUR?/Bir kız için/

Hangi rengi sevdiğini öğrenirseniz daha da yardımcı olabiliriz: )Şimdi bir renk söylersek belki beğenmiyordur o rengi diye düşünüyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

itunes kullanma kılavuzu

iPhone satin aldim, fakat itunesi kullanmayi bilmiyorum.
tel=05322345675 - avatarı
tel=05322345675
Ziyaretçi
20 Ekim 2009       Mesaj #6
tel=05322345675 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bn de ilk aldığımda hiçbirşey bilmiyodum bnde sitede yorumları okuyarak öğrendim heme size anlatım bn mor rengini aldım ama en kullanışlı rengi yeşil yada pembe.....i-tunnesi bazı arkadaşlarımız kullanmayı bilememiş....hemen yardımcı olayımMsn Happyilk başta bilgisayarınızı i-podunuza ekleyinbağlayın daha sonra bekleyin(tabi itunnes yükledikten sonra)i-podun ii tuunnese tanıtın veişlemlerinize başlayın sakın ha klasörle ilgilen meyin yok i podunuzun dosyalarıyla ve ayarlarıyla oynamış olursu benden söylemesiMsn Happy)))
ha bu arada i-podlar için özel kaplar satılıyır fiyatkarı 45-60 arası değişiyor bn aldım çizilme ders
dinden kuruldumMsn Happy))
iyi kulanımlar...Msn Happy))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ipod nana 4 gb var bende. önceden i tunes de şarkı atabiliodum. şimdi ise atıyorum ama ipodda gözükmüyor. formatta attım yine düzelmedi. sorun ne olabilir ?? yardım ederseniz çok çok sevinirim .....
Dünyadan Muaf - avatarı
Dünyadan Muaf
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #8
Dünyadan Muaf - avatarı
Ziyaretçi
İpod'a Nasıl Müzik Atılır ?

Sağlam ve Yaralı Bilgisi Olan Arkadaşlar Var İse, Yardımlarınızı Bekliyoruz.

Teşekkürler..
Dünyadan Muaf - avatarı
Dünyadan Muaf
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #9
Dünyadan Muaf - avatarı
Ziyaretçi
İpod nano 8GB var elimde ve i tunes mp3 formatında ki dosyaları rahatlıkla atabildim.

Yapılması gerek şeyler öncelikle;
i tunes Bilg. yüklemek. İpod'u bilg. bağladıktan sonra i tunes çalıştırmak. Atmak istediğiniz dosyayı seçip, İpodunuzu 'gönder putonundan seçip, göndermek. Hepsi bu. Gerektiğinde daha detaylı yardım verebiliriz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2010       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
IPOD HEM KULAKLIĞA HEM DIŞARIYA SES VERİYOR..AYARLARDAN NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM

Benzer Konular

18 Aralık 2008 / Ziyaretçi Cevaplanmış