Arama

WLM 2009 için uyumlu Plus sürümü hangisidir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Aralık 2009 Gösterim: 5.940 Cevap: 15
sheeyma - avatarı
sheeyma
Ziyaretçi
7 Kasım 2009       Mesaj #11
sheeyma - avatarı
Ziyaretçi
ya bnm pc ye msn 8.5 luk yüklüydü yenisini yüklemem için yükle ekranı geldi onu yüklemeden msn açılmıyordu bnde mecburen yükledim. ama plus gitti bu seferde. yeni yüklediğim sürüm 9 veya 9.5 sanırım tam bilmiyorum bu sürümede bnde olan plus yüklenmiyor. hangi plusu yüklemem gerekiyor.yardımcı olursanız çok memnun olacağımm??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Kasım 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardes aynı sorun bendede var yha yardımcı olurmusunuzz?
Sponsorlu Bağlantılar
babaloro__ - avatarı
babaloro__
Ziyaretçi
10 Aralık 2009       Mesaj #13
babaloro__ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar Kolay gelsin,

WLM yüklemiyodum fakat sitenizden yararlanarak yükleme sorunumu hallettim bunun için size cok tesekkür ederim.. Bu baglantıdan;

Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra...

Şuanda benim bilgisayarımda bu verdiğim bağlantıda yazanlar uygulanmış durumda. Ama hangi WLM plus eklentisini denediysem birtürlü yükleyemedim Msn Sad bana yardımcı olursanız cok sevinirim iyi günler İYİ ÇALIŞMALAR..
babaloro__ - avatarı
babaloro__
Ziyaretçi
10 Aralık 2009       Mesaj #14
babaloro__ - avatarı
Ziyaretçi
Derdimizi anlatmıcaz galiba xD arkadaslar verdiginiz tüm plus setuplar mevcut bizde sagolun sizden yükledim WLM 2009 ama olmuyor işte benim yapı (14.0.8089.726) hiçbiri olmuyo setupların Msn Confused
babaloro__ - avatarı
babaloro__
Ziyaretçi
13 Aralık 2009       Mesaj #15
babaloro__ - avatarı
Ziyaretçi
WLM 2009 yapı(14.0.8089.726) ya uyumlu plus ?? lütfen baska konuya cevap olarak yapmayın kaçıncıya yazıyorum plus yüklenmiyo kardesim sizden yükledim benim pcdeki WLM yide
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
13 Aralık 2009       Mesaj #16
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
babaloro__ adlı kullanıcıdan alıntı

WLM 2009 yapı(14.0.8089.726) ya uyumlu plus ?? lütfen baska konuya cevap olarak yapmayın kaçıncıya yazıyorum plus yüklenmiyo kardesim sizden yükledim benim pcdeki WLM yide

WLM 2009 yapı(14.0.8089.726) bu sürüm için uyumlu Plus 4.83.372

Plus yüklendiği halde görünmüyorsa Msn kapalı iken C:/Proğram Files/Windows Live/Messenger/msnmsgr exe üzerinde sağ tık/Özellikler/Uyumluluk/uyumluluk modunun Windows 95 olduğundan emin olunuz.

Olmuyorsa service pack 3 ve net framework 3.5 güncellemeleri yaparak deneyiniz.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder