Arama

Bilgisayarım DVD okumuyor, yardımcı olabilir misiniz? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Ağustos 2014 Gösterim: 68.856 Cevap: 59
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben oyun yüküyecem ama dvd okumuyor bilgisayarım yardım ede bilirmisinizz???
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar eskiden cd ve dvd okuyordu ama şimdi okumuyor acil yardım lütfen Msn Sad Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
shck - avatarı
shck
Ziyaretçi
10 Kasım 2011       Mesaj #43
shck - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bilmiyorum burda link veriliyor mu bende de aynı problem var. dvd açılmıyor veya boş görünüyor. bu site CD-ROM/DVD Drive won't work [Solved] | Kioskea.net yabancı ama yorumlara bakınca herkez farklı bir fikir verip altındaki yorumlarda çözdüklerini söylemişler. türk forumlarda 1 tane bile çözüm bulamamıştım aramanıza gerek yok. zamanım olsaydı türkçeye çevirip paylaşırdım. yardıma ihtiyaç duyarsanız sefa1000 ile başlayan tüm e posta adreslerine mail atabilirsnz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler hem dvd hem cd hic birisini okumuyor bu nedir format atacam atamıyom işık yanıyo geri sönüyo iki sees geldikten sonyaMsn Mad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2011       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar formatla felan alakalı değil bendede vardı o sorun cd/dvd raiter alınması lazım onlar da 60 70 tl boşverin dvd felan okumuyosada flaşla yapın ilşinizi Msn Happy)))))))))))))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ocak 2012       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimki eski olduğu için cd açıyor dvd açmıyor. napmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2012       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarımda dvd yerine dvd yi takıyorum ama nedense film açılmıyor hata veriryor hatanında ne olduğunu henüz anlamı değilim !!!!!! nolur yardım eddiiiin !!!!!!!! Msn Sad(((((((
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
10 Ocak 2012       Mesaj #48
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benimki eski olduğu için cd açıyor dvd açmıyor. napmalıyım

DVD özelliği olmuyan cdrom doğası gereği DVD okumaz.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarımda dvd yerine dvd yi takıyorum ama nedense film açılmıyor hata veriryor hatanında ne olduğunu henüz anlamı değilim !!!!!! nolur yardım eddiiiin !!!!!!!! Msn Sad(((((((

Muhtemel DVD romunuz tek basına dvd yurutecek codeclere sahip değil. Bunun için DVD oynatıcı kullanmanız gerek. Ses ve görüntü için Codeclerinizi güncelleyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BENDE NBA 2K12 'Yİ YÜKLİCEM AMA ÇALIŞMADI CD'Yİ TAKTIM. BEKLİOM AMA SONUNDA LÜTFEN SÜRÜCÜYE DİSK TAKIN DİO. GERİ GÖTÜRDÜM CD'CİYE O TAKTI. KENDİSİNDE ÇALIŞTI Msn Sad LÜTFEN YARDIM EDİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
abi nolur yardım edin yaa bilgisayarım dvd okumuyor nolur bi şey söyleyin acilllll