aekadaşlar ben 1-1.5 ay önce dell bilgisayar aldım.aldığımda hiçbir sorun yoktu fakat şimdi dell webcam central calışmiyor.yani kamerayla bağlantı kurulamadı diyor.aynısı yine olmuştu ama ertesi gün açınca düzeldi.ayrıca kamera açmadan önce bana ingilizce olarak kameranın yeni bir sürümünden ve indirmek isteyip istemediğimden bahsediyor.ben bunu kapattim birkaç kez.nadiren çıkıyor zaten lütfen yardım edin ne yapabilirim?
mrb ben mersinden cahit benim evimde cam kameram var 5 gündür çalışmıyor bunun nedenini öğrenmek istiyorum bu işte bana destek olacağınız için şimdiden tşk
4 ay önce aldım bilgisayarımı önceden böyle bir sorun yoktu ama 2-3 haftadır bu sorunla uğraşıyorum. Laptopumun kamerası açılıyor ama karanlık görünüyor.Ne yapabilirim?Yardımcı olur musunuz..
Kameram açıldığında böyle görünüyor işte..
Alıntı
emily adlı kullanıcıdan alıntı
Kaldırdım tekrar yükledim kaç defa ama olmadı.Kamera sürücüsü derken driverdan bahsediyorsan onu da yaptım ama olmadı.Sürümü Windows 7 Home Basic..Packard Bell EasyNote TS11HR modeli.
Ah, keşke bir de yardımcı olsanız ne zaman yazmışım hala cevap veren yok doğru düzgün. Ne diyeyim artık. Hiç bir yerde bulamadım burada bulurum dedim.
bazı kameralı sohbet proglamlarında chat yaparken özellikle (omegle) programında bilgisayarımın ekranı mavi oluyor ve yabancı bir dille hata veriyor ve 2-3 dakka sonra bilgisarım yeniden başlıyor,omegra programını kapayınca sorun kalmıyor,,sebebi nedir :???