Arama

Ben nasıl yok edilir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Şubat 2014 Gösterim: 69.567 Cevap: 111
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benlerin tedavisini bulun sirke ne sirkesi sirke ve limonun miktarı ne kadar söylermisiniz 10 gün nerde durulması gerekir güzelce anlatın buzdolabındamı karalık bi yerdemi söylermisiniz lütfen 10 gözle cevabınızı beliyorum yada e poste adresime mesaj gönderirseniz çok iyi olur zelal.1988-@hotmail.com
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
genital bolgede et beni cıktı doktor yakma ile tedavi öderdi. acı hissedilirmi?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
eksınlıkle sıreke lımon yarıyomu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dudağımın üzerinde ve çenemin altında nokta kadar siyah ben var bunları yok etmeye çalışmak sakıncalı bir şey midir?
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #35
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yüzümdeki benlerden nasıl kurtulurum yardımcı olurmusunuz

Alıntı

benlerin tedavisini bulun sirke ne sirkesi sirke ve limonun miktarı ne kadar söylermisiniz 10 gün nerde durulması gerekir güzelce anlatın buzdolabındamı karalık bi yerdemi söylermisiniz lütfen 10 gözle cevabınızı beliyorum yada e poste adresime mesaj gönderirseniz çok iyi olur

Alıntı

genital bolgede et beni cıktı doktor yakma ile tedavi öderdi. acı hissedilirmi?

Alıntı

eksınlıkle sıreke lımon yarıyomu

Alıntı

dudağımın üzerinde ve çenemin altında nokta kadar siyah ben var bunları yok etmeye çalışmak sakıncalı bir şey midir?

Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir.
Yakma, sıkma, kesme, ilaçla yoketme tedavilerini mutlaka doktora yaptırın, yoksa önemli sorunlarla karşılaşırsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim benim yüzümde sinir etigi için birçok seferinde yodum sirkeyle limon geçirmi acaba ayrıca yeşilyuvaya selamlar ben yasemin
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #37
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

benim benim yüzümde sinir etigi için birçok seferinde yodum sirkeyle limon geçirmi acaba ayrıca yeşilyuvaya selamlar ben yasemin

Kendi kendine koparsa hemen doktora gidin, gereken yapılsın. Kendinizn koparması ise çok hatalı, sağlığınızı tehlikeye atmayın.

Alttaki mesajı lütfen okuyun.

Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir.
Yakma, sıkma, kesme, ilaçla yoketme tedavilerini mutlaka doktora yaptırın, yoksa önemli sorunlarla karşılaşırsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu benlerden kurdulmak istiyorum beni çooooooooook sıkıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Et benleri için Bursa yıldırım mah davutdede camii karşısında bir beyin ilaç sürdüğünü biliyorum kesin düşüyor,yıllardır hizmet yaptığını biliyorum rahatsız olanlar bir şekilde ulaşsınlar.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gerçekten limon ve sirke beni yok ediyomu? ilk sürüşte