Arama

Ben nasıl yok edilir? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Şubat 2014 Gösterim: 69.589 Cevap: 111
bakış - avatarı
bakış
Ziyaretçi
23 Mart 2010       Mesaj #51
bakış - avatarı
Ziyaretçi
benim sağ yanağımda ve burnumda bi tane var nasıl farkettirmeden yok edebilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mart 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence uzman bir doktara görünmeLisin.. Onun verdiqi yöntem ve öneriLerdenn sonraa bizden yardım isteyebilirsin...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende bir ilç var sürünce kabuk atıp geçiyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Daha 12 yaşındayım yüzümde 10 tane ben var ya
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu sirke ve limon un ölçelerinide yazsanız iyi olacak.. cevap bekliyorum bi diğer benlere iyi gelir mi et beni değil ama ..
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
16 Nisan 2010       Mesaj #56
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bu sirke ve limon un ölçelerinide yazsanız iyi olacak.. cevap bekliyorum bi diğer benlere iyi gelir mi et beni değil ama ..

Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir.
Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn 11 yaşındayım ve yüzümde bir çok ben var bunu nasıl yok edebilirim sirke ve limon işe yarar mı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bnm bnlerim warr bunlar kndi kndine cvlıoo ne yapmam lazım we bn benlerime bi ilç sürdüm bnm düşdü vee leke kaldı lekeler cok kötü duruyoo yrdım ederseniz svnirim??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2010       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim sağ yanağımın altında küçük bi et beni vardı sürekli elim oraya gidiyordu yanlışlıkla bir hafta önce birazını kopardım şimdi kurudu ama koparttıgım yer siyah diğer yerleri kahverengi sizce ne yapmalıyım batikon ve antibiyotik krem sürüyorum cevap yazarsanız çok sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SİRKE VE LİMON SUYU SÜRÜNCE YAN ETKİSİ OLUR MU ÇÜNKÜ YÜZÜMDE 5 BOĞAZIM DA 3 TANE VAR YÜZÜMDEKİLER NOKTA GİBİ ÇIKINTI YOK AMA BOĞAZLARIMDA ÇIKINTILI VE GÖZEMDEDE VAR ...