Arama

Stadyum programına nasıl ulaşabilirim? - Sayfa 16

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 33.713 Cevap: 176
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2010       Mesaj #151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben mersinden ahmet galatasarayın durumu cok ıyıken her zman macını ve yorumlarını daho cok gosterıyordunz sımdı neden fazla ılgılenmıyorsunz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2010       Mesaj #152
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar ben samsundan muhammet herkeze iyi akşamlar.Sizce trabzon şampiyonluga ileriye dönük büyük umut vadediyomu.Vsizce istanbul bb maçında istenilen performansı sergiliyebildimi
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
12 Aralık 2010       Mesaj #153
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben mersinden ahmet galatasarayın durumu cok ıyıken her zman macını ve yorumlarını daho cok gosterıyordunz sımdı neden fazla ılgılenmıyorsunz

Alıntı

iyi akşamlar ben samsundan muhammet herkeze iyi akşamlar.Sizce trabzon şampiyonluga ileriye dönük büyük umut vadediyomu.Vsizce istanbul bb maçında istenilen performansı sergiliyebildimi

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2011       Mesaj #154
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hakan abi seni çok seviyorum ben hayatımı futbola adadım futbol için herşeyi yaparım senin futboluna hayranım ben sana sakrya karasudan sesleniyorum lütfen bana yardımcı olurmusun şuanda garajlar taç sporda oynuyorum ama kendimi daha büyük yerlerde görmek istiyorum 1995 dogumluyum futbolumu oynayıp okulumu okuyup kendimi sizlere göstermek istiyorum ben futbol suz yaşayamam lütfen bana yardımcı olurmusunuz hakan abi senden haber bekliyorum no. 0534 616 48 97 saygılarımla
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
16 Ocak 2011       Mesaj #155
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hakan abi seni çok seviyorum ben hayatımı futbola adadım futbol için herşeyi yaparım senin futboluna hayranım ben sana sakrya karasudan sesleniyorum lütfen bana yardımcı olurmusun şuanda garajlar taç sporda oynuyorum ama kendimi daha büyük yerlerde görmek istiyorum 1995 dogumluyum futbolumu oynayıp okulumu okuyup kendimi sizlere göstermek istiyorum ben futbol suz yaşayamam lütfen bana yardımcı olurmusunuz hakan abi senden haber bekliyorum no. 0534 616 48 97 saygılarımla

BEYTUSHOW - avatarı
BEYTUSHOW
Ziyaretçi
24 Ocak 2011       Mesaj #156
BEYTUSHOW - avatarı
Ziyaretçi
merhababa ben DÜZCE den Beytullah Kocabaş gerçekten türk ve dünya spor un dan anlayan müthiş anlatım tarzı na sahip sayın ERSİN DÜZENİ ni STADYUM PROĞRAMINDA İZLEMEK GERÇEKTİN BÜYK ZEVK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
24 Ocak 2011       Mesaj #157
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BEYTUSHOW adlı kullanıcıdan alıntı

merhababa ben DÜZCE den Beytullah Kocabaş gerçekten türk ve dünya spor un dan anlayan müthiş anlatım tarzı na sahip sayın ERSİN DÜZENİ ni STADYUM PROĞRAMINDA İZLEMEK GERÇEKTİN BÜYK ZEVK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2011       Mesaj #158
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm iyi yayınlar bn kastamonu yazıyorum ben çok güzel futbol oynuyorum beni futbolda oynatırsanız sevinirim tek hayalim bu amacım futbolcu olmak isterseniz oynayışıma çağırıp bakın çok istiyorum futbolcu olmak

bn kastamonu taşköprüden arıyorum adım göktuğ futbolcu olmak istiyorum çok güzel oynutorum babam öldü dedem gilin yanında kalıyoruz amacım bir futbolcu olmak çok istiyorum çağırmanızı ve oynayışımı görmenizi arz ederim saygılarımı sunarım
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
13 Şubat 2011       Mesaj #159
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

slm iyi yayınlar bn kastamonu yazıyorum ben çok güzel futbol oynuyorum beni futbolda oynatırsanız sevinirim tek hayalim bu amacım futbolcu olmak isterseniz oynayışıma çağırıp bakın çok istiyorum futbolcu olmak

bn kastamonu taşköprüden arıyorum adım göktuğ futbolcu olmak istiyorum çok güzel oynutorum babam öldü dedem gilin yanında kalıyoruz amacım bir futbolcu olmak çok istiyorum çağırmanızı ve oynayışımı görmenizi arz ederim saygılarımı sunarım

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2011       Mesaj #160
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sergen yalçın 2 hatfa önceki manisa trabzon maçında alanzinho nun son dakika gol pozisyonunda manisalı oyuncuya diyorki ; vursana arkadan düşürsene adamı gidemesin golü atamasın
bu adam nasıl bir futbolcu olmuş böyle ben anlamadım insan trt gibi saygı değer bir kanala çıkarda böylesine centilmenlik dışı bir lafı nasıl söyler. yazıklar olsun senin gibi trabzonsporun ekmeğini yemiş birisine...