Arama

Stadyum programına nasıl ulaşabilirim? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 33.706 Cevap: 176
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN KARABÜKLÜ FUAT ABİCİM NEDEN 1.LİG ÖZETLERİNİDE VERMİYOSUNUZ.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyum programina mail gonderme

omer abi hakan abi ben kocaelınden emrah saygı galatasaray tarihinde hic fenerbahceyı 7-0 yendimi cevaplarsanız tv de memnun olurum 10 atk1 sınıfıma selamlarımı sunarım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 16 yasındayımmm trt 1 artık mac genıs özetlerını bozdu bence eskıden daha genıs gosterıyorlardı ama artık daha kısa gosterıyorlar bunu duzeltmelerını rıca edıyorum...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #54
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

selam biz avusturyadan katiliyoruz syn ömer üründür ve hakan abiye bir sorumuz olcak tama fener kötü oynuyor ama fener kötü oynuyor diyede maclarda penalti oluyor verilmiyor acik konusmak gerekirse biz türk hakemlerinden memnun degiliz <<<bunun icinde daum da dail<<<<biz türklerde bu yabanci hayarligi oldugu sürece daha bize cooook<<<<daumlar<<< GELIR GIDER...........yilmaz vural fenerin basina gelemezmi.............. selamlar serdar citlik ve coskun kuzu ...................cevap bekliyoruz SAYGILAR:::::::::::::::::::::::::

Alıntı

iyi aksamlar ben ibrahim adıyamnlıyım sizce fenerbahçe bu sene neler elde edebilir ?????

Alıntı

beşiktaş en iyisi ben ağrının diyadin ilçesineden muhammed polat 6/a hakem hilelerine durdiyecek takım aranıyor

Alıntı

BEN KARABÜKLÜ FUAT ABİCİM NEDEN 1.LİG ÖZETLERİNİDE VERMİYOSUNUZ.

Alıntı

omer abi hakan abi ben kocaelınden emrah saygı galatasaray tarihinde hic fenerbahceyı 7-0 yendimi cevaplarsanız tv de memnun olurum 10 atk1 sınıfıma selamlarımı sunarım

Alıntı

ben 16 yasındayımmm trt 1 artık mac genıs özetlerını bozdu bence eskıden daha genıs gosterıyorlardı ama artık daha kısa gosterıyorlar bunu duzeltmelerını rıca edıyorum...

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oku abi ne olur...... ben karstan hüseyin bence gecen yıl beşiktaşın şampiyonluğunun en büyük pay sahibi ertuğrul sağlamdır. bunu şuan bursasporda harikalar yaratması bunun ıspatı değilmi. ben bir beşiktaşlı olarak ertuğrul sağlam gibi kişiliği ve duruşuyla bizlere örnek olan abilerimize daha çok hak ettiği değeri vermelerini istiyorum.haksızmıyım abi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

selam erdoğan abi iyi yayınlar konunuzla ilgisiz bir şey söliycem başkbakanımız roman açılımı yptı onlara bedava ev verdi bizde laz açılımı istiyoruz.trbzondan tolgahan yurdakul

Alıntı

selam erdoğan abi bütün türkiye bursaspor u gözünde büyülttü ki nerdeyse şampiyon yaptınız sizde öyle siniz.bursasporu okadar büyültmeyin bir gün odaa sivasspor gibi elinizde patlayabilir..
Son düzenleyen Misafir; 14 Mart 2010 22:36 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

selam erdoğan abi iyi yayınlar hepiniz bursasporu çoook büyülttünüz ki şampiyon yaptınız oysaki trabzonspor alnın teriyle maçlarını kazanıyor bursaya birşey demiyorum ama bir gün onlarda sivassporun haline düşebilirler.bir de anket yapıyorsunuz dör takım var başta bursa fener galatasaray beşiktaş olmak üzere trabzonsporu büyükden bile sanmıyonuz unutmayın biz altı kere şampiyon olduk bursa bir kere bile şampiyon olamadıı...trabzondan tolgahan yurdakul
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyakşamlar ben fazlı trabzonsporluyum ankara sincandan selamlarla trabzonsporun yenmesi bursasporun işine yaradı trabzonsporlu olduğum halde ertuğrul sağlamı beğenmem nedeniyle bursasporun şampiyon olmasını diliyorum...
iyi yayınlar...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #59
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

oku abi ne olur...... ben karstan hüseyin bence gecen yıl beşiktaşın şampiyonluğunun en büyük pay sahibi ertuğrul sağlamdır. bunu şuan bursasporda harikalar yaratması bunun ıspatı değilmi. ben bir beşiktaşlı olarak ertuğrul sağlam gibi kişiliği ve duruşuyla bizlere örnek olan abilerimize daha çok hak ettiği değeri vermelerini istiyorum.haksızmıyım abi

Alıntı

selam erdoğan abi iyi yayınlar konunuzla ilgisiz bir şey söliycem başkbakanımız roman açılımı yptı onlara bedava ev verdi bizde laz açılımı istiyoruz.trbzondan tolgahan yurdakul

selam erdoğan abi bütün türkiye bursaspor u gözünde büyülttü ki nerdeyse şampiyon yaptınız sizde öyle siniz.bursasporu okadar büyültmeyin bir gün odaa sivasspor gibi elinizde patlayabilir..

Alıntı

selam erdoğan abi iyi yayınlar hepiniz bursasporu çoook büyülttünüz ki şampiyon yaptınız oysaki trabzonspor alnın teriyle maçlarını kazanıyor bursaya birşey demiyorum ama bir gün onlarda sivassporun haline düşebilirler.bir de anket yapıyorsunuz dör takım var başta bursa fener galatasaray beşiktaş olmak üzere trabzonsporu büyükden bile sanmıyonuz unutmayın biz altı kere şampiyon olduk bursa bir kere bile şampiyon olamadıı...trabzondan tolgahan yurdakul

Alıntı

iyakşamlar ben fazlı trabzonsporluyum ankara sincandan selamlarla trabzonsporun yenmesi bursasporun işine yaradı trabzonsporlu olduğum halde ertuğrul sağlamı beğenmem nedeniyle bursasporun şampiyon olmasını diliyorum...
iyi yayınlar...

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mart 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hakan şükür volkanın yaptıgı hareketi söyluyor keitanın yapmış oldugu hareketleri neden söylemiyor sorarmısın