Arama

Stadyum programına nasıl ulaşabilirim? - Sayfa 2

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 32.552 Cevap: 176
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyuma mesaj at

Fenerbahçenin bu kötü gidişini neye bağlıyorsunuz
Sponsorlu Bağlantılar
Elbistan dan Caner ARSLAN
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Aralık 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyuma mesaj at

İyi yayınlar Erdoğan Arıkan Ömer Üründül ve Hakan Şükür. Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı kınıyorum. Sebebi Antalya Galatasaray maçında Galatsaryın attığı 3.golünde alkışladığı için. Boynunda bir tek galatasaray atkısı eksikti. Neden Antalya 1-0 2-0 olduğu zaman Antalya sporu alkışlamadı. Maçın tekrarını göstermenizi ve tüm Antalya spor sevenlere havale ediyorum. Ben Alanya'dan Ali üzüm iyi yayınlar diliyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009       Mesaj #13
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Aralık 2009       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyum programina mail gonderme

ben ankaradan trabzonspor taraftarıyım

öncelikle yapmış oldugunuz seviyeli programdan dolayı sizleri tebrik ediyorum trabzonspor- fenerbahce macında da seviyeli yorum yapacagınızı düşünüyorum sorum şu olacak alenzinhonun ofsayt olarak kesilen pozisyonuna nasıl bir acıklama yapacaksınız bu hakem hatası degildir resmen kasıt vardır pozisyon cizgi olsa tamam 3 metre ofsayt olmayan pozisyon kesildi tşk ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sizleri çok seviyorum programınızı her hafta izliyorum hava çok soğuk ama sizin programınızla ısınıyorum inşallah elektrikler kesilmezMsn Happy)))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim sorum hakan şükür kardeşime özellikle nondanın galatasaraya forvette hiç faydalı olamadığını düşünüyorum attığı gollerdede çok kolay goller atıyor. Adeta kaleye sadece boş topları atabiliyor.gidenlerin ilk listesine bence nonda olmalı. nondnın dışında kim oynatılırsa daha başarılı olacağını sanıyorum mücadele etmeyen topu rakipte almayan futbolcular başarıya ulaşamaz sanıyorum galatasaraya geldiğinden beri çok zararlı bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. sevgilerimle iyi yayınlar iyi akşamlar.malatyadan yaşar koca.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fenerbahçe maçını tekrar yayınlayabilirmisiniz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben fatsadan berkaybulduyun ben trabzonsporluyun bugün alanzinho cok iyi oynadı televziyonda okursanız cok seviniriz. ben fatsa atatürk ilgögretimokuluna gidiyorum 12 yasındayım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hayırlı yayınlar ben gebzeden rauf sizce penaltı pozisyonunda mutlaka kart gerekmez mi hareket çok ogır bence cevaplarsanın sevinirim iyi akşamlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar ben emre şensöz özer arda karşılaştırılmasına ne diyorsunuz feneri nasıl buluyorsunuz