Arama

Stadyum programına nasıl ulaşabilirim? - Sayfa 4

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 32.665 Cevap: 176
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyum programina mail gonderme

sayın ömer üründür'e bir sorum olacak sürekli galatasarayın bu sistemde hedef santroforsuz başaralı olamayacağını belirtiyor bende kendisine katılıyorum ardanında bu bölgede maç içinde etkisiz kaldığı düşünülürse rijkaard ömer üründüre sorsa atletico madrid maçı için takım içinden bu bölgede kimi oynatmalıyım kimi tavsiye ederdi ona cevaplarsa çok sevinirim teşekkürler
VOLKAN ARKADAŞ-MERSİN.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kral hakan şükür seni çok özlüyoruz atletico madrid maçında kim forvet oynamalı mersinden volkan arkadaş
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #33
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

fener bahce bursa spor macında anlatan trt spıkeri bursa atagında ne kadar heycanlandıgı trtnin fener bahceye karsı bır dusmanlık gosterdigini goz ler onune serer fener bahce atak yaptıgın da sankı spıker icine cokuyordu

Adnan ŞANLI 13 YASINDAYIM

Alıntı

Öncelikle Yorumculara iyi akşamlar ben bir fıtbol sever olarak lütfen Ömer abi ve Ercan abi hangi takımı tuttuğunuzu açıklarsanız çok sevinirim bunun ne zararı var ki çoğu yorumcunun hangi takımı tuttuklarını biliyoruz çok da iyi yorum yapıyorlar örnek Rıdvan,Hakan Şükür ve benzeri iyi akşamlar

Alıntı

sayın ömer üründür'e bir sorum olacak sürekli galatasarayın bu sistemde hedef santroforsuz başaralı olamayacağını belirtiyor bende kendisine katılıyorum ardanında bu bölgede maç içinde etkisiz kaldığı düşünülürse rijkaard ömer üründüre sorsa atletico madrid maçı için takım içinden bu bölgede kimi oynatmalıyım kimi tavsiye ederdi ona cevaplarsa çok sevinirim teşekkürler
VOLKAN ARKADAŞ-MERSİN.

Alıntı

kral hakan şükür seni çok özlüyoruz atletico madrid maçında kim forvet oynamalı mersinden volkan arkadaş

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
mesut - avatarı
mesut
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #34
mesut - avatarı
Ziyaretçi
BEN URFADAN MESUT BU BESIKTASIN HALİ NE OLACAK HER MAC SORUN NOBRE NEZAMAN GÖNDERME ZAMANI GELMEDIMI YETER ARTIK NONDA 22 RESMI MACTA 17 GOL ATI YINE GÖNDERDILER NOBRE YETER TESEKURLER
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyuma mesaj at

iyi akşamlar Kuzey Iraktan Onur ARKADAŞ... Atletico madrid barcelona karşısında cok önemli bir galibiyet aldı bu gece KRALIN yorumu ne olacak perşembe akşamına..KRAL keşke halkının Cilesini bir sene daha cekseydin COk özLÜyoruz seni HAKAN ŞÜKÜR.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar ben oğuzhan Galatasaraylıyım bazen galatasarayın maçları cuma günü oluyor o maçın özetini neden programın başında yayınlamıyorsunuz başka takımın maçını yayınlıyorsunuz
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
16 Şubat 2010       Mesaj #37
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mesut adlı kullanıcıdan alıntı

BEN URFADAN MESUT BU BESIKTASIN HALİ NE OLACAK HER MAC SORUN NOBRE NEZAMAN GÖNDERME ZAMANI GELMEDIMI YETER ARTIK NONDA 22 RESMI MACTA 17 GOL ATI YINE GÖNDERDILER NOBRE YETER TESEKURLER

Alıntı

iyi akşamlar Kuzey Iraktan Onur ARKADAŞ... Atletico madrid barcelona karşısında cok önemli bir galibiyet aldı bu gece KRALIN yorumu ne olacak perşembe akşamına..KRAL keşke halkının Cilesini bir sene daha cekseydin COk özLÜyoruz seni HAKAN ŞÜKÜR.

Alıntı

iyi akşamlar ben oğuzhan Galatasaraylıyım bazen galatasarayın maçları cuma günü oluyor o maçın özetini neden programın başında yayınlamıyorsunuz başka takımın maçını yayınlıyorsunuz

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyum programina mail gonderme

ben nihat akyol balıkesirden programınızı çok beyenerek izliyoruz milan baros nezaman sahalara dönecek bir bilgi alabilirmiyiz ilginize şimdiden teşekürler.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Hasan bu gün kü galatasaray macını izledikten sonra yeter dedim Galatasarayın yöneticisi Andnan polat diyor ki 3 kupaya talipiz bende bir taraftar olarak sizin aracılıgınızda soruyorum ALLAH Aşkına Bu takımla hangi 3 kupaya talipsiniz Bu yaptıgınız transferlerlemi 3 kupaya talipsiniz takım orda da yıgınla para verip trasfer yapıyorsunuz ama hicbirinde tık yok bu trasferde harcadıgınız para göktenmi yagıyor yoksa kendi cepinizdenmi yapıyorsunuzda böyle işe yaramayan oyuncu alıyorsunuz kardesim artık taraftara lig sampiyonlugu yetmiyor yada UEF DA Onadıgınız 2ci yada 3 turda elenmeniz yada sampiyonlar yiginde eleme maclarida yetmiyor. Biz taraftar olarak sizden fazla bir sey istemiyoruz sadece bu harcadıgınız paralarda yaptıgınız trasferlerle UEF Da Sampiyonlar yiginde 1 cilige oynamanızı istiyoruzzzz Biz Tarftara böyle lig Sampiyonlugunu göstererek bit yere varamazsınız bu devir bitti artık kendinize gelin Lütfen harcadıgınız paralara bakın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm abi ben tolunay yaşım 15 sizden trabzon spor geleceksene bu gidişata dur diyecekmi acaba trabzon bu hali ne olur........