Arama

Türk İslam bilginlerinin yaşadığı zorluklar nelerdir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mart 2015 Gösterim: 30.139 Cevap: 41
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
o dönemde yaşayan Türk-İslam ve Avrupalı astronomi bilginlerinin çalışmalarınıo zamanda etkili olan hangi bilim anlayışlarını zorlaştırdığı ve kolaylaştırdığı konusundaki farklılıkları ve benzerlikleri araştırınız.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
avrupalı bilginleri seyLer misiniz ? acil lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
(-_-) - avatarı
(-_-)
Ziyaretçi
21 Nisan 2010       Mesaj #13
(-_-) - avatarı
Ziyaretçi
bu konu benim berformansım lütfen yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bana acil yardım edin sosyalden bi performans ödevi var acaip zor konuda silvio ve ben
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2010       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilginlerin çalışmalarını güçleştiren ve kolaylaştıran benzer ve farklı şartlar?Ltfenn..Çok AciL..!..1 günüm kaldı..!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa arkadaşlar nolur yardım edin yaa yarın teslim etcem ve bn hiçbirşey yapamadım konu silvio ve ben
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2010       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben de bilmiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bakın arkadaşlar silvio ve bende ilk başta şöyle yapın galileo veya astronomiye katkı sağlayan bir yabancı ve türk bilim adamının çalışmalarını yazın sonra icatlar sitsine girin orada astronomi ile ilgili icatlar var onları yazın tarih şeridinizi oluşturun sonra türk_islam bilginlerin çalışmalırında zorluklarını kolaylıklarını sonrada farklılık ve benzerliklerini yazın aynısını avrupa bilgin adamlarınıda yapın sonra türk islam bilginlerinin eserlerinin teknik koşullarda oluşturduklarını araştırın birde avrupalıların en sonunda ise avrupalı astronomi bilginlerinin türk bilginlerine göre tanınmış olmasının avrupadaki düşünce hayatına etkilerinin neler olbileceğini yazın çıkar ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfen iki saattir arıyorum ve galileoyla takiyüddinin karşılaştırmasını bulamadım
ts61ts - avatarı
ts61ts
Ziyaretçi
21 Şubat 2011       Mesaj #20
ts61ts - avatarı
Ziyaretçi
bUNA CEVAP VERİN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn Cry