Arama

Hannah Montana kimdir, hayatı hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Şubat 2014 Gösterim: 52.726 Cevap: 69
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
miley cyrus nrde yaşıyor??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hannah montana iki kişi mi ? yoksa degil mi diye çok merak ediyorum. Lütfen sorunun cevabını alabilir miyim?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hana montananın kaç yaşında olduğunu kimsebilmiyor o yüzden kafanızdan sayıalar söylemeyi çünkü birbiriniz yalancı diyorsunuz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hannah montana sarı perukmu takıyor
selena gomez - avatarı
selena gomez
Ziyaretçi
14 Kasım 2011       Mesaj #35
selena gomez - avatarı
Ziyaretçi
canlarım benim hannah montana ne 14 nede 12 yaşında hiç hesaplamadınızmıda 18 yaşında bu arada ben hannah montananın en büyük hayranıyım 24 saat hannah montanayı izliyorum dijitürkü olanlar 167. kanalı izlesin hannah montana orda başlıyor senede 1 kere yada eğlenceli bayramlarda hannah montana fox tivide başlıyor işte onu sakın kaçırmayın çooooooooooooooook güzel
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merak ediyorum sadece dizi için mi hannah montana karakteri yaratıldı?
mily montana - avatarı
mily montana
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #37
mily montana - avatarı
Ziyaretçi
hannah montana yı nerde , ne zaman görürüm ve mersinde konser vericek mi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2012       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben anlamadım hannah montana peruk mu takıyor yanigerçekte miley cyrus ama peruk takıp hannah montana oluyor doğrumu anladımm??????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????
anqeLs - avatarı
anqeLs
Ziyaretçi
21 Mayıs 2012       Mesaj #39
anqeLs - avatarı
Ziyaretçi
Hannah Montana,henüz 16 yaşında olmasına rağmen sesi ve oyunculuğu ile şöhret basamaklarını hızla tırmanmakta. Tam ismi Destiny Hope Cyrus, kullandığı daha doğrusu ailesinin takdığı isim smiley (gülen) sözcüğünün kısaltması olan Miley. Hannah Montana ise Disney Channel da yayınlanan dizisin ismi ki herkes onu Hannah olarak tanımakta.

Miley 'den tanıyalım isterseniz... Gerçek ismi Destiny Hope.Anlamı ise ailesinin miley hahkında çok büyük işleri başaracağından ve kaderini gerçekleştiriceği düşündüklerinden Kader ve Umut isimlerini koymuşlar. Miley Kasım 23 1992 de Tennessee eyaletinin başkenti olan Nashville de bir kenar mahallesi Franklin de dünyaya gelmiş. Eğitimine Heritage Middle School ( Miras Orta okulu) devam ederken , şöhreti artınca ailesi ona özel öğretmen tutarak eğitimine öyle devam etmeye başlamış. Anne ve Babasının da şarkıcı olmasından dolayı şöhret basamaklarını birer birer tırmanmış ve Hannah sayesin de de dünyaca tanınan bir pop yıldızı olmuş.

images?qtbnANd9GcTwyZiU3 GnCRVH6ImDrrTJew0oGH2 jEiSFSrSVMBCHrQavo3s g

images?qtbnANd9GcSt0HaUsCWujFMCGY8xSFMJBZo VKEIZzH9Z0ykuANKg2mtkpbvsg

images?qtbnANd9GcREEf AF9l3Fy2vExa9fXY66VAccNCQLyoVIpkjqCSlaXszfC7X

images?qtbnANd9GcQchNlfpkuEgxXFbRwepd jy0F83 dTtuuXZvtLKRx0MdD Hjme
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Temmuz 2012       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hannah montana sadece film. filmde hannah montana ünlü bir pop yıldızıdır. aynı zamanda miley stewart dır. onun gerçek hayattaki ismi miley cyrus dur.
sadece ismini, hannah montana filmindeki gerçek kişiliğindede kullanıyor. film dışındaki hayatta herkez hannah montananın, miley stewart ın miley cyrus olduğunu bilir. olayı anlamayanlara bidaha anlatıyorum.

miley cyrus Hannah Montana isminde bir Disney Channel dizisinde oynar.
filimdeki okulunun adı Seawiew.
Hannah Montana aslında tek bir kişidir.Miley Stewart sıradan bir genç kızdır.Fakat diğer yandan dünyaca tanınan bir pop yıldızıdır.<<<<< Bu satırdaki bilgiler film için geçerlidir. Gerçek hayatta Miley Cyrus, ikinci bir kişiliğe bürünmez.