Arama

Dr. Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Şubat 2015 Gösterim: 104.456 Cevap: 229
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
13 Mayıs 2010       Mesaj #91
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm hocam ben sizin yanınıza gelmek istiyorum ama imkanım yok şu anda daha önce geçirmiş olduğum bir çeşitalerji hastalıga yakalandım ama acayıp bi çeşit doktora gittim bana ine verip dedavi oldum ama alerji geçti kaşındı bu sever deva etti ne yapa bilirim lütfen bi çare bulun buna ne yapmam gereki yor cv.

Alıntı

ömer hocam annemin gözünde sakleroz rahatsızlıgı var bızsız bır yere cıkamıyor babamda da sınır hastalıgı var bazen beynım catlıcak gıbı agrıyor dıyo bu konularda yardmcı olursanız sevınırım allaha emanet olun ıstersenız msn adresımı deverım cevabınızı orayada gonderebılırsınız sımdıden tsk ederım

Alıntı

SYN ÖMER HOCAM babamın sağ bacagının diz kapağından parmak uçlarına kadar her yazın yaklaşık 10-15 senedir şişip kızarıyor ve çarpıntı oluyor kışın şiş ama çarpıntısı olmuyor 15 senedir doktorla bir çare bulamadık her yazın çok acı çekiyor hangi bitki ilacini önerirsiniz.Tel:05396636019 ALLAH RIZASI İÇİN BİZE YARDIMCI OLUN

Hepinize acil şifalar diliyoruz. Ancak burdan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Yard.Doç.Dr. Ömer Coşkun Kişisel Web Sitesi için tıklayınız.

Kişiye kendi resmi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Dr. Ömer Coşkun - Şifalı Ürünler Merkezi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2010       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

omer coskun iletisim ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

hocam öncelikle şifali bitkilleri halkımıza tanıttığınız için bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekür ederim benim soronom organımda siyah et benleri çıkmaya başladılar ve çoğalıyolar doktora gitmekten hem utanıyorum hemde çekiniyorum bana önerebileceğiniz bi bitki varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2010       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hocam bende habetit b var ne yabim tip da caresi yok sizde bilirsiniz size tedafi olmak istiyorum yönlendirirmisiniz murat karaman saygilarımla
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Mayıs 2010       Mesaj #94
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hocam öncelikle şifali bitkilleri halkımıza tanıttığınız için bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekür ederim benim soronom organımda siyah et benleri çıkmaya başladılar ve çoğalıyolar doktora gitmekten hem utanıyorum hemde çekiniyorum bana önerebileceğiniz bi bitki varmı

Alıntı

hocam bende habetit b var ne yabim tip da caresi yok sizde bilirsiniz size tedafi olmak istiyorum yönlendirirmisiniz murat karaman saygilarımla

Hepinize acil şifalar diliyoruz. Ancak burdan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Misafir serap - avatarı
Misafir serap
Ziyaretçi
21 Mayıs 2010       Mesaj #95
Misafir serap - avatarı
Ziyaretçi
değerli hocamız sayın çoşkun bey ben ve eşim yaklaşık 20 senedir sigara kulanıyoruz naptıysak bırakamadık ve kulanmaya devam ettikçe maddi sıkıntıya giriyoruz 3tanede çocuğum var eşim 2 defa anjio oldu ve oda artık bıktı ama bırakamıyo maddi yönden de zor durumdayız lütfen bize yardım edin eğer bize oilaçtan gönderirseniz bi zahmet son nefesimi verene kadar dua edeceğim şimdiden çok teşekkür ederim bizi her konuda aydınlatığınz için
başarılarınızın devamı dileğimle
Son düzenleyen Daisy-BT; 21 Mayıs 2010 08:19 Sebep: Adres bilgisi silindi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir sene once larenks C den ameliyat oldu 31 gün radyoterapi gördüm çekilen tomagrafide şu yazıyor. LİNGULA İNFERİORDA EN BÜYÜ 5 MM NODÜLLER DANSİTE ARTIŞI BELİRGİN. yazıyor ne yapmalıyım
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
23 Mayıs 2010       Mesaj #97
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir serap adlı kullanıcıdan alıntı

değerli hocamız sayın çoşkun bey ben ve eşim yaklaşık 20 senedir sigara kulanıyoruz naptıysak bırakamadık ve kulanmaya devam ettikçe maddi sıkıntıya giriyoruz 3tanede çocuğum var eşim 2 defa anjio oldu ve oda artık bıktı ama bırakamıyo maddi yönden de zor durumdayız lütfen bize yardım edin eğer bize oilaçtan gönderirseniz bi zahmet son nefesimi verene kadar dua edeceğim şimdiden çok teşekkür ederim bizi her konuda aydınlatığınz için
başarılarınızın devamı dileğimle

Alıntı

bir sene once larenks C den ameliyat oldu 31 gün radyoterapi gördüm çekilen tomagrafide şu yazıyor. LİNGULA İNFERİORDA EN BÜYÜ 5 MM NODÜLLER DANSİTE ARTIŞI BELİRGİN. yazıyor ne yapmalıyım

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mayıs 2010       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Annemin karaciğerinde damar yumağı var ve çok ağrı yapıyor buna ne yapabiliriz? Cevabı bir an önce verebilirmisiniz?
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
31 Mayıs 2010       Mesaj #99
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Annemin karaciğerinde damar yumağı var ve çok ağrı yapıyor buna ne yapabiliriz? Cevabı bir an önce verebilirmisiniz?

Sorununuz bu kadar önemliyse neden burada çare arıyorsunuz, hemen en yakınınızdaki sağlık kuruluşuna başvurup orada tedavi olun.

Dr. Ömer Coşkun - Şifalı Ürünler Merkezi __________________
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2010       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ömer coşkunun ulaşabileceğim bi numarsını istiyorum