Arama

Gece işemesi nedir? Nasıl önlenir? - Sayfa 2

Güncelleme: 11 Eylül 2015 Gösterim: 60.728 Cevap: 42
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
13 yaşında bi kızm war gece altını ıslatıyor ayrıca yatmafdan önce tuwalete gidiyor içecek içmiyorr ama hala bu sorun warrrr salak kızım benimm yaaa ne yapmalıyımmm !!!!!!!!!!kızmdan bu yüzden nefrettt ediyorum ne kadar dövsemde gene çişşş yaptı sidiklii kızım !!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]çapa tıp fakültesi doktorları.10 yaşında bir kardeşim var gecede en az üç defa altını ıslatıyo.götürmediğimiz doktor kalmadı ne yapmalıyız.teşekkürler iyi günler
Sponsorlu Bağlantılar
yaş 21 - avatarı
yaş 21
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #13
yaş 21 - avatarı
Ziyaretçi
küçüklüğümden beri yatağı ıslatma sorunu yaşıyorum uykum ağır değil ailemde de öyle bir sorun yok şuan 21 yaşındayım ve bu sorun hala devam ediyo lütfen yardımcı olunnn şimdiden teşekkürler
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
2 Kasım 2009       Mesaj #14
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yaş 21 adlı kullanıcıdan alıntı

küçüklüğümden beri yatağı ıslatma sorunu yaşıyorum uykum ağır değil ailemde de öyle bir sorun yok şuan 21 yaşındayım ve bu sorun hala devam ediyo lütfen yardımcı olunnn şimdiden teşekkürler

Bu durum psikolojik olabiliyor psikoloğa gidebilirsiniz.Küçüklükten kalma bir durum söz konusu olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2009       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm benim çocugum 9 yaşında altına ıslatıyo gecede 2 defa da kaldırmama ragmen tutamıyo bazen bi hafta yapmadı oluyo bazende üst üste devam ediyor sorunları lütfen bana yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2009       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim biri 14 digeri 10 yasinda iki kizim var ve bunlar ozellikle kis aylarinda gece yataklarina kaciriyorlar, bu konuda zaman zaman doktorlara gittigimiz oldu ama verilen ilaclarla kismi neticelere ulasabildik. blug cagindaki bu cocuklarimin pisikolojik durumlarini da dusunerek olayi zamana biraktik ama korkum bu hastaligin onlarda kalici olmasi. bizler ebeveyn olarak bu olayi cok konustuk bizlerdede bu olayin 7-8 yaslarinda kesildigine karar verdik. cocuklarimizin uzerinde okul stresinin haricinde maddi ve manevi bir sikintilarida yok, en azindan bizler oyle dusunuyoruz.belli bir yastan sonra onlari doktor icin ikna etmek de cok zorlasiyor. bu durumda nasil bir tedavi yolu onerirsiniz , yardimci olursaniz cok sevinirim. saygilar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2009       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim olum 11 yaşında olmasına rağmen altına kaçırıo lütfen yardım edermisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgiler için cook teşkkürler ama bütün tedavi yollarını uyguladık işe yaramadı daha ne yapalım?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2010       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaşım 41 rüyada işiyorum uyandığımda altım ıslak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İyi akşamlar öncelikle böyle bir site hazırladığınız için ve yardıma hazır olduğunuz için size teşekkür etmek isterim. Ben 40 yaşında bir bayanım. 19 yaşıma kadar yatağımı ıslattım, daha sonra doktora başvurdum bana saat 18:00 den sonra sulu bir şeyler yiyip içmememi (çorba, portakal.v.s. dahil) yattıktan sonrada saati 1,5 saat sonraya kurmamı istedi ve ben bunu uyguladım, 1,5 saat sonra saatin sesine uyandım ve tuvelet ihtiyacımı giderdim. Ve düzeldi ondan sonrada 38 yaşıma kadar gece işemesi yaşamadım. 18 yıl aradan sonra eşimle boşanma kararı aldık ve ben 2.5 yıldır aynı sorunu tekrar yaşıyorum. Zaten 10 yıldır ruhsal tedavi görüyorum, doktorlarım biliyor, ayrıca ürologada gittim. Hatta bir tanesi dalga deçer gibi pis pis gülerek her gecemi dedi, ve bu bana nefret getirdi uzun süre doktora gidemedim. Neyse başka bir üroloğa gittim mesaneme bazı testler uyguladılar ve herşey normal çıktı, bir ilaç verdiler, adını söylemek istemiyorum burada, bir tek o faydalı geldi ama onuda 3 aydan sonra bırakıp yeni tahliller yapmak gerekiyormuş, anlıyacağınız fazlası zararlı, bende arkadaşlarıma gece yatısına gittiğimde alıyorum sadece bu ilacı, siz bu konuda ne dersiniz beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim, artık yoruldum. Saygılar,